Liberec – Sparta 5:4 (2:0 po s.n.) | Ostrava – Mladá Boleslav 6:5 (kon.)
konec
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
6:5 (1:1, 4:2, 1:2)
Předvýběr.CZ Florbal MB
Sobota 08.11.2014, 20:00 • ČPP Aréna Ostrava • Livesport Superliga
Předzápasové kurzy
     
    To je pro dnešek skutečně vše. Jsem rád, že jste sledovali tento výborný zápas s onlajny.com. Užijte si zbytek sobotního večera a těším se na vás u dalších přenosu někdy příště na shledanou! (22:02:21)
     
    NEJLEPŠÍ HRÁČI UTKÁNÍ

    Ostrava: Václav Komačka
    Boleslav: Jiří Curney
     
    STŘELY – 3. TŘETINA (CELKEM)

    Ostrava: 6 (19)
    Boleslav: 10 (23)
     
    Je tu konec dnešního výborného zápasu! Boleslavští florbalisté dotahovali a dotahovali, nakonec se jim však vyrovnat nepodařilo a Ostrava si připisuje senzační vítězství nad 2. celkem AutoCont extraligy. Jde o vůbec 1. prohru Středočechů v tomhle ligovém ročníku.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:23
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Závěr bude ještě hodně dramatický! Kontaktní gól dával TOMÁŠ CHROUST, tentokrát už brankář v ostravských službách nebyl dostatečně rychlý a důrazná rána proletěla kolem tyče za Láju. Asistence: Radim Křenek.
     
    58:30
    Dnešní utkání sleduje 231 diváků.
     
    57:59
    Lája musí vzdorovat velkému počtu boleslavských dělovek. Rány soupeře se mu však daří aktuálně pokrývat a snaha Středočechů zatím nebyla odměněna.
     
    57:27
    Lája viděl snášející se vysoký míček a pohotově jej skryl v dlaních, aby nemohla akce nijak pokračovat.
     
    56:52
    Rytych je na střídačce a Boleslav hraje v šesti. Domácí florbalista chtěl pečetit výhru, ovšem halou zacinkala branková konstrukce!
     
    56:06
    Kašovský předvedl, že má na hřišti přehled. Dokázal totiž přihrávkou najít kolegu útočníka v modrožlutém dresu, ten vytáhl svůj pěkný bekhend a míček zastavilo až břevno!
     
    55:23
    Hosté už nemají moc na co čekat a je vidět jejich snaha o útok, jenže proti obětavě bránícím Ostravanům není úplně jednoduché se prosadit.
     
    54:44
    Kološ dokázal pokrýt dotírajícího protihráče, tělem ho odtlačil od míčku a Rytych neriskoval a fotbalově se zbavil kulatého předmětu, jenž si skákal brankovištěm.
     
    54:13
    Od mantinelu to zkoušel hráč z Boleslavi, Lája se jen podíval na kulatý předmět, jenž si to namířil za mantinel.
     
    53:22
    Aktivnější je domácí FBC. Boleslavským nezbývá nic jiného, než těsně bránit protihráče a držet míček co nejvíce v jejich moci.
     
    52:16
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Ostravě se dnes rychlé protiútoky na jeden dotek opravdu daří. Petr Krzyžanek přenechal míček JANU KOLAJTOVI, ten se prezentoval krásnou střelou z dálky a Rytych se po vypuknutí radosti na domácí střídačce jen překvapeně otočil. Asistence: Petr Krzyžanek.
     
    51:48
    Teď se Ostrava úplně v obraně nedomluvila a těžit z nedorozumění mohla Boleslav. Středočeši však na chvilku zaváhali a už bylo po možnosti.
     
    50:55
    Kašovský zkušeně přihrál přesně na hůl Švajného, ovšem útočník neposlal míček do vymezeného prostoru a jeho rána míří nad Rytycha i nad jeho svatyni.

    Tadeáš Mima

    Branky a nahrávky: 13. Peřka (Trulík), 23. Šimíček (Kašovský), 23. Trulík (Peřka), 26. Trulík (Krzyžanek), 30. Šimíček (Ožana), 53. Kolajta (Krzyžanek) – 20. Curney (Křenek), 28. Curney (Chroust), 30. Curney (Rožnovják), 44. Salát (Kološ), 60. Chroust (Křenek)


    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Lája (Robenek) – Krzyžanek, Lipový, Komačka, Skácel, Svačinka, Šimík, Trulík, Kašovský, Šimíček, Eichner, Kolajta, Kováč, Ožana, Švajný, Peřka, Vítovec, Suszka, Ivan
    Předvýběr.CZ Florbal MB: Výtisk (Rytych) – Novák, Rožnovják, Gwuźdź, Kadlec, Pluhař, Křenek, Jelínek, P. Bouška, Ekl, Salát, Votruba, Chroust, J. Bouška, Mátl, Ludvík, Kološ, Curney, Kroupa

    Rozhodčí: Kamil Sojka a Tomáš Sojka

    Diváci: 231