Japonsko – Česko 2:1 (kon.)
konec
Japonsko
2:1 (1:0, 0:0, 1:1)
Česko
Úterý 11.11.2014, 11:00 • Šin-Jokohama Skate Center, Jokohama • Baráž o postup do elitní skupiny MS žen
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:32
    Dominika Lásková (CZE) dostala 2 minuty za hru tělem v ženském hokeji. Z tohohle se už bude česká reprezentace hodně těžko dostávat, i když bych se rád mýlil.
     
    46:11
    Tohle nevypadá vůbec dobře, Češky se budou minutu a 6 sekund bránit ve třech! Kateřina Mrázová (CZE) si pomohla hákováním.
     
    45:17
    Alena Polenská (CZE) – 2 minuty – hra tělem v ženském hokeji.
     
    41:40
    Škoda. Český tým je potrestán za příliš mnoho hráčů na ledě, ke dvěma minutám usedá Pavlína Horálková (CZE).
     
    31:58
    A je tu další přesilovka pro české barvy! Po pravé straně ujel japonské obraně nikdo jiný než Tereza Vanišová, která mířila dobře do předního růžku, ale tam nebylo nakonec místo. Na trestné lavici sedí Rina Takedaová (JPN).
     
    28:05
    Bohužel, stejný výhoda se nabízí i Japonsku a to je v této disciplíně velmi silné. Na lavici hanby usedla Dominika Lásková (CZE) za hákování.
     
    24:52
    A je tu první vyloučení zápasu, dnes se hraje velmi slušně. Oba týmy dobře vědí, že hra v oslabení dnes může být cestou do pekel. Na lavici hanby usedla Hanae Kubová (JPN za krosček.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 19. M. Fudžimotová (Jonejamaová, Osawaová), 49. Nakamuraová (Takeučiová) – 52. Vanišová


    Japonsko: N. Fudžimotová (Tonosakiová) – Koikeová, Suzukiová, A. Toková, Aokiová, Takedaová, Horiová, Jamajaová, Takeučiová – Jonejamaová, Osawaová "C", M. Fudžimotová – Hiranová "A", Kubová "A", Nakamuraová – Adačiová, H. Toková, Iwaharaová – Ukitaová, Terašimaová, Šišiučiová
    Česko: Peslarová (Lhotská) – Herzigová, Fialová, Tejralová "A", Zíková, Lásková, Horálková, Flachsová "A" – Křížová, Mrázová, Pejzlová – Bukolská, Polenská "C", Studentová – Lédlová, Vanišová, Přibylová – Povová, Vopravilová, Manhartová – Vonková.

    Rozhodčí: Joy Tottmanová (GBR) – Tae Ri Lee (KOR), Danielle McGurryová (CAN)
    bahis siteleri