Japonsko – Česko 2:1 (kon.)
konec
Japonsko
2:1 (1:0, 0:0, 1:1)
Česko
Úterý 11.11.2014, 11:00 • Šin-Jokohama Skate Center, Jokohama • Baráž o postup do elitní skupiny MS žen
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:51
    Češky to zkouší v šesti!
    VANIŠOVÁ - 2:1
     
    51:40
    Česko právě vstřelilo branku!
    Fantazie, vše vypadá najednou mnohem veseleji! Jestli má v něčem gólmanka Fudžimotová slabinu, tak je jsou to střely po obkroužení brány! Právě to teď předvedla TEREZA VANIŠOVÁ a i když to tak z počátku vůbec nevypadalo, puk se štěstím podél přední tyče dojel za čáru! Bez asistence.
     
    49:32
    Dominika Lásková (CZE) dostala 2 minuty za hru tělem v ženském hokeji. Z tohohle se už bude česká reprezentace hodně těžko dostávat, i když bych se rád mýlil.
    NAKAMURAOVÁ - 2:0
     
    48:51
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Tohle už vypadá opravdu hodně zle, jokohamská aréna se raduje podruhé! Japonky pláchly do přečíslení 2 na 1, Aina Takeučiová předložila puk AMI NAKAMURAOVÉ, a i když to chvíli vypadalo, že puk skončil před brankovou čarou, hlavní rozhodčí ukazuje gól! Asistence: Aina Takeuičiová.
     
    47:04
    Češky jsou pod obrovským tlakem, Japonky hodně dobře kombinují. Teď ze strany netrefily odkrytou bránu!
     
    46:11
    Tohle nevypadá vůbec dobře, Češky se budou minutu a 6 sekund bránit ve třech! Kateřina Mrázová (CZE) si pomohla hákováním.
     
    45:17
    Alena Polenská (CZE) – 2 minuty – hra tělem v ženském hokeji.
    Šance Ukitaové
     
    42:55
    Rui Ukitaová tvrdě vystřelila z prostoru pravého kruhu, ale gólmana Peslarová se bleskově přemístila ve svém brankovišti a zamezila pohromě!
     
    41:40
    Škoda. Český tým je potrestán za příliš mnoho hráčů na ledě, ke dvěma minutám usedá Pavlína Horálková (CZE).
     
    37:59
    Pozor, zapomínat se ale nesmí na zadní vrátka! Haruna Jonejamaová se ocitla v prostoru před brankou a zblízka vystřelila, ale jen do betonů fantastické Kláry Peslarové!
    Šance Japonského týmu
     
    34:37
    Tohle byla stoprocentní příležitost japonského týmu! Od modré čáry vypálila Šiori Koikeová, jejíž rána se odrazila k volné Čiho Osawaové, před níž zívala prázdná brána! Gólmanka Peslarová by se nestihla přesunout, ale japonská útočnice ze strany trestuhodně minula!
     
    31:58
    A je tu další přesilovka pro české barvy! Po pravé straně ujel japonské obraně nikdo jiný než Tereza Vanišová, která mířila dobře do předního růžku, ale tam nebylo nakonec místo. Na trestné lavici sedí Rina Takedaová (JPN).
     
    28:05
    Bohužel, stejný výhoda se nabízí i Japonsku a to je v této disciplíně velmi silné. Na lavici hanby usedla Dominika Lásková (CZE) za hákování.
     
    24:52
    A je tu první vyloučení zápasu, dnes se hraje velmi slušně. Oba týmy dobře vědí, že hra v oslabení dnes může být cestou do pekel. Na lavici hanby usedla Hanae Kubová (JPN za krosček.
    Šance Češek
     
    22:50
    Výborně! Teď si Češky vynutily velký tlak a hned má gólmana Fudžimotová napilno. Z mírného úhlu na levé straně na ni střílely Vanišová s Lédlovou, ale ztroskotaly na betonech!
    Šance Adačiové
     
    21:24
    A teď to vypadalo ještě nebezpečněji, s pukem na holi vybruslila před bránu Jurie Adačiová a mohla střílet do úplně volného koutu brány, ale ten netrefila!
    M. FUDŽIMOTOVÁ - 1:0
     
    18:22
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Už jsem chtěl napsat, že Japonky zahodily neuvěřitelnou sérii šancí, ale česká defenziva bohužel poprvé kapituluje! Češkám se nepodařilo dostat z pevného objetí, Haruna Jonejamaová nabila do levého kruhu na hůl MOEKO FUDŽIMOTOVÉ, jejíž nechytatelná rána zapadla přesně do vzdálenějšího horního růžku brány, brankářka Peslarová neměla šanci! Asistence: Haruna Jonejamaová, Čiho Osawaová.
    Šance Ukiatové
     
    14:46
    V ochozech to jen zklamaně zahučelo, když se k puku na levém křídle dostala Rui Ukitaová, najela si až do kruhu a tvrdou ranou prověřila brankářku Peslarovou!
     
    06:50
    Hokejistky ze země vycházejícího slunce jsou zatím mnohem aktivnější, ale zatím se jim nedaří vyzrát na skvělou brankářku Peslarovou. Kdyby Češky prohrávaly, nemohly by se divit!
     
    06:15
    česká reprezentace je pod ustavičným tlakem a vůbec se jí nedaří se z něj vymanit! Japonky pálily několikrát ze vzdálenosti několika kroků, ale Klára Peslarová čaruje!
     
    05:48
    A znovu to byla Tomomi Iwaharová, která pálila z bezprostřední blízkosti! Opět musela českou výpravu zachraňovat až gólmanka Peslarová betony!
     
    05:03
    Tereza Vanišová s Anetou Lédlovou teď pořádně zatopily Japonsku v jeho pásmu! Obě zblízka střílely, ale ani jedna nepropasírovala puk přes betony gólmanky Fudžimotové!
    Šance Iwaharové
     
    03:15
    Tak tohle byla obrovská šance! Mezi kruhy obdržela přesný pas Tomomi Iwaharová a tvrdou ránou trefila betony Peslarové, po čemž ještě dorážela neúspěšně Jurie Adačiová! V ochozech to jen zahučelo!
     
    01:15
    Japonky si vytvořily obrovskou šanci! Nastěhovaly se do útočného pásma, adresovaly přesný pas do předbrankového prostoru a gólmanka Peslarová likvidovala na poslední chvíli střelu zblízka!

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 19. M. Fudžimotová (Jonejamaová, Osawaová), 49. Nakamuraová (Takeučiová) – 52. Vanišová


    Japonsko: N. Fudžimotová (Tonosakiová) – Koikeová, Suzukiová, A. Toková, Aokiová, Takedaová, Horiová, Jamajaová, Takeučiová – Jonejamaová, Osawaová "C", M. Fudžimotová – Hiranová "A", Kubová "A", Nakamuraová – Adačiová, H. Toková, Iwaharaová – Ukitaová, Terašimaová, Šišiučiová
    Česko: Peslarová (Lhotská) – Herzigová, Fialová, Tejralová "A", Zíková, Lásková, Horálková, Flachsová "A" – Křížová, Mrázová, Pejzlová – Bukolská, Polenská "C", Studentová – Lédlová, Vanišová, Přibylová – Povová, Vopravilová, Manhartová – Vonková.

    Rozhodčí: Joy Tottmanová (GBR) – Tae Ri Lee (KOR), Danielle McGurryová (CAN)
    bahis siteleri