Chabarovsk – Magnitogorsk 2:1 (kon.) | Novokuzněck – Kazaň 1:3 (kon.) | Novosibirsk – Jekatěrinburg 3:1 (kon.)
CSKA Moskva – Čerepovec 8:2 (kon.) | Jokerit – HC Slovan 2:1 (kon.) | N.Novgorod – Jaroslavl 2:0 (kon.)
Riga – Dynamo Moskva 3:1 (kon.) | Záhřeb – Viťaz 3:6 (kon.)
konec
Metallurg Novokuzněck
1:3 (0:1, 0:0, 1:2)
Ak Bars Kazaň
Neděle 16.11.2014, 11:00 • Kuznetskie Sport Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Justin AZEVEDO - 1:3
     
    59:16
    Kazaň vstřelila branku!
    Tak to byl krátký proces. Hosté vyhráli vhazování, Lukojanov vyrazil do útoku, naservíroval kotouč JUSTINU AZEVEDOVI, jenž pohodlně zavěsil do prázdné branky. Asistence: Arťjom Lukojanov, Alexander Svitov.
     
    59:09
    Sorokin zůstává na střídačce! Novokuzněck to zkouší v šesti.
     
    59:09
    Následuje oddechový čas pro domácí mužstvo.
     
    56:04
    Velice zajímavá situace pro domácí. Sheldon Brookbank fauloval za bránou, za což dostal dvouminutový trest (sekání).
     
    49:51
    Nyní si navíc domácí zahrají vůbec první přesilovou hru v zápase! Dvě minuty za vražení na hrazení dostal Vladimir Denisov poté, co k ledu nekompromisně poslal Mitrjakova.
    Sergej DOROFEJEV - 1:2
     
    49:11
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Velká radost ve slušně zaplněné aréně Novokuzněcku. Domácím se přece jen poprvé v zápase povedlo překonat Emila Garipova a drží se na dostřel favoritovi. Od modré čáry vypálil SERGEJ DOROFEJEV a jeho pokus zaplachtil až do brány, přičemž brankář hostujícího týmu prakticky vůbec neviděl. Asistence: James O´ Brien.
    Dimitrij OBUCHOV - 0:2
     
    47:35
    Kazaň vstřelila branku!
    A jsou to naopak hosté, kteří navyšují své vedení z ojedinělé akce ve třetí části. Lukojanov nahrál v brejku před bránu najíždějícímu DMITRIJI OBUCHOVOVI, jenž v pádu trefil odkrytou půlku branky. Asistence: Arťjom Lukojanov, Alexander Burmistrov.
     
    26:58
    Po následném vítězném buly v útočném pásmu se ocitl před Garipovem Romanov. Puk za záda mladého ruského gólmana ovšem nezasunul.
     
    25:46
    Po delší době zahrozili domácí a hned z toho byla jejich největší šance v zápasu. Přečíslení tři na dva zakončoval z mezikruží Dorofejev, proti němuž vytáhl reflexivní zákrok lapačkou Garipov.
    Alexandr SVITOV - 0:1
     
    13:42
    Kazaň vstřelila branku!
    Hosté svou první přesilovou hru využívají. Po střele Obuchova od modré čáry měl Sorokin puk pod svou kontrolou, stačilo jej přikrýt lapačkou. To se však mladému ruskému brankáři nepovedlo, kotouč mu vyklouzl, což potrestal pohotový ALEXANDER SVITOV, jenž poslal kotouč do odkryté klece. Asistence: Dmitrij Obuchov, Oskar Möller.
     
    11:58
    Po téměř dvanácti minutách hry přichází na řadu první vyloučení zápasu. Rozhodčí poslal na dvě minuty za podražení na lavici hanby Denise Kurepanova, který u zadního mantinelu podrazil Musina.

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 50. Dorofejev (O´ Brien) – 14. Svitov (Obuchov, Möller), 48. Obuchov (Lukojanov, Burmistrov), 60. Azevedo (Lukojanov, Svitov)


    Metallurg Novokuzněck: Sorokin (Chakimov) – Fairchild, Gavryličev, Dorofejev, Kuklev, Lashoff, Bělochvostikov, Zotov, Kamalov – Romanov, Kurepanov, Mitrjakov – Plotnikov, Sentjurin, O´ Brien – Kaprizov, Stoa, Kosourov – Galimov, Komaristij, Turukin
    Ak Bars Kazaň: Garipov (Nilsson) – Kornějev, Musin, Denisov, Rylov, Brookbank, Medvěděv, Zacharčuk – Bodrov, Tkačjov, Archipov – Svitov, Mirnov, Lukojanov – Obuchov, Möller, Burmistrov – Azevedo, Kosticyn, Varnakov

    Rozhodčí: Gamalej, Karabanov – Matjuša, Petrov

    Diváci: 4247
    bahis siteleri