Kometa Brno – Kladno 5:2 (kon.) | Chomutov – Třinec 6:4 (kon.) | Zlín – Slavia 2:1 (kon.)
HC Litvínov – Vítkovice 2:4 (kon.) | Pardubice – HC Plzeň 3:1 (kon.) | Jihlava – Mladá Boleslav 0:1 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
5:2 (2:0, 2:1, 1:1)
Rytíři Kladno
Pátek 21.11.2014, 12:00 • Hala Rondo • DHL Extraliga juniorů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:24
    Kometa právě vstřelila branku!
    Z vlastního pásma se z otočky trefuje DOMINIK POKORNÝ, který tak dovršuje hattrick. Bez asistence.
     
    59:09
    Zohorna z mezikruží netrefuje prázdnou bránu...
     
    58:23
    Švihálek zůstává na střídačce, Rytíři v šesti hráčích.
     
    58:23
    Kladno to ještě zkouší, bere si oddechový čas a pravděpodobně bude hrát bez brankáře.
     
    57:45
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Ještě je zde jedna branka, která upravuje tento zápas. DANIEL KRUŽÍK dostal přesnou přihrávku na modrou a sám upaloval na Jekala. Pak zvolil přízemní ránu, která skončila v síti. Asistence: Krešimír Schildhabel.
     
    51:05
    Ihned po buly se do rychlého protiútoku dostal Biolek, jehož samostný nájezd chytá Švihálek do své lapačky.
     
    48:19
    Za hru vysokou holí je potrestán hostující Vojtěch Šilhavý.
     
    37:05
    Adam Kozel vyloučen za sekání, Kladno má k dispozici další početní výhodu.
     
    36:05
    Tak teď měl Janeček docela pech. Zůstal totiž sám před Jekelem a mohl si vybrat, kam mu pošle kotouč, nakonec ho ale netrefil ideálně a zamířil vedle jeho pracoviště.
     
    35:03
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Nebude muset ani teď, s tímto se už nedalo nic dělat. Kladno využívá přesilovku, když se tvrdou ranou od modré prezentoval FRANTIŠEK MATULA. Jekel vůbec nic neviděl a puk mu prošel mezi betony. Asistence: David Bunda, Vojtěch Šilhavý.
     
    33:57
    Bude se vylučovat, Grünwald potrestán za hru vysokou holí, navíc vyfasoval osobní trest na deset minut za nesportovní chování.
     
    31:35
    Kometa právě vstřelila branku!
    Při hře 4/4 se přeci jen domácí hráči prosadili. Kubeš výborně podržel kotouč, který posléze potáhl a poslal před bránu na úplně volného LUKÁŠE DENKA, který se s tím neparál a prudkou bombou rozvlnil počtvrté kladenskou síť. Asistence: Jakub Kubeš.
     
    29:37
    Kometa je v plném počtu, ale opět se hodně přitvrdilo. Macháček si něco vysvětloval s Vágnerem a oba kohouti už sedí na trestné lavici.
     
    27:39
    Jekel ležel ve svém brankovišti, leč Miura toho nedokázal využít. Z otočky se špatně zorientoval a místo prázdné klece trefil zadní mantinel. To měli Kladenští i krapet smůly.
     
    27:16
    Je tu první trest zápasu. Boltvan inkasuje dvě minuty za podražení. Kladno si zahraje přesilovku.
     
    25:21
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak to byla paráda. DOMINIK POKORNÝ obalamutil dva obránce Kladna, najel si až před bránu, kde ještě udělal kličku brankáři Švihálkovi a puk tak uklidil prakticky do prázdné brány. Drzý průnik tedy brněnskému mladíkovi vyšel na jedničku. Asistence: Silvester Kusko.
     
    19:26
    V samotném závěru měl velkou šanci hostující Kaprál, který ale o pár čísel minul Jekelovu svatyni.
     
    13:27
    Kometa právě vstřelila branku!
    A je z toho druhá branka. Brňané se proháněli útočným pásmem a stále si hledali dobré pozice na zakončení. Nakonec celou situaci vzal na sebe obránce ROSTISLAV ŠNAJNAR, jehož svižná střela zapadla přesně mezi Švihálkovými betony. Asistence: Silvester Kusko, Dominik Pokorný.
     
    13:16
    Kladenských okének v obranném pásmu stále přibývá, čehož málem využil Silvester Kusko, jeho pokus likviduje výtečný kladenský gólman. Kometa však i nadále pokračuje v tlaku.
     
    09:10
    Obrovská šance Komety. Kupčík poslal kotouč před bránu, kde byl Radim Zohorna a jeho lehká teč proplula mezi Švihálkovými betony, ale nezamířila kupodivu do klece, ale těsně mimo ní. Už to mohlo být 2:0.
     
    06:49
    Hezká kombinace Brna, které zavřelo soupeře do pásma a byla z toho velmi dobrá střela Vágnera, který opět nebezpečně zahrozil a Švihálek měl co dělat, aby puk udržel před dojíždějícími hráči modrobílé družiny.
     
    03:30
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do vedení a byla to vůbec první větší šance tohoto zápasu. Trojice brněnských hráčů jela proti dvojici hostujících a kompletně je dokázala rozebrat. Kusko nahodil kotouč před bránu, kde byl DOMINIK POKORNÝ, a i když se mu Švihálek snažit zmenšit úhel, tvrdou střelou ho dokázal překonat. Asistence: Silvester Kusko, Radim Zohorna.

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 4. Pokorný (Kusko, Zohorna), 14. Šnajnar (Kusko, Pokorný), 26. Pokorný (Kusko), 32. Denk (Kubeš), 60. Pokorný – 36. Matula (Bunda, Šilhavý), 58. Kružík (Schildhabel)


    HC Kometa Brno: Jekel (Šalena) – Vágner (C), Cívka, Švejda, Kupčík, Kubeš, Vlček, Vojáček, Šnajnar, Kozel, Pokorný, Dvořák, Denk, Zohorna, Biolek, Kusko, Dufek, Král, Boltvan, Grünwald, Dymáček. Trenér: Pavel Pazourek.
    Rytíři Kladno: Švihálek (Vladař) – Potěchin, Bunda, Hulcr, Matula, Špaček, Zajíc, Hajný, Šilhavý (C), Kaprál, Macháček, Schildhabel, Havlůj, Janeček, Doležal, Kuzďas, Miura, Kružík. Trenér: Jindřich Lidický.

    Rozhodčí: Dědek – Měkýš, Šustr
    bahis siteleri