Lipt. Mikuláš – Detva 5:2 (kon.) | Spišská N. Ves – Michalovce 3:2 (kon.) | Topoľčany – Bardejov 2:1 (kon.)
Pov. Bystrica – Prešov 2:7 (kon.) | Senica – SR 18 3:0 (kon.)
konec
HC Dukla Senica
3:0 (2:0, 1:0, 0:0)
JOJ ŠPORT Slovensko U18
sk Středa 03.12.2014, 18:00 • Zimný štadión Senica • 1. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Po 60 minútach skončil zápas 3:0 a počujeme piskot a bučanie fanúšikov ako reakciu na výkon hostí. Najmä na ich nervozitu. Po tom, čo ľadovú plochu opustili hostia, ozval sa potlesk fanúšikov, ktorý patril domácim hráčom. Ja sa s vami pre dnešok lúčim a želám pekný zvyšok dňa. (20:11:32)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:59
    Vadovič a Daniel si dohodli súboj v rohu klziska, odhodili helmy a rukavice a rozdali si to ručne – stručne. Senický hráč ostal bez dresu, ale zložil mladíka k zemi za čo si vyslúžil potlesk publika. Odhodil vestu a pobral sa preč z ľadu. Naspäť ho priviedol kapitán domácich Reissmuller, zamierili do stredového kruhu a dvihol mu ruku ako víťazovi.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 421 divákov.
     
    59:05
    Janík stojaci pred bránkoviskom hostí netrafil puk, ktorý šiel okolo neho.
     
    58:00
    Posledné dve minúty tretej tretiny.
     
    55:44
    Danko, Bondra a Pokorný (všetci U18) dostali 5+ DKZ a taký istý trest dostali aj Vereš a Mikéska a Penák (všetci SE) dostal trest v hre. No, tak to je pekná predmikulášska trestných minút, čo poviete?
     
    Tréner domácich je prekvapivo pokojný.
     
    Čakmáme oficiálny verdikt, na tabuli ešte nesvieti nič, okrem predchádzajúceho trestu domácich, do konca ktorého ostáva 33 sekúnd.
     
    Pri rozhodcoch sú aj kapitáni oboch tímov, na štadióne sa ozýva piskot a diváci hromžia na reprezentantov a rozhodcu.
     
    Rozhodca teraz udeľuje trestnú minúty, myslím, že málo ich nebude.
     
    Penák ešte ukazuje gestom hráčovi hostí "no, poď!". Hostia nedokážu uniesť prehru? Takto sa reprezentanti správať predsa nemôžu!
     
    55:44
    Po prerušení hry si na Vereša vyšliapol Bondra. Naozaj netuším, čo tým mladík sleduje. Teraz sa do šarvátky zapojil ajPokorný a vlastne aj ostatní hráči. Mladíci sú ozaj nervózni. Mali by sa spamätať, toto k hokeju určite nepatrí!
     
    55:07
    Na komentátoskom stanovišti počúvam i ohlasy fanúšikov a jeden z nich povedal: "Rozhodca tento zápas nezvláda!"
     
    54:17
    Lichanec zrazil k zemi Žiaka a Bodák sa ešte pustil potom do Lichanca, ktorý proti nemu stál a len sa na neho usmial. Seničan dostáva 2 minúty za napadnutie hlavy a krku a ešte aj osobný trest. Na lavicu k nemu tak prichádza i Daniel. Naozaj kontroverzné rozhodnutie. Za oplácanie bol totiž predtým vylúčený Mikolášek, no oplácanie Bodáka ostalo bez povšimnutia. Nuž, aj takéto momenty prináša šport.
     
    53:33
    Delovka Kalonáča kúsok od modrej brankár vytesnil.
     
    52:37
    Bondra bojoval ako lev pri mantineli o puk s Mikéskom. Rozhodca ich musel na viackrát rozdeliť. Domáci fanúšikovia sa dožadujú vylúčenia hráča hostí, ale rozhodca na ich pískanie a nadávky nereaguje.
     
    52:00
    Chyba rozhodcu. Po strele od modrej Porubský vyrazil puk betónom, ale rozhodca Fridrich si myslel, že brankár puk chytil do lapačky a prerušil hru.
     
    51:30
    Aj počas oslabenia sa musia hostia ubrániť. Húska musel aj teraz zasahovať.
     
    50:51
    Blaško (SE) – menší trest za hrubosť. Dajú už hráči hostí gól?

    Petra Beblavá

    Branky a nahrávky: 10. Kalináč (Jurák, Lichanec), 18. Romančík (Mikolášek, Kalináč), 31. Loydl (Romančík, Janík)


    HC Dukla Senica: Porubský – Daniel – Gula, Lichanec – Loydl, Mikolášek – Zábojník, Penák – Fian, Blaško – Reissmuller, Kalináč, Jurák – Janík, Surovka, Romančík – Všetečka, Videlka, Brzobohatý – Mikéska, Vereš
    JOJ ŠPORT Slovensko U18: Húska – Vadovič, Sloboda – Danko, Bondra – Trška, Struška – Krempaský, Lunter – Hatala, Sádecký, Pataky – Pokorný, Valent, Buček – Bodák, Andrisík, Žiak – Jendroľ, Ondrušek, Trnka

    Rozhodčí: Fridrich – Beniač, Návratek

    Diváci: 421
    bahis siteleri