Minnesota – Montreal 2:1 (kon.) | Chicago – St. Louis 4:1 (kon.) | Winnipeg – Edmonton 3:2 (po pr.)
Anaheim – Philadelphia 5:4 (2:1 po s.n.)
po prodl.
Winnipeg Jets
3:2 (1:1, 0:0, 1:1 - 1:0)
Edmonton Oilers
Čtvrtek 04.12.2014, 03:00 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Mathieu PERREAULT - 3:2
     
    60:17
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tak tohle byl hodně rychlý konec prodloužení, asi ještě rychlejší, než diváci ve Winnipegu čekali. Sotva se rozběhl nastavený čas pěti minut, domácí se nebáli zaútočit. MATHIEU PERREAULT vystřelil z dálky a propálil úplně všechno, včetně už bezmocného gólmana Bena Scrivense. Je rozhodnuto. Asistence: Jacob Trouba, Evander Kane.
    Dustin BYFUGLIEN - 2:2
     
    56:54
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Až příliš teď hráči Edmontonu riskovali před vlastní branku, to se jim nakonec nevyplatilo. Nahození obránce od modré čáry velice pohotově tečoval hokejkou zády k brankáři výborně postavený DUSTIN BYFUGLIEN, jehož zásah do dráhy puku změnil směr a kus černé gumy rozvlnil síťku Bena Scrivense. Asistence: Mark Stuart, Jacob Trouba.
    David PERRON - 1:2
     
    41:31
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla nádhera pro oko každého hokejového fanouška! DAVID PERRON převedl, jak se dá i v jednom muži vymíchat celá obranná formace soupeře. Krásné kličkování zmiňovaného hráče skončilo výbornou střelou pod horní tyčku, na kterou už brankář Ondřej Pavalec nestihl v žádném případě reagovat. Edmontom Oilers otáčejí skóre a jsou zatím blíže vítězství. Asistence: Boyd Gordon, Teddy Purcell.
    Ryan NUGENT-HOPKINS - 1:1
     
    17:59
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno, i když možná trochu překvapivě. Šlo o první větší šanci Oilers za poslední minuty, přeci jen ale nakonec končí v brance za Ondřejem Pavelcem. RYAN NUGENT-HOPKINS vyslal skrze celé útočné pásmo svého týmu, kus černé gumy nakonec překvapil úplně všechny. A nejvíc právě českého gólmana Pavelce ve službách Jets. Asistence: Justin Schultz, Taylor Hall.
    Jacob TROUBA - 1:0
     
    12:33
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Přichází úvodní trefa zápasu, domácí nakonec docela rychle vytěžili ze své herní převahy a unikají do nejtěsnějšího vedení o jednu branku. Rychlá protiakce ve třech mužích přinesla zasloužené ovoce, JACOB TROUBA přijmul přihrávku na krátkou vzdálenost od spoluhráče a nádherně zavěsil kotouč do horní poloviny Scrivensovy svatyně. Asistence: Mathieu Perreault.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 13. Trouba (Perreault), 57. Byfuglien (Stuart, Trouba), 61. Perreault (Trouba, Kane) – 18. Nugent-Hopkins (Schultz, Hall), 42. Perron (Gordon, Purcell)


    Winnipeg Jets: Pavelec – Trouba, Stuart, Bogosian, Chiarot, Postma, Pardy – Wheeler, Little, Ladd – Byfuglien, Perreault, Kane – Frolík, Scheifele, Lowry – Peluso, Slater, Thorburn
    Edmonton Oilers: Scrivens – Schultz, Ference, Petry, Klefbom, Fayne, Nikitin – Pitlick, Nugent-Hopkins, Hall – Eberle, Draisaitl, Jakupov – Purcell, Gordon, Perron – Pinizzotto, Arcobello, Gazdic

    Rozhodčí: Leggo, Martell – Barton, Murchison
    bahis siteleri