Třinec – Olomouc 5:1 (kon.) | K. Vary – Vítkovice 2:0 (kon.) | Plzeň – Litvínov 6:5 (po pr.)
Kometa Brno – Zlín 2:0 (kon.) | Mountfield HK – Sparta 2:3 (po pr.) | Mladá Boleslav – Pardubice 2:4 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
5:1 (0:1, 3:0, 2:0)
HC Olomouc
Neděle 07.12.2014, 15:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 200 diváků) • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:58
    Dnešní utkání sleduje 5 200 diváků. Ve WERK ARENĚ je vyprodáno!
     
    57:52
    Oceláři opět chytli střeleckou chuť! Nejprve neuspěl Aron Chmielewski, později se nedokázal prosadit Milan Doudera!
    Daniel RÁKOS - 5:1
     
    56:28
    Třinec právě vstřelil branku!
    Branka nakonec platí! Vošvrda měl velké problémy se střelou Tomáše Linharta od modré. Kotouč hostujícímu brankáři vypadl přímo před DANIELA RÁKOSE, který jej dopravil do sítě! Sudí kontrolovali, zda-li gól nepadl kopnutím, vše je ale v pořádku! Asistence: Tomáš Linhart, Jakub Klepiš. Stav utkání: 5:1.
     
    53:20
    Okamžitě po buly z první pálil Pavel Skrbek! Šimon Hrubec měl co dělat, aby jeho ránu vytěsnil mimo tři tyče!
     
    52:38
    Zcela sám před odkrytou brankou teď byl Marek Trončinský, střela z první mu ale nesedla a kotouč minul pravou tyč Vošvrdovy klece!
     
    43:39
    Aron Chmielewski obkroužil hostující branku a namazal volnému Adamu Ruferovi! Třinecký mladík pálil z první, kotouč jen těsně minul hostující branku!
    Martin ADAMSKÝ - 4:1
     
    41:02
    Třinec právě vstřelil branku!
    A Oceláři ji parádně využívají! Na modré čáře si dlouho vyměňovali puk Vladimír Roth s Jakubem Klepišem. První jmenovaný poté namazal do rohu Jiřímu Polanskému, jehož ránu z první ještě Vošvrda dokázal vyrazit! Na dorážku MARTINA ADAMSKÉHO už ale byl krátký! Asistence: Jiří Polanský, Vladimír Roth. Stav utkání: 4:1.
     
    40:34
    Výhoda domácích se zdvojnásobuje! Na trestnou lavici usedá Marek Laš, který se provinil vysokou holí. Oceláři mají k dispozici 58 vteřin přesilovky 5 proti 3.
     
    40:20
    Jakub Klepiš vyslal průnikovou přihrávku rozjetému Martinu Adamskému. Ten se dostal před Vošvrdu, bekhendovým pokusem ale neuspěl!
     
    39:33
    Roli střelce od modré na sebe teď vzal Adamský, jeho pokus ale nebyl přesný. Nicméně, domácí si svou aktivitou vybojovali další přesilovku. Polanského nedovoleně bránil Dávid Buc, hostující forward si odsedí dvě minuty.
     
    38:32
    Pavel Patera z bezprostřední blízkosti na Hrubce zkusil blafák mezi nohy, třinecký brankář si ale tuto mezeru pohlídal a zneškodnil akci hostujícího kapitána!
     
    35:06
    Další šance už byla zajímavější! Rána Pavla Skrbka od modré jen těsně minula levou tyč Hrubcovy svatyně.
     
    34:03
    Hosté si svou aktivitou vybojovali početní výhodu. Na trestnou lavici usedá Lukáš Galvas, třinecký obránce se provinil držením.
     
    25:24
    Rozjetého Lukáše Žejdla ve středovém kruhu sestřelil Ivan Majeský. Hostující bek usedá na trestnou lavici, od rozhodčích obdržel trest 2 + 10 minut za úder do oblasti hlavy a krku. Třetí přesilovka pro domácí v této třetině.
    Martin ADAMSKÝ - 3:1
     
    25:05
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využívají druhou přesilovku a jdou do dvoubrankového trháku! Velmi pohlednou kombinaci teď předvedla speciální přesilovková formace domácích! Erik Hrňa našel nehlídaného MARTINA ADAMSKÉHO, který z první zavěsil pod horní tyč! Asistence: Erik Hrňa, Jiří Polanský. Stav utkání: 3:1.
     
    24:36
    Čtvrtá formace Ocelářů pro svůj tým vybojovala další početní výhodu. Na trestnou lavici míří Pavel Skrbek, který krosčekoval pronikajícího Chmielewského.
    Erik HRŇA - 2:1
     
    23:19
    Třinec právě vstřelil branku!
    Další šanci už ale Oceláři využívají a jdou do vedení! Kombinaci po ose Jakub Klepiš – Martin Adamský zakončoval ERIK HRŇA! Třinecký forward propálil Trvaje pod lapačkou! Asistence: Martin Adamský, Jakub Klepiš. Stav utkání: 2:1.
     
    22:38
    Radim Matuše se středem kluziště dral do střelecké pozice, jeho postup ale hosté zastavili nedovoleným způsobem. Na trestnou lavici usedá Martin Vyrůbalík, ten si odsedí dvě minuty za hákování.
    Jakub ORSAVA - 1:1
     
    20:33
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři srovnávají krok ve vlastním oslabení! Olomoučtí se sice probojovali do útočné třetiny, tam jim ale JAKUB ORSAVA sebral puk, projel celé kluziště a střelou nad lapačku nedal Trvajovi žádnou šanci! Bez asistence. Stav utkání: 1:1.
     
    19:20
    Oceláři mohli skórovat ve vlastním oslabení! Dvojice Polanský – Adamský dostala hosty pod tlak, druhý jmenovaný dostal kotouč před brankoviště! Adamský na Trvaje zkusil kličku do bekhendu, ta mu vyšla, puk ale pak trefil jen tyč!
     
    18:58
    A v nejbližších dvou minutách ani nebude muset. Oceláři jdou opět do čtyř, útočného faulu se dopustil Radim Matuš. Třinecký útočník odpyká dvě minuty za hrubost.
     
    15:56
    Druhým potrestaným Ocelářem je Jakub Matyáš. Třinecký bek se provinil hákováním, na třináct vteřin tak posílá svůj tým do tří.
     
    15:03
    Krásná kombinace Olomouce a ještě lepší zákrok Šimona Hrubce! Mora vyšachovala domácí obranu, Tomáš Houdek pálil do prázdné brány! Třinecký brankář se ale dokázal včas přesunout a betonem vykopnout téměř jistý gól!
     
    14:09
    Přesilovku si zahrají také hosté z Olomouce. Vyloučen je Marek Trončinský, jenž se provinil nedovoleným bráněním.
     
    13:58
    Marek Růžička sebral odražený puk v blízkosti Trvajovy klece, byl ale v příliš ostrém úhlu na to, aby dokázal trefit odkrytou branku!
    Jakub MATAI - 0:1
     
    11:10
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Aktivnější zatím sice byli domácí, jsou to ale hosté, kteří se dostávají do vedení! Daniel Rákos ztratil puk na vlastní modré čáře, Jakub Matai se dostal až do ideální střelecké pozice a přesně zakončil! Hrubec byl bez šance! Bez asistence.
     
    07:24
    Velká šance Daniela Rákose! Třinecký útočník se proháčkoval až před hostující branku, střelou zápěstím ale Trvajem nepřekonal! Kotouč se poté odrazil zpět k útočníkovi domácích, na jeho pas ale Rufer nedosáhl!
     
    02:33
    Aktivita Ocelářů nese své ovoce. Na trestnou lavici usedá Marek Laš, odpyká dvě minuty za hákování.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 21. Orsava, 24. Hrňa (Adamský, Klepiš), 26. Adamský (Hrňa, Polanský), 42. Adamský (Polanský, Roth), 57. Rákos (Linhart, Klepiš) – 12. Matai


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Klesla (C), Roth, Linhart, Trončinský, Doudera M., Galvas, Matyáš – Orsava, Matuš, Hrňa – Adamský, Polanský (A), Dravecký – Rákos, Růžička, Klepiš – Rufer, Žejdl, Chmielewski. Trenér: Jiří Kalous.
    HC Olomouc: Trvaj (Vošvrda) – Vyrůbalík (A), Majeský, Skrbek, Houdek, Ondrušek (A), Škůrek, Rašner – Cibák, Marosz, Rác – Buc, Patera (C), Matai – Laš, Herman, Zuzin – Rachůnek T., Kucharczyk, Pekr. Trenér: Petr Fiala.

    Rozhodčí: Mikula, Šír – Gebauer, Hlavatý
    bahis siteleri