Los Angeles – Philadelphia 1:2 (kon.) | Toronto – Vancouver 5:2 (kon.) | Detroit – NY Rangers 3:2 (kon.)
Tampa – Columbus 1:3 (kon.) | Florida – Buffalo 3:2 (kon.) | New Jersey – Washington 1:4 (kon.)
Nashville – Chicago 1:3 (kon.) | Dallas – Montreal 4:1 (kon.) | Arizona – Boston 2:5 (kon.)
Calgary – San Jose 2:3 (kon.) | Winnipeg – Anaheim 3:4 (po pr.) | Carolina – Detroit 1:3 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
5:2 (2:0, 2:1, 1:1)
Vancouver Canucks
Neděle 07.12.2014, 01:00 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    David CLARKSON - 5:2
     
    57:39
    Toronto právě vstřelilo branku!
    A je vymalováno. Hosté byli v útočné třetině a odvolali gólmana. Jenže o kotouč přišli, Lupul ho vyvezl do útočné třetiny, tam obrana Vancouveru chybovala a když se neprosadil Lupul, tak puk do prázdné brány dorazil DAVID CLARKSON. Asistence: Joffrrey Lupul.
    Christopher TANEV - 4:2
     
    48:45
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Už je to jen o dva góly. Vey dostal přihrávku zpoza brány, potáhl si puk ke středu, nahodil puk do míst, kam si sjel obránce CHRISTOPHER TANEV, která jen vložil hokejku do střely a usměrnil puk za záda Berniera. Asistence: Linden Vey, Brad Richardson.
    Daniel SEDIN - 4:1
     
    35:21
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Canucks přesilovku přece jen využívají. Henrik Sedin dal puk na svého bratra DANIELA SEDINA, který pálil z kruhu. Na poprvé Bernier puk vyrazil, ale druhý pokus otřel Sedin o brusli Phaneufa a kotouč skončil v sítí. Asistence: Henrik Sedin, Radim Vrbata.
    Joffrey LUPUL - 4:0
     
    25:39
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Peter Holland dnes hraje výborně a tento gól je jeho zásluhou. Za brankou v rohu získal puk, poslal ho na střed hřiště, kde se ke střele dostal JOFFREY LUPUL a ten uklidil puk do sítě Vancouveru počtvrté. Asistence: Peter Holland, David Clarkson.
    Peter HOLLAND - 3:0
     
    24:16
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Clarkson zapracoval na středu hřiště, přenechal puk PETERU HOLLANDOVI, který se ho zmocnil na vrcholu kruhu, zacílil a poslal přesnou střelu, na kterou Miller lapačkou nedosáhl. Bez asistence.
    Richard PÁNIK - 2:0
     
    16:32
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí se rozjeli. Vzápětí přidávají další branku. Smith předvedl dobrou práci, přes obránce prostrčil puk na RICHARDA PÁNIKA a slovenský útočník už si věděl rady. Na středu hřiště udělal kličku do bekhendu, položil si Millera a zakončil do odkryté sítě. Asistence: Trevor Smith, David Booth.
    Jake GARDINER - 1:0
     
    15:47
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Buly v obranném pásmu Leafs, rychlý protiútok vedený JAKEM GARDINEREM, který nahodil puk od modré. Miller puk jen vyrazil a do branky hu uklidil zřejmě vlastní hráč. Bez asistence.

    Michal Sedláček

    Branky a nahrávky: 16. Gardiner, 17. Pánik (Smith, Booth), 25. Holland, 26. Lupul (Holland, Clarkson), 58. Clarkson (Lupul) – 36. Sedin (Sedin, Vrbata), 49. Tanev (Vey, Richardson)


    Toronto Maple Leafs: Bernier (Reimer) – Phaneuf, Franson, Gardiner, Holzer, Rielly, Robidas – van Riemsdyk, Bozak, Kessel – Lupul, Kadri, Santorelli – WInnik, Holland, Clarkson – Booth, Smith, Pánik.
    Vancouver Canucks: Miller (od 26. minuty Lack) – Edler, Tanev, Sbisa, Bieksa, Stanton, Y. Weber – D. Sedin, H. Sedin, Vrbata – Higgins, Bonino, Burrows – Richardson, Matthias, Vey – Dorsett, Horvat, Hansen.

    Rozhodčí: L'Ecuyer, Furlatt – Mach, MacPherson

    Diváci: 19 346
    bahis siteleri