Minnesota – Anaheim 4:5 (kon.) | Winnipeg – Colorado 6:2 (kon.) | Chicago – Montreal 4:3 (kon.)
Pittsburgh – Ottawa 3:2 (kon.) | NY Islanders – St. Louis 4:6 (kon.) | Los Angeles – Philadelphia 1:2 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
1:2 (0:1, 0:1, 1:0)
Philadelphia Flyers
Sobota 06.12.2014, 22:10 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa

    Marian Gáborík (LAK) -do utkání nezasáhl

    Jakub Voráček (PHI) 0+0, 2 střely, čas na ledě: 15:59 (00:45:52)
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Claude Giroux (PHI) 1+0
    2. Robyn Regehr (LAK) 0+1
    3. Steve Mason (PHI) 37 zák., 1 gól, 97,4%
     
    Je dobojováno! Ve třetí třetině měli Králové nadále převahu, kontaktní branku nakonec vstítil Justin Williams. Více však již ale domácí nezvládli. Poměrně pasivně hrající Philadelphii tak podlehli těsně 1:2. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střely na branku: 38:16
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:49
    V závěru ještě zkusil vypálit Carter, ovšem zdá se, že utkání noc podstatného nepřinese.
     
    59:27
    Střelou přes celou délku ledové plochy trefují hosté tyč!
     
    58:55
    Kings odvolávají brankáře, Quick míří na střídačku!
     
    58:34
    Martinez pálil po pasu z levé strany nepřesně. Bude se ale vylučovat, a to na domácí straně. Jarret Stoll (LAK) dostává menší trest za sekání. Velká komplikace v cestě za vyrovnáním.
     
    57:58
    Couturier vyvezl puk až do útočného pásma, kde navíc šetří cenné vteřinky. Každá v dostatečné vzdálenosti od branky Flyers má cenu zlata.
     
    57:19
    To nejhorší mají hosté za sebou, nyní se budou muset bránit klasické přesilové hře. Do konce utkání již zbývají necelé tři minuty.
     
    56:57
    Tak to je velká komplikace pro hosty. Umberger (PHI) vyhodil kotouč na střídačku Kings, což znamená další vyloučení. Los Angeles tak má výhodu dvou mužů v poli.
     
    56:18
    Domácí Philu svírají velmi mocně. Až nyní se hostujícímu celku podařilo vyhodit přes všechny čáry a odjet na střídačku. Kings peláší zpět do útočného pásma.
     
    55:49
    Carter velmi dobře vypálil uz pozice levého kruhu. Rána ale těsně minula branku, zamířila těsně nad. Carterovi adresoval puk skvělou zadovkou Doughty, který tak předvedl svou technickou vytříbenost.
    Justin Williams je zatím jediným střelcem Králů. Dokonají domácí comeback?

     
    55:09
    Po neúspěšné Schennově ráně následoval protiútok, při němž fauloval Wayne Simmonds (PHI). Hostující útočník tak putuje na trestnou lavici, a to za sekání. Po komerční přestávce tak budou mét domácí dobrou příležitost ke srovnání.
     
    54:12
    Domácí jsou stále nastěhovaní v útočném pásmu, kde se ale nedokáží vypořádat s vynikající defenzivou Letců. Podaří se Philadelphii udržet těsný náskok až do konce utkání?
     
    53:23
    Philadelphia se ještě více stáhla do defenzivy. Domácí se zkusili probojovat kupředu dlouhým pasem. Touš ale skončil mimo hrací plochu. Sudí nařizují vhazování ve středovém kruhu.
     
    52:21
    Přesilová hra se Letcům vůbec nedaří, domácí vyhazují jeden kotouč za druhým. S největší pravděpodobností přečká Los Angeles oslabení bez úhony.

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 45. Williams (Stoll, Regehr) – 5. Giroux (Streit, Grossman), 23. Simmonds (Couturier, MacDonald)


    Los Angeles Kings: Quick (Jones) – Muzzin, Doughty, Greene, McNabb, Martinez, Regehr – Carter, Kopitar, Pearson – Williams, Stoll, Brown – Toffoli, Richards, King – Nolan, Lewis, Clifford
    Philadelphia Flyers: Mason (Emery) – Streit, Grossman, Coburn, Schultz, MacDonald, Del Zotto – Voráček, Giroux, Raffl – Simmonds, Laughton, Schenn – Read, Couturier, Umberger – Bellemare, VandeVelde, Rinaldo

    Rozhodčí: St. Pierre, Kowal – Pancich, Nowak
    bahis siteleri