Novokuzněck – Chabarovsk 2:3 (kon.) | Novosibirsk – Vladivostok 3:0 (kon.) | Omsk – Barys 3:1 (kon.)
Magnitogorsk – Kazaň 2:3 (kon.) | Toljatti – Chanty-Mansijsk 4:3 (1:0 po s.n.) | CSKA Moskva – Soči 5:3 (kon.)
Jaroslavl – Čerepovec 2:1 (kon.) | Petrohrad – Dynamo Moskva 1:2 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
2:3 (1:1, 0:1, 1:1)
Ak Bars Kazaň
Neděle 28.12.2014, 13:00 • Metallurg Arena, Magnitogorsk (kapacita 7500 míst) • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:27
    Košečkin míří na střídačku, domácí to zkusí v šesti hráčích v poli!
    DěNISOV - 2:3
     
    59:12
    Kazaň vstřelila branku!
    To snad není pravda! Hostům se vůbec nepovedla přesilová hra, 48 vteřin před koncem ale i tak střílí Kazaň branku! Lukojanov vybruslil zpoza branky s kotoučem, Košečkin jeho bekhendovou střelu pouze vyrazil před sebe a VLADIMIR DĚNISOV uspěl se svou dorážkou! Asistence: Arťom Lukojanov a Konstantin Koltsov.
     
    56:30
    Rozhodčí sice v posledních minutách pustili hru, tak hákování Jana Kováře byl až příliš evidentní. Kazaň má tak obrovskou šanci vstřelit rozhodující branku.
     
    42:57
    Do bitky bez rukavic se nyní pustili Sheldon Brookbank a Oskar Osala, po tvrdém pěstním souboji míří oba hříšníci na trestnou lavici na 2+2 minuty za hrubost.
    MOZJAKIN - 2:2
     
    42:39
    Metallurg právě vstřelil branku!
    To byla neskutečná rozborka hostující bránící čtveřice! Kovář už mohl střílet, ještě ale vybídl Leeho, který rychle přiklepl na Zaripova, ten opět mohl střílet, ještě ale počkal a napříč pásmem vybídl ke střele do prázdné branky SERGEJE MOZJAKINA! Asistence: Danis Zaripov a Chris Lee.
     
    42:22
    Timkin už mířil sám na branku, na modré čáře jej ale ještě podrazil Vladimir Děnisov, který už míří na trestnou lavici.
     
    38:23
    Bude se ovšem vylučovat, za sekání inkasuje menší trest brankář Anders Nilsson. Na trestnou lavici míří trest odsedět Sergej Kostitsyn.
     
    38:16
    Sergej Mozjakin měl obrovskou šanci, když si objel i Nilssona, poté ale nedokázal zasunout kotouč do odkryté branky!
     
    32:32
    Uvidíme přesilovou hru Metallurgu, za zdržování hry je vyloučen obránce Jakov Rylov.
     
    29:28
    Mozjakin tentokrát našel Viktora Antipina, jehož střela z bezprostřední blízkosti končí těsně mimo branku!
    MEDVěDěV - 1:2
     
    25:51
    Kazaň vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a ujímají se vedení! Azevedo nabil na modrou čáru, odkud JEVGENIJ MEDVĚDĚV vypálil tvrdou ránu, která se zastavila až v Košečkinově síti! Výbornou práci při clonění předvedl před brankou Varnakov. Asistence: Justin Azevedo.
     
    24:11
    Domácí dlouho nebyli schopni dotknout se puku, až skoro po minutě po faulu. Na trestnou lavici míří Denis Platonov – menší trest za hákování.
     
    11:40
    Sergej Mozjakin se šikovně uvolnil, poté byl ale zcela evidentně faulován. Na trestnou lavici za hákování míří Konstantin Kornějev.
     
    08:45
    Vladislav Kaletnik míří na trestnou lavici za faul kolenem na Rylova, po menší roztržce se další vyloučení konat nebude.
    TKAČJOV - 1:1
     
    07:37
    Kazaň vstřelila branku!
    Máme rychle vyrovnáno! Dmitrij Obuchov vyslal do útočného pásma VLADIMIRA TKAČJOVA, který se prosazuje střelou z levé strany! Nutno dodat, že Košečkin nebude mít zrovna nejlepší svědomí, tuto střelu mohl v klidu chytit! Asistence: Dmitrij Obuchov a Michail Gluchov.
    ZARIPOV - 1:0
     
    04:59
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Jestli něco Magnitka umí, to je využívat přesilové hry! Po rychle vyhraném vhazování získal puk Chris Lee, který dlouho naznačoval střelu, aby pak ideálně našel volného DANISE ZARIPOVA, který pálil do z poloviny odkryté branky! Asistence: Chris Lee.
     
    04:52
    Bude se poprvé v dnešním zápase vylučovat, Kazaň totiž špatně střídala, trest míří odpykat Vladimir Tkačjov.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 5. Zaripov (Lee), 43. Mozjakin (Zaripov, Lee) – 8. Tkačjov (Obuchov, Gluchov), 26. Medvěděv (Azevedo), 60. Děnisov (Lukojanov, Koltsov)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Murygin) – Lee, Birjukov, Maleňkich, Těreščenko, Bereglazov, Ibragimov, Antipin, Chabarov – Mozjakin, Kovář, Zaripov – Platonov, Stapleton, Osala – Kaletnik, Timkin, Juňkov – Jakucenja, Brent, Kosov. Trenér: Mike Keenan.
    Ak Bars Kazaň: Nilsson (Garipov) – Zacharčuk, Kornějev, Brookbank, Medvěděv, Děnisov, Nikulin, Rylov – Tkačjov, Koltsov, Lukojanov – Mirnov, Moller, Burmistrov – Varnakov, Azevedo, Kostitsyn – Gluchov, Obuchov, Vrána. Trenér: Zinetula Biljaletdinov.

    Rozhodčí: Bulanov, Odinš – Parfjonov, Sysujev

    Diváci: 7409
    bahis siteleri