Miskolc – Nové Zámky 5:2 (kon.)
konec
DVTK Jegesmedvék Miškovec
5:2 (2:1, 1:1, 2:0)
HC MIKRON Nové Zámky
sk Neděle 28.12.2014, 18:00MOL liga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:06
    Miškolc dal gól!
    A využíva druhú presilovú hru v dnešnom zápase! Všetko zobral na seba ADRIÁN TÓTH a presnou strelou strelil piaty gól. Asistencia: Tyler Metcalfe.
     
    42:22
    Miškolc dal gól!
    A razom o je to o dva góly! Už po 10 sekundách využíva početnú výhodu svojim druhým gólom TYLER METCALFE. Asistencie: Balázs Gőz, Adrián Tóth.
     
    29:37
    Miškolc dal gól!
    Domáci sa po tretíkrát v dnešnom zápase dostávajú do vedenia! Metcalfe našiel pred bránu voľného TIHAMÉRA BECZEHO a ten presnou strelou nedal Cikánekovi šancu. Asistencie: Zachary Cohen, Tyler Metcalfe.
     
    22:57
    HC Nové Zámky dali gól!
    A opäť sa Zámky dotiahli na svojho súpera! Premiérovým gólom v tejto sezóne sa prezentuje PETER KLOBUČNÍK. Bez asistencie
     
    13:01
    Miškolc dal gól!
    Od modrej vystrelil Dudas, Cikánek puk stihol vyraziť, no iba pred TYLERA METCALFA a ten pridáva druhý gól domácich. Asistencie: Zachary Cohen, Jesse Ray Dudas.
     
    10:27
    HC Nové Zámky dali gól!
    Máme vyrovnané! Zámky sa dostali do rýchleho protiútoku, na konci ktorého bol ERIK ČALÁDI a ten nedal Bálizsovi šancu. Asistencie: Tomáš Chrenko, Juraj Faith.
     
    08:21
    Miškolc dal gól!
    Teraz to už ale domácim vyšlo! Na konci výbornej akcie je ROLAND HAJÓS, ktorý otvára skóre stretnutia! Asistencie: Adrián Tóth, Keegan Dansereau.

    Tomáš Fiala

    Branky a nahrávky: 9. Hajós (Tóth, Dansereau), 14. Metcalfe (Cohen, Dudas), 30. Becze (Cohen, Metcalfe), 43. Metcalfe (Gőz, Tóth), 50. Tóth (Metcalfe) – 11. Čaládi (Chrenko, Faith), 23. Klobučník


    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Bálizs (Duschek) – Boyle, Dudas, Metcalfe (A), Cohen, Becze – Gőz, Dósa, Hajós (C), Tóth A., Dansereau – Sagert, Budai R., Nagy K., Láda B. (A), Miskolczi – Láda P., Fliszár, Popovics, Roczanov, Szilágyi.
    HC MIKRON Nové Zámky: Cikánek (Krajčovič) – Ďurčo, Šiška, Čaládi, Faith (A), Chrenko – Huba, Baron, Hurtaj (C), Frolík, Weissmann – Hrudík, Kowalczyk, Podstavek, Štefanka, Dubec (A) – Leško, Král, Brandis, Klobučník, Púchovsky.

    Rozhodčí: Babic Vladimir, Wolf László – Pálkövi Botond, Sipos Roland
    bahis siteleri