Havlíčkův Brod – Letňany 3:4 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:4 (0:3, 2:1, 1:0)
HC Letci Letňany
Neděle 28.12.2014, 17:00 • ZS Kotlina • Přípravné zápasy staršího dorostu
Partner:
     
    48:10
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    To byla rána jako z kanónu, po níž je rozdíl mezi oběma soupeři opět jen jednobrankový! David Michálek nabil na modrou čáru MICHALU NĚMCOVI, který si v pohodě srovnal kotouč na hůl a vypustil nechytatelnou ránu, jež se odrazila o pravou tyčku bezmocného brankáře Nahodila do sítě! Asistence: David Michálek.
     
    37:40
    Letňany právě vstřelily branku!
    Tak to je studená sprcha pro mladé Rebely, kteří zničehonic inkasují počtvrté a opět ztrácejí na Letce 2 branky! Václav Burda posunul kotouč mezi kruhy na volného JANA KATRIŇÁKA, který si sjel volným prostorem až před gólmana Hanáka, při signalizované výhodě si přehodil puk na bekhend a zblízka přehodil beton! Asistence: Václav Burda.
     
    26:39
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A pozor, máme tu hned drama, Rebelové snížili na nejtěsnější rozdíl! Lukáš Křížek z mírného úhlu na levé straně ještě brankáře Špírka nepřekonal, ale kotouč se odrazil přesně na druhou stranu brankoviště, odkud už zametl kus černé gumy do prázdné brány PAVEL HENDRYCH! Asistence: Lukáš Křížek.
     
    23:32
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    To byla parádní akce domácích, po níž svítí na tabuli skóre 1:3! Jiří Vlach vykouzlil parádní nahrávku do jízdy JANU JELÍNKOVI, který nabral rychlost, v samostatném úniku zamíchal s pukem na holi, čímž si rozhýbal gólmana Špírka, a přesně zasunul puk mezi jeho betony! Asistence: Jiří Vlach.
     
    13:34
    Letňany právě vstřelily branku!
    Pokud v něčem dnes hosté vynikají, tak jsou to hlavně přesilové hry! Znovu to sehráli parádně, když Michal Mařík nabil na okraj kruhů MATĚJOVI CHALUPOVI, jehož parádní rána zapadla přesně pod horní Kekulovu tyčku! Asistence: Michal Mařík.
     
    08:21
    Letňany právě vstřelily branku!
    A než se stihli mladí Rebelové vzpamatovat, inkasují podruhé! David Kolenatý brankáře Kekulu ještě zblízka neprostřelil, ale k rychlé dorážce se probil pohotový JIŘÍ PRŮŽEK a zblízka uklidil puk do zcela odkryté brány! Asistence: David Kolenatý.
     
    07:50
    Letňany právě vstřelily branku!
    Tak to byl fofr, hosté přesilovku rychle využili a jdou do vedení! Vojtěch předložil ideální pas na MICHALA PAŘÍKA, který se s pukem nepáral a svižnou ranou zápěstím z okraje kruhů prostřelil brankáře Kekulu! Asistence: Vojtěch.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 24. Jelínek (Vlach), 27. Hendrych (Křížek), 49. Němec (Michálek) – 8. Pařík (Vojtěch), 9. Průžek (Kolenatý), 14. Chalupa (Mařík), 38. Katriňák (Burda)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Kekula (od 21. Hanák) – Bancíř, Kopic, Benák, Hrabaň, M. Němec – Abbrent, Jelínek "A", Michálek, Cejpek "C", Veverka, Vlach, Křížek, Hendrych, Králíček.
    HC Letci Letňany: Špírek (od 32. Nahodil) – Katriňák, Brabec, Dařík, Vojtěch, Kolenatý, Chvála – Horák, Burda, Chalupa, Řepík, Průžek, Urban, Satran, Procházka, Pražienka, Mařík, Kučera.

    Rozhodčí: Jan Kubát – Jakub Capouch, Vít Stehlík
    bahis siteleri