Kladno – Most 6:1 (kon.) | Šumperk – Benátky n/J 2:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Ústí n/L 2:1 (kon.)
Litoměřice – Prostějov 5:2 (kon.) | Třebíč – Havířov 7:3 (kon.) | Jihlava – Motor ČB 1:4 (kon.)
konec
SK Horácká Slavia Třebíč
7:3 (3:2, 1:0, 3:1)
AZ Havířov
Sobota 03.01.2015, 17:30 • MANN + HUMMEL ARENA • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
    Adam RAŠKA - 7:3
     
    57:14
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč přidává další gól do sítě Havířova. ADAM RAŠKA po mírném zmatku před brankou hostů klepl do kotouče a ten zapadl za záda Matouška. Asistence: Lukáš Králík.
     
    53:57
    Vyloučen Martin Čech (TRE) za sekání.
     
    52:04
    Králík se ihned po vhazování dostal před Matouška, ale nedokázal jej prostřelit. Bude se tak opět vhazovat v obranném pásmu AZ.
     
    49:23
    Vyloučen Milan Přibyl (TRE) za sekání.
     
    Dnešní utkání sleduje 1930 diváků. Havířov se pyšní dobrou fanouškovskou základnou, dnes však přijelo pouze jednociferné množství fanoušků hostujícího týmu, což je pro klub mírná ostuda.
    Antonín PECHANEC - 6:3
     
    46:31
    Havířov právě vstřelil branku!
    Snížení hostujícího týmu. Zpoza branky vyjel ANTONÍN PECHANEC a střelou mezi betony Horčičky rozvlnil síť. Třebíčský brankář dnes dostal všechny góly do stejného místa, mezi nohy. Dal tak Havířovu naději na možné vyrovnání. Asistence: Michal Sztefek, David Klimša.
     
    43:51
    Daneček míří na střídačku, nahradí jej Petr Matoušek.
    Matěj PEKR - 6:2
     
    43:51
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč přidává další gól! MATĚJ PEKR si zpracoval přihrávku na ose hřiště v mezikruží, následně našel místo u levé tyčky Danečkovy branky, kam také zakončil. Asistence: David Dolníček.
    Jakub BARTOŇ - 5:2
     
    42:47
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Další využitá přesilovka domácích. JAKUB BARTOŇ dostal kotouč na modrou čáru a vyslal dělovou ránu, která skončila až za zády Danečka. Asistence: David Ostřížek, Adam Raška.
     
    40:39
    Vyloučen David Klimša (HAV) na 4 minuty za vysokou hůl.
     
    38:24
    Vyloučen Lukáš Králík (TRE) za sekání.
     
    34:18
    Jako bych to přivolal! Matěj Pekr dostal přihrávku za obranu, jel sám na brankáře, pokusil se o zakončení mezi nohy, ale Daneček v tu správnou chvíli srazil betony k sobě!
     
    29:11
    Vyloučen Radim Ostrčil (HAV) za podražení.
    David OSTŘÍŽEK - 4:2
     
    27:15
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    To byla velmi pohledná akce Horácké Slavie! Třebíčští si vyměnili několik svižných přihrávek, ta poslední směřovala před Danečkem až na zadní tyčku, kde stál DAVID OSTŘÍŽEK. Ten střílel z první a vrací tak domácím dvoubrankový náskok. Asistence: Petr Mrázek, Jan Zdráhal.
     
    26:37
    Vyloučen Jakub Šlahař (HAV) za nedovolené bránění.
     
    24:19
    Králík se prosmýkl kolem obránce jako lasička, finální krůček, kterým bylo zakončení, však nedotáhl do úspěšného konce.
    Tomáš JIRÁNEK - 3:2
     
    19:07
    Havířov právě vstřelil branku!
    Chyby v obraně Třebíče využil TOMÁŠ JIRÁNEK, který jako druhý hráč Havířova našel v první třetině skulinku mezi betony Horčičky. Asistence: Marek Loskot.
    David DOLNÍČEK - 3:1
     
    16:11
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Jednobrankový náskok však nevydržel dlouho, DAVID DOLNÍČEK tečoval ránu od modré a rozjásal tak domácí fanoušky. Asistence: Rostislav Malena, Roman Erat.
    Michal SZTEFEK - 2:1
     
    15:39
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté snižují na rozdíl jedné branky! MICHAL SZTEFEK nahodil kotouč na Horčičku a třebíčský brankář si jej nešťastně srazil do vlastní branky. Asistence: Martin Ledňák.
     
    13:07
    Velká, opravdu velká šance Havířova na snížení! Šlahař dostal ideální diagonální přihrávku na zadní tyčku, ale zakončení se mu vůbec nepovedlo, kotouč nasměroval pouze do betonu Horčičky!
     
    12:45
    Vyloučen Jan Wasserbauer (TRE) za vysokou hůl.
     
    11:06
    Vyloučen Luboš Horčička (TRE) za podražení, trest za něj odsedí Matěj Pekr.
    Jan ZDRÁHAL - 2:0
     
    07:39
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    A je to o dvě branky, Třebíč využila přesilové hry téměř ihned. JAN ZDRÁHAL dostal přihrávku na levé straně, na nic nečekal a vyslal milimetrovou ránu, jenž rozvlnila síť. Asistence: Jakub Bartoň, David Ostřížek.
     
    07:29
    Vyloučen Jurij Repe (HAV) za faul kolenem.
     
    05:59
    Ostřížek se dostal do samostatného úniku, ale bekhendová klička mu nevyšla dle představ. Velkou zásluhu na tom, že je skóre neměnné, má Graca, který forvarda domácích neustále otravoval.
     
    05:28
    Mrázek sice dostal kotouč do sítě, ale sudí rozpažil! Dle názoru Martina Grecha se jednalo o vysokou hůl. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
    Marcel JURÁŇ - 1:0
     
    03:56
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč se dostává na začátku utkání do vedení! Rychlou akci po křídle rozjel Lukáš Paták, následně přihrál na osu hřiště, kde byl připravený MARCEL JURÁŇ, jenž vyslal takovou pomalou střelu do protipohybu brankáře. Daneček na to však nedokázal zareagovat a kapituloval. Asistence: Lukáš Paták, Filip Beneš.
     
    01:24
    Vyloučen Radim Ostrčil (HAV) za držení protihráče.
    Marken.cz

    Radim Sochor

    Branky a nahrávky: 4. Juráň (Paták, Beneš), 8. Zdráhal (Bartoň, Ostřížek), 17. Dolníček (Malena, Erat), 28. Ostřížek (Mrázek, Zdráhal), 43. Bartoň (Ostřížek, Raška), 44. Pekr (Dolníček), 58. Raška (Králík) – 16. Sztefek (Ledňák), 20. Jiránek (Loskot), 47. Pechanec (Sztefek, Klimša)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Horčička (Dusík) – Bilčík, Malena "A", Bartoň, Zdráhal, Přibyl, Šaur, Peroutka – Pekr, Dolníček "C", Erat "A" – Mrázek, Raška, Wasserbauer – Králík, Ostřížek, Čech – Paták, Juráň, Beneš – Kadela
    AZ Havířov: Daneček (44. Matoušek) – Valenta, Repe, Ledňák, Bezuška, Graca, Ostrčil, Bahounek – Jiránek, Loskot, Fořt – Sztefek "C", Pechanec "A", Klimša – Tomi, Šlahař, Maruna "A" – Fejko, Krisl, Chmielewski

    Rozhodčí: Grech – Štofa, Beneš

    Diváci: 1930
    bahis siteleri