Kladno – Most 6:1 (kon.) | Šumperk – Benátky n/J 2:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Ústí n/L 2:1 (kon.)
Litoměřice – Prostějov 5:2 (kon.) | Třebíč – Havířov 7:3 (kon.) | Jihlava – Motor ČB 1:4 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
1:4 (0:2, 0:0, 1:2)
Banes Motor České Budějovice
Sobota 03.01.2015, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
    Tomáš NOUZA - 1:4
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    58:23
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Je rozhodnuto! TOMÁŠ NOUZA se dostal ke kotouči, zavezl jej až do útočného pásma a pohodlně zakončil do odkryté branky. Bez asistence.
     
    57:54
    Dukla to zkouší bez brankáře!
     
    56:45
    Josef Straka zachytil na modré čáře chybnou jihlavskou rozehrávku, avšak poté prováhal ideální moment k střele. Halász si celou situaci pohlídal.
     
    54:59
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští hokejisté vykřesali naději. Se štěstím propasíroval puk za Bláhova záda MAREK PROKŠ. Domácím však přesto chybí dvě branky. Asistence: Jakub Schejbal, Zdeněk Čáp.
     
    54:39
    Lukáš Chmelíř (CEB) dostává dvě minuty za hákování. Dukla si tak zahraje další početní výhodu.
     
    52:19
    Aleš Jergl si chtěl rozhýbat Bláhu a následně zakončit do forhendu. Hostující brankář se ale neukvapil a nájezd s přehledem eliminoval.
     
    52:19
    Za faul na unikající Aleš Jergla je nařízeno trestné střílení!
     
    50:59
    A vzápětí další trest na jihlavské straně. Jiří Dobrovolný (JIH) si pomohl podražením, za což je náležitě potrestán.
     
    49:56
    Dukla bude znovu pykat. Dvě minuty za vysokou hůl obdržel Aleš Jergl (JIH).
     
    49:26
    Utkání sleduje úctyhodných 6475 diváků! Takovouto návštěvu Horácký zimní stadion nepamatuju nejspíše od baráže v sezoně 2004/005. Nutno podotknout, že se tehdy střetly právě Dukla a České Budějovice.
     
    46:53
    Vzápětí ale odchází Martin Heřman (CEB) na trestnou lavici. Hostující útočník dostává menší trest za nedovolené bránění.
     
    46:38
    Hosté se ve středmním pásmu překrásně uvolnili, z čehož mohl těžit Heřman. Nyní hosté svůj únik zakončili střelou z hranice pravého kruhu. Halász si tentokráte celou situaci pohlídal.
     
    44:27
    Luboš Rob zblokoval Kalábovu střelu a následně se sám vydal do úniku. Halász se však nenechal nachytat na švestkách a bekhendový blafák eliminoval. Dukla tak stále může živit poslední jiskřičky naděje.
    Tomáš NOUZA - 0:3
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    41:17
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Nyní to již s jihlavskými akciemi vypadá velmi špatně. Kotouč se po typické přesilovkové kombinaci dostal do mezikruží, kde číhal TOMÁŠ NOUZA. Snajpr Motoru poté se štěstím a s pomocí pravé tyče dostal puk za Halászova záda. Asistence: Josef Straka, Martin Heřman.
     
    40:52
    Domácí si komplikují situaci. Michal Důras (JIH) obdržel dvě minuty za vysokou hůl.
     
    38:18
    Vzápětí ale přichází další trest. Martin Heřman (CEB) je potrestán za nedovolené bránění.
     
    38:14
    Pro domácí se situace stává kritickou. Roman Čermák (JIH) zasáhl protihráče holí do obličeje, za což dostává dvouminutový trest.
     
    37:22
    Motor si navíc zahraje přesilovou hru. Aleš Jergl (JIH) obdržel menší trest za podražení. Motor bude mít k dispozici další velkou možnost.
     
    32:50
    Adam Zeman se individuálně proháčkoval až do vynikající pozice. Zcela osamocen před brankou ale přesně nezamířil. Hosté stále hájí dvoubrankový náskok.
     
    32:04
    Přesilovou hru okusí znovu domácí. Za sekání odjíždí pykat Jakub Suchánek (CEB). Podaří se červenožlutým napravit mizernou přesilovkovou reputaci?
     
    30:22
    Po Štebihově nahození nastal před Bláhou obrovský závar, hned tři domácí borci se snažili zakončit. Ani jeden však kus gumové pryže za brankovou čáru nedotlačil. Hra je poté přerušena.
     
    26:40
    Bude se opět vylučovat na hostující straně. Ondřej Bláha (CEB) dostává menší trest za držení hole dorážejícímu jihlavskému borci. Trest odpyká Marek Vaniš.
    Michal ŠVIHÁLEK - 0:2
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    19:26
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jiří Dobrovolný nyní předvedl hrubku. Nejprve mu na modré utekl kotouč, načež jej ale získal zpět. Poté však zcela nepochopitelně doslova namazal MICHALU ŠVIHÁLKOVI, který svůj samostatný únik proměnil střelou mezi Halászovy betony. Bez asistence.
     
    18:04
    Vrátka od trestné lavice se ale budou znovu otevírat. Martin Semrád (CEB) obdržel menší trest za hákování. Vyloučení bylo poměrně přísné, avšak to na trestu nic nemění.
     
    15:47
    Poměr sil na ledové ploše se ale vyrovná. Podruhé v dnešním utkání je totiž potrestán Marek Melenovský (JIH). Třiadvacet vteřin se bude hrát ve čtyřech, poté přijde na řadu hostující početní výhoda.
     
    14:10
    Druhá přesilová hra pro domácí hokejisty. Roman Vráblík (CEB) dostává menší trest za podražení.
     
    09:44
    Obrovská šance Dukly. Adam Zeman si počíhal ve volném prostoru na přihrávku, kterou poté ihned poslal na branku. Prudký volej ale mezi tři tyče nezamířil.
     
    06:49
    Vylučovat se bude také v jihlavských řadách. Marek Melenovský (JIH) se provinil hákováním. Uvidíme, kterak naloží s početní výhodou Motor.
     
    03:32
    Bude se porvé vylučovat, a to na hostující straně. Za sekání odjíždí pykat Rok Pajič (CEB). Podaří se červenožluté ekipě vyrovnat?
     
    00:34
    Na ledovou plochu nyní ze sektoru hostí přistála pyrotechnika, což sami příznivci Motoru tvrdě odsoudili. Nic naplat, kolbiště je třeba uklidit. Až poté bude utkání pokračovat.
    Rok PAJIČ - 0:1
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    00:34
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté jdou bleskově do vedení. Hned v úvodu utkání Duklu sevřeli a nakonec také vsítili branku. David Kuchejda objel branku, a nalezl zcela volného ROKA PAJIČE. Slovinský útočník neměl se zakončením k pravé tyči sebemenší problém. Asistence: David Kuchejda.
    Marken.cz

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 55. Prokš (Schejbal, Čáp) – 1. Pajič (Kuchejda), 20. Švihálek, 42. Nouza (Straka, Heřman), 59. Nouza


    HC Dukla Jihlava: Halász (Sáblík) – Čermák, Štebih, Dobrovolný, Schejbal, Kaláb, Čáp – Čachotský, Zeman, Matai – Melenovský, Důras, Jergl – Maliník, Březina, Prokš – Mikeš, Vyloužil, Malec
    Banes Motor České Budějovice: Bláha (Kůdela) – Mucha, Žovinec, Škopek, Vráblík, Semrád, Chmelíř, Suchánek, Punčochář – Nouza, Heřman, Straka – Pajič, Švihálek, Kuchejda – Boháč, Bárta, Přibyl – Prokš, Vaniš, Rob

    Rozhodčí: Mrkva, Přikryl – Bryška, Skopal
    bahis siteleri