Jihlava – Liberec 4:3 (po pr.) | Slavia – Pardubice 3:1 (kon.) | K. Vary – Kladno 2:4 (kon.)
Olomouc – Kometa Brno 1:6 (kon.) | Havířov – Opava 5:3 (kon.) | Vsetín – Poruba 2011 1:2 (po pr.)
po prodl.
HC Dukla Jihlava
4:3 (1:1, 1:1, 1:1 - 1:0)
Bílí Tygři Liberec
Sobota 03.01.2015, 12:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    61:20
    Dukla právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto, Adamovu střelu ještě Novák vyrazil, ale na dorážku LUKÁŠE JINDRY pod horní tyčku již byl krátký. Jihlava tak bere v zápase tři body a z posledních deseti utkání má již devátou výhru. Asistence: Dominik Adam.
     
    58:01
    Oddechový čas domácí střídačky.
     
    58:01
    Jiří Slabý (JIH) před brankou krosčekoval neobsazeného Patrika Šípa a už míří na trestnou lavici.

    Na vyloučení: 2-4.
     
    56:37
    Liberec nyní svírá pětici hráčů Dukly před brankou a domácí mají co dělat, aby odolali náporu Tygrů.
     
    56:00
    Liberec právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno. Po boji před Škarkovou brankou ještě hosté neskórovali. Krátce na to se však dostal odražený puk mezi kruhy, kde byl JAN ŠÍR, jenž překonal padajícího gólmana Dukly ranou pod víko. Asistence: Jan Bednář.
     
    52:37
    Matěj Čermák byl na levém kruhu zcela volný. Rozhodl se pro střelu, kterou vůbec netrefil branku, puk projel daleko od pravé tyče.
     
    50:47
    Přichází vůbec první přesilovka Liberce v utkání. Jiří Slabý (JIH) dostává dvě minuty za nedovolené bránění.

    Na vyloučení: 1-4.
     
    48:57
    Dukla právě vstřelila branku!
    Přesilovku pět na tři sice Dukla nevyužila, ale v klasické převaze již skóruje. Strnad dostal u levé tyče výbornou přihrávku, ale trošku déle mu trvalo, než si zpracoval kotouč a poté svojí střelu nepropasíroval za záda Nováka. Puk se odrazil před branku na hokejku JOSEFA VRÁTNÉHO, který jej zblízka zasunul pod padajícím Novákem do branky. Asistence: Milan Strnad.
     
    47:28
    Duklu čeká padesátivteřinová přesilovka pět na tři a Liberec si vyžádal oddechový čas.
     
    47:28
    Strnad napřáhl na vrcholu pravého kruhu ke střele, jenže našel přesně hůl Vratislava Kunsta (LIB), který vyhazuje kotouč mimo hřiště a dostává dvě minuty za zdržování hry.

    Na vyloučení: 0-4.
     
    46:18
    Aktivní Strnad si vybojoval přesilovou hru. Od levé tyče si vyjel před branku a chtěl zakončovat, jenž jej zahákoval Jan Kotyza (LIB), který již míří na trestnou lavici.

    Na vyloučení: 0-3.
     
    45:45
    Výborný Kristián Novák. Před jeho branou se zjevil nehlídaný Milan Strnad a ač měl obtížnou pozici, dostal se ke střele, se kterou si poradil gólman Liberce.
     
    29:12
    Liberec právě vstřelil branku!
    Krásná to akce Tygrů, o tom nemůže být sporu. Bendář našel přihrávkou z obranné třetiny ve středním pásmu najetého JANA ŠÍPA, který přezval na pravé straně puk, sjel si před Škarka, hodil si kotouč na bekhend a trefil se nad lapačku gólmana Dukly. Asistence: Jan Bendář.
     
    25:48
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava si nyní vše vynahrazuje. Habermann vypálil kotouč od modré na branku Nováka, před kterým jej krásně tečoval do sítě MILAN STRNAD. Další dobrá práce Jihlavských před brankou. Asistence: Richard Habermann.
     
    25:32
    V sitauci dva na jednoho se na Nováka řítil Vrátný se Strnadem, přihrávku prvního hráče ale stačil zblokovat Šuráň tak, že puk prolétl těsně vedle pravé tyče Liberce.
     
    18:02
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nyní se již Dukle daří střelou od modré srovnat. Strnad našel právě na modré PETRA SLABÉHO, který si zpracoval puk a poté vystřelil do pravého horního rohu branky Liberce. Novák nemohl zasáhnout, měl zakrytý výhled. Asistence: Milan Strnad.
     
    15:54
    V závěru třetiny je tu druhá přesilovka pro Duklu. Na trestnou lavici jde znovu Ondřej Chrtek (LIB) a znovu je to za podražení.

    Na vyloučení: 0-2.
     
    12:57
    Liberec právě vstřelil branku!
    Svojí první příležitost po tom, co v obranném pásmu uklouzl s pukem Havelka, ještě Šíp neproměnil, Škarek dobře vyrazil puk. Jenže kotouče se ujal Chrtek, poslal ho před branku na číhajícího PATRIKA ŠÍPA, který šikovným doklepnutím překonává bezmocného domácího gólmana. Asistence: Ondřej Chrtek.
     
    10:48
    První přesilová hra zápasu. Ondřej Chrtek (JIH) dostává dvě minuty za podražení.

    Na vyloučení: 0-1.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 19. P. Slabý (Strnad), 26. Strnad (Habermann), 49. Vrátný (Strnad), 62. Jindra (Adam) – 13. Šíp (Chrtek), 30. Šíp (Bednář), 56. Šír (Bendář)


    HC Dukla Jihlava: Škarek (Šťastný) – Stark, P. Slabý, Havelka, Trávník, Habermann, Mareš, Zadina – Strnad, Jindra, Vrátný – P. Slabý, Adam, Musil – Hrbatý, Vala, Prokš – Kardoš. Trenér: Štěpán Moravec
    Bílí Tygři Liberec: Novák (Kuhn) – Šuráň, Kunst, Charvát, Bednář, Aubrecht, Krejsa – Chrtek, Čermák, Šíp – Verbický, Šír, Mocek – Šafařovský, Kotyza, Bitman – Maťátko, Stratílek, Benda. Trenér: Milan Plodek

    Rozhodčí: Homola – Žák, Capouch
    bahis siteleri