Třinec – K. Vary 2:1 (po pr.) | Slavia – Litvínov 0:1 (kon.) | Vítkovice – Olomouc 2:1 (kon.)
Zlín – Sparta 2:6 (kon.) | Liberec – Pardubice 5:1 (kon.) | Kometa Brno – Plzeň 4:2 (kon.)
Mountfield HK – Mladá Boleslav 9:2 (kon.)
konec
Mountfield HK
9:2 (2:0, 4:2, 3:0)
BK Mladá Boleslav
Neděle 04.01.2015, 17:30 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:33
    Hradec je v plném počtu, ale dlouho mu to nevydrželo. Před přestávkou na čištění ledu totiž přichází další nedovolený zákrok, podražením se provinil Martin Pláněk (HKR).
     
    51:30
    Asi nemusím nijak zvlášť zdůrazňovat, že domácí fanoušci dávno slaví. Teď je vůbec nevzrušil ani faul loňského olympionika Reného Vydareného (HKR), který pyká za hákování.
     
    45:25
    Rozhodčí teď možná domácím sečetl dva polofauly v rychlém sledu a Mladá Boleslav se může chytnout stébla v přesilovce. René Vydarený (HKR) vyloučen za sekání.
     
    33:46
    A teď jsou přísní tak, že vylučují hosty za ne úplně jasný zákrok. K trestoměřičům míří za hákování Marek Trončinský (MBL), který zastavil Rastislava Deje.
     
    27:20
    A je tady další početní výhoda pro Mountfield. Za katr putuje Ctirad Ovčačík (MBL), jenž si vyslechl menší trest za držení hole.
     
    25:46
    Souboj před boleslavským brankovištěm nenechali rozhodčí bez povšimnutí a teď bude moci Hradec zareagovat. Brankář David Rittich (MBL) se ohnal po Tomáši Troligovi a vysloužil si menší trest.
     
    23:09
    Na druhé straně se už vylučuje, Marian Jelínek vyletěl jako čertík a dočkal se. Tomáš Mertl (HKR) pyká za faul kolenem před boleslavskou střídačkou, hosté jdou na čtvrtou přesilovku.
     
    16:48
    Přesně půl minut přesilovky pět na tři pro Hradec! Ctirad Ovčačík (MBL) míří k trestoměřičům za nedovolené bránění.
     
    15:19
    Jenže to bylo s faulem a rovněž Hradec jde na třetí přesilovku. Luka Vidmar (MBL) – 2 minuty za sekání.
     
    12:20
    Po komerční přestávce si hosté zahrají třetí početní výhodu. Lukáš Vantuch (HKR) je vyloučen za sekání.
     
    05:49
    Teď ovšem Michal Bárta (MBL) dorážel až příliš důrazně a rozhodčí ho posílají za katr s menším trestem za sekání. Jde se hrát ve čtyřech na obou stranách.
     
    04:31
    Situaci hasil Bohumil Jank (HKR) – 2 minuty za podražení.
     
    02:04
    Ovšem krátce poté se domácí dopustili útočného faulu a první přesilovku si zahrají i Bruslaři. Roman Kukumberg (HKR) pyká za držení protihráče.
     
    01:17
    Vzápětí hosté faulovali, když domácí rozjížděli útok. Matěj Stříteský (MBL) je vyloučen za hákování.
    Marken.cz

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 2. Pláněk (Mertl, Knotek), 8. Dej (Vydarený, Pláněk), 27. Pospíšil (Pilař, Dej), 30. Vantuch (Kukumberg, Pilař), 36. Knotek (Mertl, Pláněk), 39. Vantuch (Pilař, Tvrdík), 49. Dej (Vantuch, Pláněk), 50. Pospíšil (Dej, Kukumberg), 60. Vašíček (Mertl, Knotek) – 25. Broš (Klimenta, Trončinský), 27. Klimenta (Broš)


    Mountfield HK: Kantor (Kacetl) – Dietz, Vydarený, Pilař, Jank, Pláněk, Vašíček, Plášil – Knotek, Mertl "C", Červený – Dej, Kukumberg, Pospíšil – Tvrdík, Troliga, Vantuch – Kopta. Trenér: Peter Draisaitl.
    BK Mladá Boleslav: Rittich (36. M. Růžička) – Ovčačík, Trončinský, Kočí, Stříteský, Vidmar, Hruška, Trška – Mikulík, Výborný "C", Hyka – Klimenta, Broš, Pacovský – Kubica, Kašpařík, Jarůšek – Pabiška, Lenc, Bárta – Musil. Trenéři: František Výborný a Marian Jelínek.

    Rozhodčí: Polák, Wagner – Barvíř, Blümel.

    Diváci: 4253
    bahis siteleri