Kladno – Zlín 7:2 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 6:4 (kon.) | Vítkovice – Sparta 5:1 (kon.)
HC Litvínov – Olomouc 2:1 (2:1 po s.n.) | Pardubice – HC Plzeň 6:4 (kon.) | Kometa Brno – Třinec 4:3 (2:1 po s.n.)
Jihlava – Chomutov 2:3 (kon.) | Č. Budějovice – Slavia 1:2 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
7:2 (0:0, 3:1, 4:1)
Berani Zlín
Čtvrtek 15.01.2015, 15:00 • ČEZ stadion, Kladno • DHL Extraliga juniorů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:34
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelné! Bunda vyslal do průniku FILIPA DOLEŽALA, který střelou z úhlu puk propasíroval ze bezmocného gólmana hostí! Asistence: David Bunda.
     
    52:28
    Zlín právě vstřelil branku!
    Je tu přeci jen malá korekce stavu, po nepřehledné situaci před Vladařem se dostal ke střele z mezikruží DANIEL KAROLA a korigoval skóre! Asistence: Jakub Kužílek.
     
    51:30
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak tohle je kanonáda! Ihned po vyloučení jel ze strany sám na Čápa VOJTĚCH ŠILHAVÝ, který po hezké kličce nekompromisně celou akci zakončil! Je hotovo, tady už se vítěz na 99% nezmění! Asistence: Patrik Machač.
     
    50:25
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Trestné střílení jel zahrát faulovaný KREŠIMÍR SCHILDHABEL, který se s ničím nepáral a tvrdou a přesnou střelou vymetl horní růžek Čápovy brány! Bez asistence.
     
    49:46
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Možná už je hotovo, minimálně je k tomu blízko! Domácí celek přidává čtvrtý kousek do sbírky a bylo to po dokonalém rozebrání zlínské obrany, které dokončil střelou do poloodkryté brány PATRIK MACHAČ! Asistence: David Bunda, Vojtěch Šilhavý.
     
    36:17
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Po rychlém kontru, který byl opravdu nádherně proveden, je k vidění další branka v síti hostující celku! PETR JANEČEK zakončil nádhernou a rychlou akci střelou mimo dosah Čápa a vrátil domácím dvoubrankový náskok! Asistence: Filip Doležal, Petr Havlůj.
     
    33:08
    Zlín právě vstřelil branku!
    A nakonec je tu kontaktní gól Zlína který využívá svoji přesilovou hru! Hlaváč nabil před bránou stojícímu DAVIDU MACHÁČKOVI, který propálil vše, co mu stálo v cestě a je to gól! Asistence: Michal Hlaváč, Patrik Dalajka.
     
    29:26
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Ale nakonec je to právě oslabený tým, který dává branku! Miura našel v mezikruží stojícího Zajíce, jehož střela byla nešťastně sražena přímo na hůl DANIELA KRUŽÍKA, který si položil Čápa na zem a zasunul elegantně puk do brány! Asistence: Josef Zajíc, Yuki Miura.
     
    25:08
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Nakonec tedy Kladno střílí branku, do velké šance se dostal KREŠIMÍR SCHILDHABEL , který propálil sice rychle se přesouvajícího, ale už bezmocného Čápa! Je tu tak první dnešní změna stavu! Asistence: Daniel Kružík, Yuki Miura.

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 26. Schildhabel (Kružík, Miura), 30. Kružík (Zajíc, Miura), 37. Janeček (Doležal, Havlůj), 50. Machač (Bunda, Šilhavý), 51. Schildhabel (TS), 52. Šilhavý (Machač), 54. Doležal (Bunda) – 34. Macháček (Hlaváč, Dalajka), 53. Karola (Kužílek)


    Rytíři Kladno: Vladař (Švihálek) – Větrovec, Potěchin, Bunda, Hulcr, Matula, Špaček, Zajíc – Hajný, Machač, Šilhavý, Kaprál, Macháček, Schildhabel, Havlůj, Janeček, Doležal, Miura, Kružík
    Berani Zlín: Čáp (Haloda) – Andrýsek, Macharáček, Kužílek, Řezníček, Žabčík, Procházka, Talán – Hlaváč, Haničinec, Dalajka, Zaremba, Karola, Pavlůsek, Vyoral, Gago, Bumbál, Matula, Werbik

    Rozhodčí: Jílek – Beránek, Klouček
    bahis siteleri