Columbus – Montreal 2:3 (kon.) | Washington – Philadelphia 1:0 (kon.) | Anaheim – Toronto 4:0 (kon.)
Los Angeles – New Jersey 3:5 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
3:5 (0:1, 1:4, 2:0)
New Jersey Devils
Čtvrtek 15.01.2015, 04:30 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Justin WILLIAMS - 3:5
     
    59:02
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Nakonec ještě možná uvidíme hru bez brankáře. JUSTIN WILLIAMS tečoval střelu Richardse mezi Schneiderovy betony a lehce zdramatizoval závěr utkání. Asistence: Mike Richards.
    Marián GÁBORÍK - 2:5
     
    47:16
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Až doteď. MARIÁN GÁBORÍK clonil Schneiderovi při střele McNabba od modré, brankář hostí ji vyrazil před sebe a nabídl tak slovenskému útočníkovi snížení stavu. Asistence: Brayden McNabb, Justin Williams.
    Michael RYDER - 1:5
     
    37:05
    Devils právě vstřelili branku!
    MICHAEL RYDER odvedl výbornou práci na brankovišti, kde jej trefila střela Andyho Greena. To ale nic neznamenalo, Ryder se vymanil ze sevření Muzzina a poslal puk za sedícího Quicka. Asistence: Andy Green, Adam Larsson.
    Mike CAMMALLERI - 1:4
     
    30:05
    Devils právě vstřelili branku!
    Studená sprcha. Jinak se to nazvat nedá. Tři góly v rozmezí minuty a osmi vteřin. Quick po svém nástupu do brankoviště dělal opravdu co mohl, nakonec ale v leže nedokázal zasáhnout proti dorážce MIKA CAMMALLERIHO z bezprostřední blízkosti. Asistence: Michael Ryder, Dainius Zubrus.
    Martin HAVLÁT - 1:3
     
    29:20
    Devils právě vstřelili branku!
    To je hodně nepříjemné pro Kings! Tři střely Devils ve druhé třetině a dva góly. MARTIN HAVLÁT se dostal mezi kruhy, obstřelil Martineze a trefil se přesně k tyči Jonesovy branky. Domácí brankář zřejmě nic neviděl. Asistence: Patrik Eliáš, Travis Zajac.
    Steve BERNIER - 1:2
     
    28:57
    Devils právě vstřelili branku!
    A také druhou přesilovou hru hosté využívají. Opět je to STEVE BERNIER. Ten prvně nedokázal dostatečně oklamat Jonese u pravé tyče, při další šanci hledal Cammalleriho, trefil ale jen Doughtyho, jenž si na vlastním brankovišti nešťastně srazil puk do své branky. Asistence: Scott Gomez, Jon Merrill.
    Dustin BROWN - 1:1
     
    21:16
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Doughty se skvěle proháčkoval středním pásmem, pak prošel kolem Merrilla, přihrál podél jeho kolegy z obranného páru Židlického a DUSTIN BROWN pohodlně doklepl puk za bezmocného Jonese. Asistence: Drew Doughty, Brayden McNabb.
    Steve BERNIER - 0:1
     
    19:46
    Devils právě vstřelili branku!
    Nakonec sehráli hosté závěr přesilovky velmi slušně, Cammalleri takovým nahozením trochu nazdařbůh poslal puk na brankoviště, kde trefil brusli STEVA BERNIERA, od níž putoval puk do Matta Greena a potom do branky. Asistence: Mike Cammalleri, Scott Gomez.

    Daniel Polách

    Branky a nahrávky: 22. Brown (Doughty, McNabb), 48. Gáborík (McNabb, Williams), 60. Williams (Richards) – 20. Bernier (Cammalleri, Gomez), 29. Bernier (Gomez, Merrill), 30. Havlát (Eliáš, Zajac), 31. Cammalleri (Ryder, Zubrus), 38. Ryder (Green, Larsson)


    Los Angeles Kings: Jones (30. – 40. Quick) – Doughty, McNabb, M. Greene, Muzzin, Schultz, Martinez – Carter, Kopitar, Gáborík – Williams, Stoll, Brown – Lewis, Richards, King – Nolan, Andreoff, Clifford
    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – Larsson, A. Greene, Židlický, Merrill, Harrold, Fraser – Bernier, Gomez, Henrique – Havlát, Zajac, Eliáš – Ryder, Cammalleri, Zubrus – Tootoo, Sestito, Whitney

    Rozhodčí: Skilliter, Pochmara – Cvik, Henderson

    Diváci: 18 230
    bahis siteleri