Kometa Brno – Vítkovice 3:4 (kon.) | Č. Budějovice – Jihlava 5:4 (kon.) | HC Litvínov – Kladno 4:3 (kon.)
Slavia – Zlín 7:2 (kon.) | Olomouc – Chomutov 2:7 (kon.) | Liberec – Pardubice 4:5 (kon.)
Třinec – HC Plzeň 4:1 (kon.)
konec
HC Olomouc
2:7 (1:1, 1:5, 0:1)
Piráti Chomutov
Sobota 24.01.2015, 16:30 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • DHL Extraliga juniorů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:28
    Piráti právě vstřelili branku!
    Další pěkná akce Pirátů! Wágner si v útočném pásmu narazil touš s Dimitrovem a následně jej z levé strany poslal před olomouckou bránu, kam si až za střídačky najel PETR MACHÁČEK, který už překonal přesunujícího se Slezáka. Asistence: František Wágner, Jakub Dimitrov.
     
    34:33
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak Pirátům nyní spadne do brány snad vše na co sáhnou. ONDŘEJ KAŠE si ve středním pásmu přebral puk a následně jen vletěl do útočného pásma, kde ihned vystřelil a Slezákovy prošel touš pod jeho betony. Asistence: Petr Macháček, Václav Cestr.
     
    32:18
    Piráti právě vstřelili branku!
    Ou, tak to je pro domácí celek už hodně studená sprcha. Kellerstein totiž ujel domácí obraně a Urbischovi se sice podařilo jej vytlačit až za svou bránu, jenže chomutovský útočník následně rychle přihrál mezi kruhy na MARTINA STRUNZE, jenž svou brankou ukončil působení Urbische v tomto utkání. Asistence: Adam Kellerstein, Šimon Szathmáry.
     
    31:44
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak to byla hodně pěkná akce Pirátů. Hierman přihrál až na útočnou modrou Kašemu, jenž ujížděl sám na Urbische, kterého si vymíchal, ale místo střely ještě zvolil přihrávku za sebe, kde byl PETR MACHÁČEK, a ten už jen vstřelil touš do horních pater olomoucké brány. Asistence: Ondřej Kaše, Hierman.
     
    29:07
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hes nyní vyrobil obrovskou hrubici, protože zpoza své brány poslal touš přesně na hůl FRANTIŠKA WÁGNERA, kterému se už tentokrát podařilo překonat Urbische mezi jeho betony. Bez asistence.
     
    27:19
    Piráti právě vstřelili branku!
    Avšak Chomutov se dočkal ihned ze své další akce, když Szathmáry poslal touš do jízdy MARTINU ŠŤOVÍČKOVI a hostující kapitán následně z pravé strany překonal Urbische. Asistence: Šimon Szathmáry.
     
    25:47
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Už jsem chtěl psát, že MATĚJ PAVLOVSKÝ prováhal ten správný okamžik, aby touš přihrál svému spoluhráči, ale jeho pas si nakonec do vlastní sítě srazil Huňady, a tak se Mora opět dostává do vedení. Asistence: David Nesvadba, Tomáš Markl.
     
    11:54
    Piráti právě vstřelili branku!
    Aktivita Pirátů však už přináší vyrovnávající branku, když si PATRIK HUŇADY vybruslil zpoza olomoucké brány a následně prostřelil Urbische na jeho bližší tyči. Asistence: František Wágner.
     
    01:13
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti se přece jen rychle ujímají vedení! DAVID NESVADBA dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, odkud následně už prostřelil Dvořáka, jenž si ještě ani nesáhl na puk a už jej musí lovit ze své sítě. Asistence: David Janás.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 2. Nesvadba (Janás), 26. Pavlovský (Nesvadba, Markl) – 12. Huňady (Wágner), 28. Šťovíček (Szathmáry), 30. Wágner, 32. P. Macháček (O. Kaše, Hierman), 33. Strunz (Kellerstein, Szathmáry), 35. O. Kaše. (P. Macháček, Cestr), 53. P. Macháček (Wágner, Dimitrov)


    HC Olomouc: Urbisch (33. Slezák) – Nesvadba, Kraigher, Tomek, Brandýs, R. Horák, Hes, A. Jeklič, Škoda – Ostřanský (C), Markl, Bauer, Pavlovský, Ministr, J. Horák, Beták, Kropáč, Konečný, Janás.
    Piráti Chomutov: Dvořák (Lukeš) – Meliško, Hierman, Cestr, Dubeň, Szathmáry, Drobný, Kozák – Wágner, Šťovíček (C), A. Macháček, O. Kaše, Jirušek, Tupý, Dimitrov, Kellerstein, Huňady, P. Macháček, Strunz.

    Rozhodčí: Přikryl – Moravec, Šimčík
    bahis siteleri