Novokuzněck – Chabarovsk 2:4 (kon.) | Novosibirsk – Vladivostok 2:1 (kon.)
konec
Metallurg Novokuzněck
2:4 (2:1, 0:2, 0:1)
Amur Chabarovsk
Úterý 27.01.2015, 13:00 • Kuznetskie Sport Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Anton KRYSANOV - 2:4
     
    41:06
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Hosté skórují krátce po skončení své přesilové hry! Lugin nahrál ANTONU KRYSANOVOVI, který překonal Chakimova počtvrté. Asistence: Dmitrij Lugin.
    Dmitrij LUGIN - 2:3
     
    33:39
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Krásnou střelou se prosadil DMITRIJ LUGIN, který sám zavezl puk do útočného pásma a z pravé strany se zápěstím trefil ke vzdálenější tyči. Chakimov se za pukem jen otočil – 2:3. Asistence: Jevgenij Kurbatov a Kirill Safronov.
    Dmitrij TARASOV - 2:2
     
    25:45
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Je srovnáno! Po velkém závaru se trefuje DMITRIJ TARASOV, který doklepával kotouč do již prázdné domácí svatyně – 2:2. Asistence: Anton Krysanov a Michel Miklík.
    Ryan STOA - 2:1
     
    19:58
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Domácí přesilovku 5 na 3 využívají 2 sekundy před koncem první části! Pečurského propálil z mezikruží RYAN STOA a Metallurg jde do vedení 2:1. Asistence: Sergej Sentjurin.
    Michail PLOTNIKOV - 1:1
     
    07:46
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Přesilovka využita! Komaristij našel krásnou křížnou přihrávkou MICHAILA PLOTNIKOVA, který měl před sebou poloodkrytou branku a umístil kotouč pod břevno. Pečurskij si sice na puk sáhl lapačkou, ale zastavit ho nedokázal. Asistence: Anton Kapotov a Alexander Komaristij.
    Michail FISENKO - 0:1
     
    02:18
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    MICHAIL FISENKO trestné střílení proměnil, když kotouč umístil k pravé tyči z pohledu Chakimova.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 8. Plotnikov (Kapotov, Komaristij), 20. Stoa (Sentjurin) – 3. Fisenko, 26. Tarasov (Krysanov, Miklík), 34. Lugin (Kurbatov, Safronov), 42. Krysanov (Lugin)


    Metallurg Novokuzněck: Chakimov (od 42. min. Karejev) – Popov, Chlystov, Kamalov, Gavrilyčev, Kapotov, Drokov, Skutar, Dorofejev – Romanov, Malcev, Malinovskij – Turukin, Plotnikov, Komaristij – Galimov, Stoa, Kaprizov – Sentjurin, Galifullin, Musin.
    Amur Chabarovsk: Pečurskij (Bolšakov) – Mäntylä, Zub, Ježov, Safronov, Kurbatov, Velikov, Terejajev – Miklík, Šafigulin, D. Tarasov – Lugin, Fisenko, Špirko – Achmetov, Krysanov, Orlov – Baškirov, Litovčenko, Haščák – Železnov.

    Rozhodčí: Gašilov, Rogačjov – Kučava, Novikov

    Diváci: 3586
    bahis siteleri