Omsk – N.Novgorod 2:3 (kon.) | Barys – CSKA Moskva 1:5 (kon.) | Jekatěrinburg – Minsk 4:3 (2:0 po s.n.)
Magnitogorsk – Chanty-Mansijsk 5:3 (kon.) | Ufa – Čerepovec 4:5 (kon.) | Kazaň – Čeljabinsk 2:1 (kon.)
Soči – Viťaz 5:2 (kon.) | Dynamo Moskva – Jaroslavl 1:0 (kon.) | Jokerit – HC Slovan 4:0 (kon.)
Petrohrad – Atlant 1:3 (kon.) | Riga – Záhřeb 1:2 (kon.)
konec
Salavat Julajev Ufa
4:5 (2:0, 2:3, 0:2)
Severstal Čerepovec
Pátek 30.01.2015, 15:00 • Ice Palace Salavat Julaev • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jurij TRUBAČJOV - 4:5
     
    43:28
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Čerepovec se dostává poprvé v utkání do vedení. JURIJ TRUBAČJOV dostal kotouč mezi kruhy a tvrdou ranou k levé tyči poslal hosty do vedení. Asistence: Maxim Trunjov.
    Pavel BUCHNEVIČ - 4:4
     
    42:30
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    PAVEL BUCHNEVIČ zvolil střelu bekhendem a Sochatskije propálil. Opět je tak vyrovnáno.
    Kirill KOLCOV - 4:3
     
    33:57
    Ufa právě vstřelila branku!
    Brankové hody pokračují. Domácí rychle odpovídají a berou si vedení zpět na svou střelu. Kajgorodov zajel do pásma, kde přenechal kotouč na KIRILLA KOLCOVA, který tvrdou ránou propálil vše, co mu stálo v cestě.
    Jevgenij KOVYRŠIN - 3:3
     
    32:56
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelné. Během malé chvíle stahují hosté tříbrankové manko. Střelu Monachova, vyrazil domácí gólman před sebe, kde ho u pravé tyče dorazil JEVGENIJ KOVYRŠIN, který zrovna vyjížděl zpoza branky. Asistence: Sergej Monachov.
    Pavel ČERNOV - 3:2
     
    31:56
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Zpoza branky přihrával Kagarlickij na volného PAVLA ČERNOVA, který dopravil kotouč za záda Sochatskije. Hosté jsou rázem ve hře. Asistence: Dmitrij Kagarlitskij, Andreas Thuresson.
    Nikolaj STASENKO - 3:1
     
    31:16
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    NIKOLAJ STASENKO zachytil přihrávku na polovině hřiště a ujížděl na branku. Domácí gólman si hodně povyjel a hostující útočník, ač faulován, tak udělal kličku brankáři a zakončil do prázdné branky. Bez asistence.
    Kirill KOLCOV - 3:0
     
    22:37
    Ufa právě vstřelila branku!
    O chvíli později se ovšem domácí radují. Kolcov si vyměnil kotouč se Skačkovem, který mu puk vrátil přesně na hůl před branku a KIRILL KOLCOV prostřelil z bezprostřední blízkosti Magarilova. Asistence: Jevgenij Skačkov.
    Dmitrij SEMIN - 2:0
     
    14:34
    Ufa právě vstřelila branku!
    Přerušuje se až nyní. Přes obránce vystřelil tahem DMITRIJ SEMIN, který se trefil přesně a poslal domácí do dvoubrankového vedení. Asistence: Andrej Zubarev.
    Denis TOLPEKO - 1:0
     
    00:57
    Ufa právě vstřelila branku!
    Tak to je tedy začátek pro domácí jako hrom. Po sedmapadesáti vteřinách se dostal z pravé strany DENIS TOLPEKO sám před branku, kde střelou do levého horního rohu otevírá skóre dnešního utkání. Asistence: Arturs Kulda, Dmitrij Semin.

    Alan Šrámek

    Branky a nahrávky: 1. Tolpeko (Kulda, Semin), 15. Semin (Zubarev), 23. Kolcov (Skačkov), 34. Kolcov (Kajgorodov) – 32. Stasenko, 32. Černov (Kagarlitskij, Thuresson), 33. Kovyršin (Monachov), 43. Buchnevič (TS), 44. Trubačjov (Trunjov)


    Salavat Julajev Ufa: Sochatskij (Irving) – Zubarev, Kolcov, Višněvskij, Bodrov, Kulda, Kutuzov, Lekomcev . Makarov, Chlystov, Stěpanov, Pihlstrom, Semin, Dubrovskij, Tolpeko, Kajgorodov, Glučov, Slepyšev, Hartikainen, Skačkov, Setdikov
    Severstal Čerepovec: Magarilov (Smirjagin) – Stasenko, Urbom, Pyett, Chochlov, Konev, Antropov, Arzamascev – Berdnikov, Kagarlitskij, Kazakovcev, Trubačjov, Mons, Černov, Nikoncev, Monachov, Trunjov, Thuresson, Kovyršin, Buchnevič, Kvapil

    Rozhodčí: Drejev, Soin – Kučava, Nazarov
    bahis siteleri