NY Islanders – Boston 2:5 (kon.) | NY Rangers – Montreal 0:1 (kon.) | Philadelphia – Winnipeg 5:2 (kon.)
Ottawa – Dallas 3:6 (kon.) | Tampa – Detroit 5:1 (kon.) | Florida – Columbus 3:2 (kon.)
Toronto – Arizona 1:3 (kon.) | St. Louis – Nashville 5:4 (2:1 po s.n.) | Calgary – Minnesota 0:1 (kon.)
Edmonton – Buffalo 3:2 (kon.) | San Jose – Anaheim 6:3 (kon.)
po s.n. (2:1)
St. Louis Blues
5:4 (0:1, 4:2, 0:1 - 0:0)
Nashville Predators
Pátek 30.01.2015, 02:00 • Scottrade Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:56
    Že bychom viděli vyrovnaný počet hráčů na ledě už příliš dlouho? Je tu další vyloučení, pykat musí hostující hokejista Victor Bartley (NSH), trest za hákování.
     
    43:42
    Máme tu další vyloučení. A zase změna stran, za hákování odeslán do boxu trestoměřičů Paul Stastny (STL). Přesilovka Nashvillu.
     
    39:34
    Následuje přesilová hra Nashville Predators, na dvě minuty za hrubost vyloučen střelec jedné z dnešních branek Steve Ott (STL).
     
    33:41
    Nepříjemnosti pro Nashville Predators pokračují. Za příliš mnoho hráčů na ledě musí pykat právě hostující střídačka. A konkrétně za katrem sedí Filip Forsberg.
     
    30:30
    St. Louis Blues navíc mají ideální příležitost ke srovnání skóre na kostce, na dvě minuty za sekání odjíždí na trestnou lavici Eric Nystrom (NSH).
     
    22:01
    Dnešní utkání zatím velice bohaté na vyloučení z obou stran. Počet hráčů na ledě se srovná, Craig Smith (NSH) totiž inkasuje trest za vysokou hůl.
     
    20:16
    Sotva se rozběhla časomíra ve druhé třetině, už sledujeme vyloučení. Nyní posílá rozhodčí za katr domácího hokejistu, David Backes (STL) vyloučen za držení.
     
    17:45
    Shea Weber (NSH) sotva trestnou lavici opustil, už na ni zase míří zpátky. Nyní je vykázan arbitrem duelu na dvě minuty za hrubost.
     
    14:38
    Hlavní rozhodčí zápasu zovu úřaduje, tentokráte posílá na trestnou lavici muže jménem Shea Weber (NSH). Obránce hostů dostává trest za krosček.
     
    11:30
    Za bitku se pochopitelně vylučuje. Z domácí strany barikády jde sedět za rvačku Ian Cole (STL), z hostující Eric Nystrom (NSH). K tomu navíc tresty za hrubost pro Gaustada (NSH) a Jackmana (STL), k tomu ještě Reaves (STL) inkasuje též trest za hrubost a jeho družina jde do čtyř.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 29. Schwartz (Tarasenko, Gunnarsson), 33. Oshie (Stastny, Backes), 34. Ott (Shattenkirk, Berglund), 39. Reaves (Jaškin), rozh. náj. Shattenkirk – 13. Fisher (Josi, Weber), 26. Forsberg (Smith, Ribeiro), 36. Fisher (Josi, Jarnkrok), 58. Neal (Fisher, Wilson)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   T. J. Oshie (STL)
    1:0   Matt Cullen (NSH)
    2. série:
    1:0   Vladimir Tarasenko (STL)
    1:0   Craig Smith (NSH)
    3. série:
    1:0   Alexander Steen (STL)
    1:1   Roman Josi (NSH)
    4. série:
    2:1   Kevin Shattenkirk (STL)
    2:1   James Neal (NSH)


    St. Louis Blues: Elliott – Pietrangelo, Bouwmeester, Shattenkirk, Gunnarsson, Cole, Jackman – Oshie, Backes, Steen – Tarasenko, Lehterä, Berglund – Jaškin, Stastny, Schwartz – Reaves, Lindstrom, Ott
    Nashville Predators: Hutton – Weber, Josi, Jones, Bartley, Volčenkov, Ekhölm – Smith, Ribeiro, Forsberg – Neal, Fisher, Wilson – Bourque, Jarnkrok, Cullen – Jokinen, Gaustad, Nystrom

    Rozhodčí: Furlatt, Martell – Kovachik, Murphy

    Diváci: 19 477
    bahis siteleri