Finsko – Rusko 3:5 (kon.) | Česko – Švédsko 3:2 (2:1 po s.n.)
konec
Finsko
3:5 (0:1, 2:3, 1:1)
Rusko
Čtvrtek 05.02.2015, 16:00 • Buly Aréna Kravaře • Turnaj pěti (U18)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:45
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Vítězství Ruska pečetí gólem do prázdné brány VLADIMIR BARABANOV. Bez asistence.
     
    49:58
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové nejspíš ještě zdramatizují toto utkání. Po pěkné přihrávce se z úhlu do odkryté branky trefil JULIUS NÄTTINEN. Asistence: Jonne Tammela, Sami Tavernier.
     
    36:56
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Do samostatného úniku se dostal DENIS GURYANOV, který překonává již počtvrté v tomto zápase Vehviläinena. Asistence: Egor Rykov.
     
    32:46
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Po odrazu od mantinelu se k puku dostal ERIK EMBRICH, který jej usměrnil až za gólmana. Finové tak rázem snižují na rozdíl jediného gólu. Asistence: Juuso Välimäki.
     
    28:03
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Jenže Finové rychle odpovídají! Niemela byl faulován, přesto přihrál JULIUSU MATTILOVI, který povedenou střelou překonává poprvé v zápase Krasotkina. Asistence: Joonas Niemelä.
     
    27:47
    Rusko právě vstřelilo branku!
    DMITRI SOKOLOV se na kruzích po přihrávce Sergachyova uvolnil a nádhernou střelou dáva další gól ruského týmu. Asistence: Mikhail Sergachyov.
     
    26:08
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Nedáš, dostaneš! Finové měli sice několik dobrých šancí, jenže Rusko se záhy prosadilo. Ve skrumáži před brankou se jako první zorientoval NIKOLAI CHEBYKIN, jenž posílá svůj tým do dvougólového vedení. Bez asistence.
     
    07:23
    Rusko právě vstřelilo branku!
    DMITRI SOKOLOV dostal perfektní přihrávku před bránu a z bezprostřední blízkosti neměl problém překonat Vehviläinena. Asistence: Kirill Kaprizov.

    Pavel Heider

    Branky a nahrávky: 29. Mattila (Niemelä), 33. Embrich (Välimäki), 50. Nättinen (Tammela, Tavernier) – 8. Sokolov (Kaprizov), 27. Chebykin, 28. Sokolov (Sergachyov), 37. Guryanov (Rykov), 60. Barabanov


    Finsko: Vehviläinen (Vikstén) – Rautanen, Niemeläinen, Jesper Mattila, Leskinen, Välimäki, Juolevi, Vainio – Juhola, Aho, Björkvist, Niemelä, Ruotsalainen, Tammela, Tavernier, Puljujärvi, Selänne, Nättinen, Embrich, Julius Mattila, Piipponen
    Rusko: Krasotkin (Samsonov) – Rykov, Kozyrev, Sergachyov, Bannikov, Yakovenko, Voronkov, Volkov, Sidorov-Guryanov, Vorobyov, Barabanov, Sokolov, Zhukenov, Kaprizov, Ivanyuzhenkov, Kvartalnov, Yemets, Chebykin, Belyaev, Yurtaykin

    Rozhodčí: Čech, Hradil – Lederer, Skopal
    bahis siteleri