Česko – Rusko 8:1 (kon.) | Itálie – Slovensko 2:11 (kon.)
konec
Česko
8:1 (4:1, 3:0, 1:0)
Rusko
Sobota 07.02.2015, 15:00 • MSH Nitra • Kvalifikace na MS žen
    Denisa RATAJOVÁ - 8:1
     
    46:36
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tahle taktika se povedla DENISE RATAJOVÉ, která střelou z první překonává Veselovou v bráně Ruska. Asistence: Veronika Enenkelová.
    Adéla BOČANOVÁ - 7:1
     
    39:51
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky přidávají v zápase sedmou branku. Billá nahodila ze středu hrací plochy před bránu, kde stála ADÉLA BOČANOVÁ, která dokázala míček dostat za záda Veselové. Asistence: Denisa Billá.
    Hana POLÁKOVÁ - 6:1
     
    22:29
    Česko právě vstřelilo branku!
    Šestou branku českého týmu přidává přesnou střelou HANA POLÁKOVÁ. Bez asistence.
    Michaela MLEJNKOVÁ - 5:1
     
    20:38
    Česko právě vstřelilo branku!
    České hráčky hned v úvodu druhé třetiny přidávají pátou brankou. Urbánková si narazila s Janou Vojáčkovou, která míček okamžitě vrátila před bránu, kde stála MICHAELA MLEJNKOVÁ a před ní prázdná brána. Pro libereckou hráčku to tak byla snadná pozice. Veselová v bráně Ruska se totiž nestačila včas přesunout. Asistence: Jana Vojáčková.
    Tereza URBÁNKOVÁ - 4:1
     
    13:28
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky přidávají čtvrtou branku. TEREZA URBÁNKOVÁ využila toho že stále nikým nekryta před velkým brankovištěm, kde si počkala na odražený míček. Přesnou střelou z první k tyči nedala Veselové šanci. Bez asistence.
    Hana LACKOVÁ - 3:1
     
    12:44
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky opět v zápase utíkají Ruskám na rozdíl dvou branek. Prosadit se dokázala střelou ze střední vzdálenosti HANA LACKOVÁ. Asistence: Eliška Křížová.
    Anastasiia SALAKHOVA - 2:1
     
    10:33
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusky v polovině první třetiny snižují. ANASTASIIA SALAKHOVA nachytala Horňákovou, protože jen takovým nahozením dokázala dostat míček za její záda. Bez asistence.
    Hana LACKOVÁ - 2:0
     
    05:36
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky hned vzápětí přidávají druhou branku. Díky důrazu před bránou se teď prosadit dokázala HANA LACKOVÁ. Asistence: Eliška Křížová.
    Hana SLÁDEČKOVÁ - 1:0
     
    05:08
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky jdou v zápase do vedení. Po rychlé akci se před bránou dostala k zakončení HANA SLÁDEČKOVÁ, která tak otevírá skóre dnešního utkání. Asistence: Iveta Hyršlová

    MCh

    Branky a nahrávky: 6. Sládečková (Hyršlová), 6. Lacková (Křízová), 13. Lacková (Křízová), 14. Urbánková, 21. Mlejnková (Vojáčková), 23. Poláková, 40. Bočanová (Billá), 47. Ratajová (Enenkelová.) – 11. Salakhova


    Česko: Horňáková (30.Ranochová) – Koníčková, Leierová – Vojáčková, Mlejnková, Urbánková; Ratajová, Billá – Hyršlová, Hubáčková, Sládečková; Čapková, Bachmaierová – Lacková, Poláková, Křížová; Theimerová – Enenkelová, Bočanová
    Rusko: Veselova (Obikhodova) – Y. Viktorova, I. Veselkova – Rodinova, S. Viktorova, Bulbashova; Trusevichova, Zhidkova – Pelevinova, E. Veselkova, Kietava; Makarova, Shohrinaova – Prosvetova, Chernova, Salakhova; Shinyaginaová – Shvakova, Kolodiazhnaiaová

    Rozhodčí: Ales Zorman, Andraz Zupancic
    bahis siteleri