Česko – Rusko 8:1 (kon.) | Itálie – Slovensko 2:11 (kon.)
konec
Itálie
2:11 (0:2, 1:3, 1:6)
Slovensko
sk Sobota 07.02.2015, 18:00 • Športová hala Klokočina, Nitra • Kvalifikace na MS žen
    BOĽOVÁ - 2:11
     
    59:22
    Slovensko dalo gól!
    Tak ešte jeden gól na záver, presadzuje sa ŠÁRKA BOĽOVÁ! Tá vystihla zlú rozohrávku Talianiek, vytvorila si streleckú pozíciu na pravej strane a strelou pod ruku prekonala Francovú!
    Bez asistencie
    Di COLOVÁ - 2:10
     
    56:47
    Taliansko dalo gól!
    Tak šťastný gól Talianiek, tie si za svoju snahu ešte jeden čestný gól aj zaslúžili. Po rýchlom rozohratí štandardky nastala pred Krištofovou neprehľadná situácia, v ktorej sa najlepšie zorientovala CRISTINA DI COLOVÁ a umiestnila loptičku mimo dosah našej brankárky!
    Asistencia: Elisa Fischioneová
    FERENCOVÁ - 1:10
     
    51:27
    Slovensko dalo gól!
    Je tu desiatka! Obrankyňa ALEXANDRA FERENCOVÁ vyštartovala dopredu, potiahla si loptičku do strany a švihom sa trafila presne do vzdialenejšieho horného rohu, Francovej tam navyše clonila Stredanská a loptička tak doputovala do siete!
    Bez asistencie
    P. HUDÁKOVÁ - 1:9
     
    50:53
    Slovensko dalo gól!
    Slovenky využívajú avizované vylúčenie Talianiek a približujú sa tak k vytúženej desiatke! Postupne si vyťukali obranu súpera, k loptičke sa na ľavej strane dostala Janegová a krásnou krížnou prihrávkou našla PAULÍNU HUDÁKOVÚ, ktorá zblízka trafila odkrytú bránku!
    Asistencia: Romana Janegová
    STREDANSKÁ - 1:8
     
    45:43
    Slovensko dalo gól!
    Bude to 10? Smerujeme postupne k tomu, je tu slovenský ôsmy gól a naďalej si zlepšujeme skóre! MONIKA STREDANSKÁ si vyšla z rohu ihriska a z otočky sa nádherne trafila na bližšiu žrď, Francová toho cez Boľovú veľa nevidela a tak nemala šancu zasiahnuť!
    Asistencia: Alexandra Ferencová
    P. HUDÁKOVÁ - 1:7
     
    44:36
    Slovensko dalo gól!
    Rozdiel v skóre sa zvyšuje, to je výborné! Ďuríková vyslala priam milimetrovú krížnu prihrávku, ktorou našla na pravej strane úplne voľnú PAULÍNU HUDÁKOVÚ a tá to trafila z prvej popod presúvajúcu sa Francovú!
    Asistencia: Alžbeta Ďuríková
    KADUČÁKOVÁ - 1:6
     
    41:16
    Slovensko dalo gól!
    Dôležitý moment, na začiatku poslednej časti je to už o 5 gólov! Po rýchlej akcii sa k strele z väčšej vzdialenosti dostala MIROSLAVA KADUČÁKOVÁ, Francová toho veľa nevidela a tak jej loptička prepadla do siete!
    Asistencia : Dominika Sádecká
    FERENČÍKOVÁ - 1:5
     
    33:15
    Slovensko dalo gól!
    Rozsypalo sa nám vrece s gólmi, Slovenky vedú už štvorgólovým rozdielom! Košturiaková založila akciu, keď si urobila priestor na pravej strane a krížnou prihrávkou našla nekrytú DENISU FERENČÍKOVÚ, ktorá s prehľadom prekonala Francovú!
    Asistencia: Lucia Košturiaková
    KLAPITOVÁ - 1:4
     
    30:05
    Slovensko dalo gól!
    Keď to nejde cez kombinácie, pôjde to strelou, je tu štvrtý gól! Talianky síce držali naše na dištanc od bránky, to nevadilo obrankyni KATARÍNE KLAPITOVEJ, ktorá si na poliacej čiare potiahla loptičku do stredu a strelou zápästím umiestnila loptičku k žrdi!
    Asistencia: Lucia Košturiaková
    FERENCOVÁ - 1:3
     
    24:21
    Slovensko dalo gól!
    Je to znovu o dva góly, Slovenky rovnako ako ich súperky využívajú presilovku a rozradostnili nitrianske tribúny! Bol to nacvičený signál – po rozohraní presilovkového vzorca prišla prihrávka spoza brány na na ALEXANDRU FERENCOVÚ, ktorá príklepom trafila presne k bližšej žrdi!
    Asistencia: Lucia Košturiaková
    MESSEREOVÁ - 1:2
     
    22:55
    Taliansko dalo gól!
    Talianky využívajú presilovú hru a znižujú na rozdiel jediného gólu! Reinstadlerová vystrelila počas presilovky nepríjemnú strelu ,,na teč" a LIANA MESSEREOVÁ loptičku tečovala vo vzduchu absolútne nechytateľné, Krištofová sa len smutne obzrela poza svoj chrbát!
    Asistencia: Sandra Reinstadlerová
    M. ŠPONIAROVÁ - 0:2
     
    10:21
    Slovensko dalo gól!
    Je zvýšené, Slovenky zužitkovali svoj nápor a odskakujú na rozdiel dvoch gólov! Naše hráčky sa usadili pred talianskou bránkou, Ferenčíková poslala spätnú nahrávku na MICHAELU ŠPONIAROVÚ, ktorá presnou strelou rozvlnila sieť!
    Asistencia: Denisa Ferenčíková
    P. HUDÁKOVÁ - 0:1
     
    05:40
    Slovensko dalo gól!
    Slovenky otvárajú skóre, strieľajú dôležitý rýchly gól a dostávajú sa do vedenia! Košturiaková vystihla zlú rozohrávku talianskej štandardky, po krátkom postupe stredom priťukla napravo PAULÍNE HUDÁKOVEJ, ktorá z vyloženej pozície trafila odkrytú bránu!
    Asistencia: Lucia Košturiaková

    Branky a nahrávky: 23. Messereová (Reinstadlerová), 57. Di Colová (Fischioneová) – 6. P. Hudáková (Košturiaková), 11. M. Šponiarová (Ferenčíková), 25. Ferencová (Košturiaková), 31. Klapitová (Košturiaková), 34. Ferenčíková (Košturiaková), 42. Kadučáková (Sádecká), 45. Hudáková (Ďuríková), 46. Stredanská (Ferencová), 51. P. Hudáková (Janegová), 52. Ferencová, 60. Boľová


    Itálie: Francová – Pommerová, Panová, Corinová, Messereová, Gislerová – Reinstadlerová, Fleischmannová, Nardiová, Mistriová, Pedrazzoliová – Boggiaová, Fritscheová, Conteová, Fischioneová, Di Colaová – Mangarelliová, Neherová, Di Nicolaová
    Slovensko: Krištofová (Mládenková) – Kadučáková, Ješšová, Patakyová, Sádecká, Z. Šponiarová – Klapitová, Ferencová, M. Šponiarová, Ferenčíková, Košturiaková – Bobotová, Ďuríková, P. Hudáková, Janegová, K. Hudáková – Trošková, Stredanská, Boľová

    Rozhodčí: Teemu Rannikko, Petri Suhonen

    Diváci: 438
    bahis siteleri