Nashville – NY Rangers 3:2 (kon.) | Tampa – Los Angeles 2:4 (kon.) | Boston – NY Islanders 2:1 (kon.)
Buffalo – Dallas 3:2 (kon.) | Toronto – Edmonton 5:1 (kon.) | Ottawa – Columbus 1:4 (kon.)
Montreal – New Jersey 6:2 (kon.) | Minnesota – Colorado 1:0 (kon.) | Arizona – Detroit 1:3 (kon.)
Vancouver – Pittsburgh 5:0 (kon.) | San Jose – Carolina 4:5 (kon.) | St. Louis – Chicago 2:4 (kon.)
Washington – Philadelphia 1:3 (kon.) | Florida – Nashville 2:3 (2:3 po s.n.) | Buffalo – NY Islanders 2:3 (kon.)
Tampa – Anaheim 5:3 (kon.) | NY Rangers – Dallas 2:3 (po pr.)
konec
Buffalo Sabres
2:3 (0:1, 2:2, 0:0)
New York Islanders
Neděle 08.02.2015, 23:00 • First Niagara Center, Buffalo (kapacita 19070 míst) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Drew STAFFORD - 2:3
     
    34:57
    Sabres právě vstřelili branku!
    Buffalo snižuje již na rozdíl jediné branky! Hickey nedokázal zpracovat puk ze vzduchu, Foligno mu jej odebral, rychlou přihrávkou uvolnil DREWA STAFFORDA, který si tváří v tvář Halákovi poradil náramným způsobem a po parádní kličce posílal kotouč do odkryté branky! Asistence: Marcus Foligno.
    Marcus FOLIGNO - 1:3
     
    32:33
    Sabres právě vstřelili branku!
    V bláznivé části zápasu se střelecky prosazují také domácí! Halák neudržel nahození Nikity Zadorova od levého mantinelu a důrazný dojíždějící MARCUS FOLIGNO dotlačil puk do branky! Asistence: Nikita Zadorov a Brian Flynn.
    Michail GRABOVSKIJ - 0:3
     
    31:22
    Islanders právě vstřelili branku!
    Neuvirth musí lovit další puk ze své sítě! Nielsen vyhrál čisté vhazování, Hamonic s pukem od modré čáry nabruslil do rohu, odkud parádně našel v mezikruží volného MICHAJLA GRABOVSKÉHO, který střelou vymetl všechny pavučiny v šibenici Neuvirthovy branky! Asistence: Travis Hamonic a Frans Nielsen.
    Anders LEE - 0:2
     
    30:20
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hostům se přesilová hra podařilo využít! Lee s Hamonicem nejdříve nedokázali využít situaci dva na jednoho, Hamonic dostal těžkou přihrávku a puk nedokázal poslat mezi tři tyče, od mantinelu se puk ale odrazil zpátky před branku, kde ho ANDERS LEE rychle zasunul za druhou tyč, kam se Neuvirth nestihl včas přesunout! Asistence: Travis Hamonic a John Tavares.
    Colin MCDONALD - 0:1
     
    16:19
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hosté se ujímají zaslouženého vedení! Casey Cizikas v souboji o puk přetlačil Strachana a situaci dva na jednoho vyřešil ideální přihrávku na COLINA McDONALDA, který měl před sebou z poloviny odkrytou branku, kterou dokázal trefit! Asistence: Casey Cizikas.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 33. Foligno (Zadorov, Flynn), 35. Stafford (Foligno) – 17. McDonald (Cizikas), 31. Lee (Hamonic, Tavares), 32. Grabovskij (Hamonic, Nielsen)


    Buffalo Sabres: Neuvirth (Enroth) – Gorges, Myers, Zadorov, Ristolainen, Weber, Strachan – Stewart, Girgensons, Ennis – Moulson, Mitchell, Gionta (C) – Foligno, Flynn, Stafford – Deslauriers, Ellis, Kaleta. Trenér: Ted Nolan.
    New York Islanders: Halák (Johnson) – Višňovský, Hamonic, Leddy, Boychuk, Hickey, Strait – Lee, Tavares (C), Bailey – Grabovskij, Nielsen, Kuljomin – Zolnierczyk, Nelson, Strome – Martin, Cizikas, McDonald. Trenér: Jack Capuano.

    Rozhodčí: Sutherland, Hebert – Cherrey, Kovachik

    Diváci: 18900
    bahis siteleri