Norsko – Česko 1:3 (kon.)
konec
Norsko
1:3 (0:0, 1:2, 0:1)
Česko
Neděle 08.02.2015, 10:00 • IWC Arena, Schaffhausen • Reprezentace žen
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    6:1, 4:3, 3:1. České hokejistky jsou se třemi výhrami ze tří zápasů královnami Mountain Cupu ve švýcarském Schaffhausenu!
     
    58:10
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je rozhodnuto! Třetí gól českého týmu přidává naše nejlepší střelkyně na turnaji ANETA LÉDLOVÁ, která se trefila ve všech zápasech – 1:3! Bez asistence.
     
    54:35
    Naopak je tady těžká dvouminutovka naší reprezentace, která se bude bránit ve čtyřech. Lucie Povová (CZE) je vyloučena za podražení.
     
    49:00
    Přesně se startem padesáté minuty přichází čtvrtá přesilovka pro český tým. Norky hrály v šesti, menší trest odpyká Jeanett Hjelmová (NOR).
     
    39:52
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Tak to je velká škoda. Náš tým si nepohlídal závěr třetiny a inkasuje gól do šatny. Osm sekund před sirénou zamířila do černého ANDRINE FURULUNDOVÁ, která snižuje na 1:2. Asistence: Madelen Haughansenová, Ingvild Farstadová.
     
    32:22
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je tady druhá trefa české reprezentace. Kombinaci druhého útoku po přihrávce kapitánky Polenské zakončuje autorka včerejší vítězné branky LUCIE POVOVÁ – 0:2! Asistence: Alena Polenská.
     
    31:08
    Krátce po polovině utkání střídá český tým brankářky, obě tak dostanou ve Švýcarsku takřka stejnou porci času. Kláru Peslarovou nahrazuje Blanka Škodová.
     
    26:23
    Česko právě vstřelilo branku!
    Přesilovka je využita, český tým se důležitým prvním gólem ujímá vedení! Ve svém třetím zápase za seniorskou reprezentaci střílí premiérový gól patnáctiletá KLÁRA HYMLÁROVÁ – 0:1! Asistence: Simona Studentová, Anna Zíková.
     
    25:35
    Netrvalo dlouho a reprezentace si zahraje třetí početní výhodu v řadě. Rikke Tautraová (NOR) je vyloučena za podražení.
     
    16:27
    Ovšem Ingvild Farstadová (NOR) na ledě pobyla jen chvilku a už se zase vrací na vyhřáté místečko. Tentokrát za podražení.
     
    14:16
    Tentokrát si přesilovku vyzkouší naše hokejistky. Ingvild Farstadová (NOR) – 2 minuty za hákování.
     
    06:36
    První událostí dnešního utkání je vyloučení na straně českého týmu. Simona Studentová (CZE) – 2 minuty za sekání.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 40. Furulundová (Haughansenová, Farstadová) – 27. Hymlárová (Studentová, Zíková), 33. Povová (Polenská), 59. Lédlová


    Norsko: Nilsenová (Kristiansenová) – Morsetová "C", Tendenesová, Güntherová, Aakreová, Oisethová, Carlssonová – Farstadová, Furulundová, Haughansenová – Berntsenová, Henriksenová, Hjelmová – Tautraová, Bakkeneová, Rognaldsenová – Waisová, Fjellvangová, Engmannová. Trenér: Arne Billkvam.
    Česko: Peslarová (32. Škodová) – Herzigová, Černá, Horálková, Zedníková, Flachsová, Kolowratová, Lásková, Zíková – Studentová, Manhartová, Hymlárová – Polenská "C", Povová, Bucifalová – Lédlová, Vanišová, Přibylová – Pátková, Forejtová, Vopravilová. Trenér: Jiří Vozák.

    Rozhodčí: Bandlowskiová (GER), Timglasová (SWE) – Cadonauová, Piccoliová (obě SUI).
    bahis siteleri