SP v běhu na lyžích - ženy 10 km volně, Östersund Ch. Kallaová (SWE) (kon.) | SP v běhu na lyžích - muži 15 km volně, Östersund F.H. Krogh (NOR) (kon.)
konec
SP v běhu na lyžích - muži 15 km volně, Östersund

F.H. Krogh (NOR)

Neděle 15.02.2015, 13:00Klasické lyžování
     
    CÍL
    Sundbymu v závěru došlo a je až dvanáctý o tři sekundy před Colognou, zaslouženým vítězem se tak stává Krogh, který vítězí před druhým Francouzem Manificatem a třetím Švédem Hellnerem!
     
    13,3
    Favorité Northug, Halfvarsson, Heikkinen a Bělov jsou naskládáni na konci druhé desítky, Cologna se naopak posunul na čtrnáctou pozici. Sundby je těsně před cílem až devátý!
     
    CÍL
    Příliš jsme nemluvili o Norovi Tönsethovi, který je v cíli na šesté pozici dokonce před Duvillardem a Legkovem. Skvělý závod zajel Manificat, který je druhý před Hellnerem o 13 sekund za Kroghem.
     
    CÍL
    V samém závěru neskutečně zrychlil Helner a je o necelou sekundu druhý před Holundem. Lukášovi tak v cíli patří jedenáctá pozice.
     
    3,3
    Také na druhém mezičase od startu jsou všichni závodníci. Vede tady Holund před francouzským duem, čtvrtý je Krogh a šestý Sundby. Northug okupuje osmé místo, Hellner desáté místo a Legkov jedenácté.
     
    11,8
    A pozor! Krogh je zhruba tři kilometry před cílem první o tři vteřiny před kolegou Holunem, třetí je Francouz Duvillard a čtvrtý Rus Legkov těsně před Olssonem!
     
    START
    Na tati je jeden z největších favoritů Marcus Hellner, odstartoval i Rus Legkov, Nor Röthe, Rus Černousov či Francouz Gaillard.
     
    6,8
    Téměř v polovině trati vede Holund už o více jak půl minutu před Švédem Johanssonem, Lukáš se posunul na osmé místo se ztrátou čtyřiceti vteřin a zatím nejede vůbec špatně.
     
    1,8
    Až nyní se mění po dlouhé době pořadí. Vede Nor Holund o pět sekund před Švédem Lindbladem, třetí je další Švéd Olsson s devítisekundovou ztrátou. Švédové jsou nyní seřazeni na 2. – 6. místě a zatím jedou skvěle!

    Viktor Sandev

    bahis siteleri