NY Islanders – Nashville 5:2 (kon.) | NY Rangers – Vancouver 4:5 (0:2 po s.n.) | Pittsburgh – Columbus 1:2 (kon.)
Washington – Winnipeg 5:1 (kon.) | Montreal – Florida 2:3 (1:2 po s.n.) | Philadelphia – Buffalo 2:3 (1:2 po s.n.)
Dallas – San Jose 2:5 (kon.)
konec
New York Islanders
5:2 (3:1, 0:1, 2:0)
Nashville Predators
Pátek 20.02.2015, 01:00 • Nassau Coliseum, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Josh BAILEY - 5:2
     
    48:41
    Islanders právě vstřelili branku!
    5:2! Lee dostal puk ve středním pásmu, najel do třetiny předal jej Tavaresovi, který našel na levé straně JOSHE BAILEYHO. Ten naznačil, že bude objíždět branku, nicméně velmi chytře zabrzdil a překvapil tak Rinneho na přední tyči, ten už nestihl zareagovat! Asistence: John Tavares, Anders Lee.
    Nick LEDDY - 4:2
     
    47:02
    Islanders právě vstřelili branku!
    No a Islanders se dostali do rychlého protiútoku. Martin přiťuknul puk pro McDonalda, který křížnou přihrávkou našel volného NICKA LEDDYHO, který odrazem o tyčku dává na 4:2! Asistence: Colin McDonald, Matt Martin.
    James NEAL - 3:2
     
    36:38
    Nashville právě vstřelil branku!
    Tak a máme zaděláno na drama! Josi vybojoval puk v rohu kluziště a poslal ho na modrou k Ribeirovi, ten křížnou přihrávkou našel volného JAMESE NEALA, který propálil Haláka! Asistence: Mike Ribeiro, Roman Josi.
    Filip FORSBERG - 3:1
     
    19:43
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hostů se podařilo v závěru třetiny vyrovnat. Puk se zpoza branky dostal až na modrou k Josimu, který vypálil. Hálák podobně jako Rinne puk pouze vyrazil a velmi pohotový byl FILIP FORSBERG, který puk doklepl do sítě! Asistence: Roman Josi, Craig Smith.
    John TAVARES - 3:0
     
    18:21
    Islanders právě vstřelili branku!
    3:0! Využitá přesilovka pro Isalnders! Leddy vypálil z pravé strany, Rinne jeho ránu vyrazil jen k najíždějícímu JOHNU TAVARESOVI, který dorazil puk do poloprázdné branky! Asistence: Nick Leddy, Johny Boychuk.
    Johny BOYCHUK - 2:0
     
    10:10
    Islanders právě vstřelili branku!
    Islanders se dostávají do dvoubrankového vedení! Leddy zavedl puk za branku a posílal jej před branku na Nielsena, ten puk netrefil. Na modré se ale napřáhl JOHNY BOYCHUK, který propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Nick Leddy, Michael Grabner
    Brian STRAIT - 1:0
     
    01:00
    Islanders právě vstřelili branku!
    Tak to je bleskový úvod pro Islanders. Grabner výborně napadal Bartleyho a vybojoval puk pro Nielsena, ten našel mezi kruhy volného BRIANA STRAITA, který přesnou střelou překonává Rinneho! Velká radost v Nassau Coliseum! Asistence: Frans Nielsen, Michael Grabner

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 1. Strait (Nielsen, Grabner), 11. Boychuk (Leddy, Grabner), 19. Tavares (Leddy, Boychuk), 48. Leddy (McDonald, Martin), 49. Bailey (Tavares, Lee) – 20. Forsberg (Josi, Smith), 37. Neal (Ribeiro, Josi)


    New York Islanders: Halák (Johnson) – Leddy, Boychuk, Višňovský, Hamonic, Hickey, de Haan – Lee, Tavares, Bailey – Grabovskij, Nielsen, Strome . Kulemin, Nelson, Grabner – Martin, McDonald, Clutterbuck
    Nashville Predators: Rinne (Hutton) – Josi, Weber, Ekholm, Jones, Bartley, Bitetto – Wilson, Ribeiro, Neal – Cullen, Fisher, Smith – Forsberg, Jarnkrok, Beck – Nyström, Gaustad, Bourque

    Rozhodčí: Skilliter, Rooney – Galloway, Knorr
    bahis siteleri