NY Islanders – Nashville 5:2 (kon.) | NY Rangers – Vancouver 4:5 (0:2 po s.n.) | Pittsburgh – Columbus 1:2 (kon.)
Washington – Winnipeg 5:1 (kon.) | Montreal – Florida 2:3 (1:2 po s.n.) | Philadelphia – Buffalo 2:3 (1:2 po s.n.)
Dallas – San Jose 2:5 (kon.)
konec
Dallas Stars
2:5 (0:1, 1:2, 1:2)
San Jose Sharks
Pátek 20.02.2015, 02:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tři hvězdy utkání

    1. Andrew Desjardins (SJS) (2 + 0)
    2. Antti Niemi (SJS) (39 zásahů)
    3. Jamie Benn (DAL) (0 + 2) (05:33:15)
     
    Československá stopa v utkání

    Tomáš Hertl (SJS) (0 + 2, čas na ledě 11:43, 0 střel na branku)
     
    Jsme na konci zápasu. Dlouho vyrovnanou bitvu sice nejdříve jasně vedli San Jose Sharks 3:0, ale Dallas se zkusil postupně dotahovat. V závěrečných minutách se sice domácí dostali na rozdíl jednoho gólu, ale následně jim nevyšel tah při hře bez brankáře. Mužstvo z Kalifornie tak napravuje svou sérii předchozích nezdarů a z Dallasu odváží oba dva body. Velkou zásluhu má na radosti San Jose výkon finského brankáře Anttiho Niemiho, jenž podržel několikrát svůj tým nad vodou. Přestože domácí na rozdíl od Žraloků využili alespoň jednu početní výhodu, dnes slavit nemohou. Ode mě je to pro dnešek vše, přeji hezký pátek.
     
    60:00
    Konec zápasu.
    Tommy WINGELS - 2:5
     
    59:06
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Tak ještě jedna branka navrch. Gólman Dallasu zůstal i nadále ne střídačce, jen několik vteřinek po čtvrté brance Sharks přichází také pátý zásah. TOMMY WINGELS si zpracoval kus černé gumy na hokejce a poslal jej bez rozpaků do prázdného zařízení Stars. Asistence: Joe Pavelski, Brenden Dillon.
    Patrick MARLEAU - 2:4
     
    58:55
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Teď už je ale nejspíš úplně rozhodnuto, domácím risk bez brankáře nevyšel a hned prvním vyhozením do odkryté klece Žraloci trefují. Puk poslal do sítě zkušený forvard PATRICK MARLEAU, jenž dodal zase o něco větší klid na střídačku svého týmu. Přeci jen ale budou ještě muset Sharks dávat pozor v poslední minutě. Asistence: James Sheppard.
     
    58:51
    Domácí už hrají s prázdnou brankou a posílají šestého muže do pole.
    Erik COLE - 2:3
     
    57:44
    Dallas právě vstřelil branku!
    Už se pomalu zdálo, že Enroth vyrazí z branky a trenéři Dallasu se již odhodlají k odvolání brankáře, ale teď ještě mohou nějakou chvíli počkat. Druhý gól utkání pro Stars je velice podobný tomu prvnímu. Také teď pomohla Hvězdám aktivita kolem Anttiho Niemiho, o protlačení kotouče až za brankovou čáru se k radosti domácích příznivců postaral ERIK COLE. Dá se očekávat tlak Dallasu v závěru třetí třetiny. Asistence: Jamie Benn, Trevor Daley.
     
    56:56
    Stars čas rychle ubíhá, teď se navíc docela dlouho zdržují ve střední třetině. Joe Thornton zase řeší problémy v obraně Sharks.
     
    56:06
    Jason Demers se vydal na souboj u mantinelu s jedním z forvardů soupeře. Ale puk jim oběma unikl, takže nešlo jednoznačně určit vítěze zápolení o kotouč.
     
    55:57
    Goligoski nabídl Bennovi a vyslal ho kupředu, jenže ten jel sám proti čtyřem mužům v bílém. Uvidíme ještě jednu komerční přestávku.
     
    55:17
    Jokipakka si poradil s napadajícím Pavelskim a otáčí hru na druhou stranu kluziště. Trenér Stars na konci základní hrací doby rychle točí své útočné formace.
     
    54:18
    Fiddler zkusil Anttiho Niemiho překvapit tvrdou střelou od modré čáry, ale taková pecka nemohla Fina ve službách Sharks překvapit. Vůbec nikdo mu nestínil.
     
    53:49
    Teď už hosté u Enrotha, která si v rámci třetí třetiny zatím sáhnul pouze párkrát na puk. Ani teď se nebude jednat o nějakou výraznou práci pro gólmana Dallasu.
     
    53:15
    Možná San Jose bude volit jen vyčkávací taktiku. Daley se teď sice dostal za modrou čarou k puku, ale obránci Sharks jen odpálili co jedále od své klece.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 28. Daley (Jamie Benn, Spezza), 58. Cole (Jamie Benn, Daley) – 4. Vlasic (Couture, Pavelski), 24. Desjardins (Hertl, Tierney), 27. Desjardins (Braun, Hertl), 59. Marleau (Sheppard), 60. Wingels (Pavelski, Dillon)


    Dallas Stars: Lehtonen (27. Enroth) – Klingberg, Goligoski, Daley, Jokipakka, Demers, Jordie Benn – Cole, Spezza, Jamie Benn – Garbutt, Eakin, Roussel – Ritchie, Fiddler, McKenzie – Sceviour, Horcoff, Ranford
    San Jose Sharks: Niemi (Stalock) – Burns, Vlasic, Braun, Dillon, Hannan, Irwin – Karlsson, Thornton, Marleau – Wingels, Couture, Pavelski – Kennedy, Sheppard, Nieto – Desjardins, Tierney, Hertl

    Rozhodčí: Peel, L'Ecuyer – Rody, Mach

    Diváci: 17 568
    bahis siteleri