Nitra – Trenčín 3:4 (0:1 po s.n.) | Žilina – Piešťany 3:4 (kon.) | Košice – Poprad 6:2 (kon.)
Zvolen – Martin 4:2 (kon.) | Skalica – Banská Bystrica 4:3 (3:0 po s.n.)
konec
HKM Zvolen
4:2 (2:0, 2:1, 0:1)
HK VITAR Martin
sk Pátek 20.02.2015, 18:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:10
    Dzubina ostal na striedačke, Martin hrá so šiestimi hráčmi v poli proti štyrom Zvolenčanom!
     
    59:10
    Michal Juraško urobil obrovskú školácku chybu, ktorú musel uhasiť len za cenu faulu.
     
    55:20
    Presilovka pre Zvolen a komplikácie pre hostí! Na trestnú lavicu odišiel Michal Važan (2 min. hákovanie).
    T. TÖRÖK - 4:2
     
    54:39
    Martin dal gól!
    Nepochopiteľná ľahkovážnosť Zvolenčanov vo vlastnej defenzíve a Martinčania to hneď trestajú! Uvidíme ešte pod Pustým hradom drámu? Šťastným strelcom je syn trénera MHC TOMÁŠ TÖRÖK! Asistencie: Vítězslav Bílek.
     
    50:54
    Zvolenčanom dnes oslabenia idú na výbornú, kedže v jednom dokázali skórovať a v tých ďalších si vypracovali množstvo gólových príležitostí. V jednej z nich sa ocitol teraz Lukáš Jurík, ale trafil bočnú sieť martinskej brány.
     
    50:41
    Presilová hra pre Martin a možnosť na prípadne zdramatizovanie duelu. Na trestnej lavici si posedí Radovan Puliš (2 min. – napadnutie).
     
    50:24
    Dnes už hádam piata stopercentná príležitosť pre Radovana Puliša, opäť však sám pred Dzubinom neuspel!
     
    47:46
    Učebnicová akcia prvej zvolenskej formácia, ktorá si z martinskej obrany urobila kuželky, Radovan Puliš ale zoči – voči Dzubinovi neuspel!
     
    45:09
    Kamil Brabenec je dnes naozaj všade, teraz však určite na škodu veci, pretože oslabuje svoje mužstvo (2 min. – hákovanie).
     
    42:30
    Obrovská chyba Frederika Fekiača pri vlastnom oslabení, Peter Galamboš šiel úplne sám na Mareka Šimka, zvolenský gólman ale rozštepom zabránil inkasovanému gólu!
     
    41:00
    Brabenec hrá výborný zápas a k dvom asistenciám teraz mohol pridať gól, Dzubina sa ale stihol včas premiestniť.
     
    40:27
    Obrovská šanca Zvolena, ale brankár Dzubina posunul bránu v rozhodujúcej chvíli a inkasuje zbytočný dvojminútový trest! Presilovka Zvolena 5 na 3.
     
    39:35
    Posledných 25 sekúnd (v prípade neinkasovania gólu) odohrajú hosťujúci hokejisti v oslabení. Na trestnú lavicu si odišiel sadnúť Tibor Varga (2 min. – sekanie).
     
    38:34
    Opäť velikánska šanca, tentokrát v nej bol Radovan Puliš, ale nepochopiteľne prestrelil martinskú bránu! Hosťom akoby dochádzali sily, čo sa pri pohľade na oklieštenú zostavu dalo predpokladať.
     
    38:02
    Dve obrovské príležitosti Zvolena v krátkom časovom slede! V prvej sa ocitol Ján Ťavoda a v druhej Petr Obdržálek, ale Dzubina zachraňuje svoje mužstvo od výraznejšieho gólového rozdielu. Napriek štyrom inkasovaným gólom je dnes oporou svojho mužstva a musíme ho pochváliť.
    PULIŠ - 4:1
     
    36:16
    Zvolen dal gól!
    "Historický" okamih na zvolenskom štadióne, o ktorý sa postaral najlepší strelec domácich RADOVAN PULIŠ. Ten strieľa až v 52. kole gól na stranu, odkiaľ vychádza rolba. Doteraz všetky presného zásahy na domácom ihrisku mieril do brány na strane, kde majú svoje miesto zvolenskí najvernejší fanúšikovia. Bez asistencie.
     
    35:55
    Vzájomné vylúčenie na oboch stranách. Za domácich si posedí na lavici hanby Ján Ťavoda (podrazenie) a za hostí Peter Galamboš (filmovanie pádu).
     
    32:23
    Neuveriteľné, čo stvárajú Martinčania pri vlastnej početnej výhode! Do obrovskej šance sa dostal Brabenec a Zvolen mohol streliť druhý gól v tom istom oslabení! Dzubina svoje mužstvo tentokrát zachránil.
    ŠKVARIDLO - 3:1
     
    31:14
    Zvolen dal gól!
    Zlyhanie martinskej presilovkovej formácie a namiesto toho, aby hostia využili svoju presilovú hru, inkasujú v nej gól. Do prečíslenia sa dostali Kamil Brabenec a TOMÁŠ ŠKVARIDLO, druhý menovaný sa po prihrávke od svojho českého kolegu s pukom nemaznal a z prvej ho poslal za Dzubinov chrbát. Asistencia: Kamil Brabenec.
     
    30:39
    Peter Hraško (2 min. – napadnutie) úplne zbytočne oslabuje svoje mužstvo a ponúka hosťom príležitosť na vyrovnanie.
     
    30:39
    Jaroslav Svoboda triafa ľavú tyčku zvolenskej brány!
     
    28:58
    A domáci mohli ísť opäť do dvojgólového vedenia, keď Dzubinovi museli pomôcť obrancovia s vypadnutým pukom, ktorý poskakoval pred bránkovou čiarou!
     
    26:39
    Presilovú hru si zahrajú Zvolenčania, na lavicu hanby si odchádza sadnúť Tomáš Pokrivčák.
    BÍLEK - 2:1
     
    26:26
    Martin dal gól!
    Nepísané pravidlo nedáš – dostaneš sa teraz naplno ukázalo vo svojej kráse! Tomáš Török najprv trafil iba tyčku úplne odkrytej zvolenskej brány, puk sa ale odrazil priamo na hokejku VÍTĚZSLAVA VÍTKA a ten už svoju šancu nepremrhal! Asistencie: Tomáš Török, Tibor Varga.
     
    25:45
    Obrovská šanca Kamil Brabenca pri vlastnom oslabení, ale trestuhodne netriafa český útočník martinskú bránu!
     
    24:52
    Bude sa vylučovať na domácej strane. Na trestnú lavicu odchádza Lukáš Jurík (2 min. – podrazenie).
    - 2:0
     
    18:55
    Zvolen dal gól!
    Ale teraz už domáci vyprodukovali zo záverečného tlaku v prvej tretine druhý presný zásah! PETER HRAŠKO si krásne nakorčuľoval do voľného priestoru, kde ho ukážkovou prihrávkou našiel Kamil Brabenec a Zvolenčania tak idú do kabín oveľa spokojnejší. Asistencie: Kamil Brabenec, Radovan Puliš.
     
    18:26
    Tak teraz klobúk dole pred tým, čo spravil Radovan Puliš. Napriek malému priestoru si dokázal ešte puk hodiť na bekhend a Martinčanov zachránilo brvno od inkasovaného gólu!
     
    17:00
    Šimko sa teraz natiahol ako to len najviac išlo a zabránil takmer istému gólu vo zvolenskej sieti!
     
    12:07
    Tomáš Török sa tesne po skončení presilovej hry dostal do skvelej príležitosti, Šimko svoje mužstvo výrazne podržal!
     
    10:04
    Svoju úvodnú početnú výhodu si zahrajú aj hostia, kedže na trestnú lavicu odchádza domáci útočník Dalibor Bortňák (2 min. – krosček).
    L. JURÍK - 1:0
     
    06:40
    Zvolen dal gól!
    Teraz už domáci idú do vedenia a treba povedať, že úplne zaslúžene! Pekná akcia zvolenského HKM, keď Sloboda vybojoval puk v rohu ihriska, posunul ho za bránu na Obdržálka a ten milimetrovou prihrávkou našiel voľného kapitána LUKÁŠA JURÍKA, ktorý strelou po ľade z prvej prekonáva bezmocného Dzubinu! Asistencie: Petr Obdržálek, Martin Sloboda.
     
    03:00
    Teraz v 101% percentnej príležitosti Andrej Podkonický, ktorý sa mohol Dzubinu opýtať, kam to chce, ale nepochopiteľne v koncovke zlyhal! Neuveriteľné.
     
    02:09
    Zvolenčania si svojou aktivitou v úvode duelu vybojovali prvú presilovú hru. Na trestnej lavici si posedí Tomáš Brcko (2 min. – bránenie v hre).

    Jakub Bartko

    Branky a nahrávky: 7. L. Jurík (Obdržálek, Sloboda), 19. Hraško (Brabenec, Puliš), 32. Škvaridlo (Brabenec), 37. Puliš – 27. Bílek (T. Török, Varga), 55. Török (Bílek)


    HKM Zvolen: Šimko (Petrík) – Bagin, Juraško (A), Hraško, F. Fekiač, Pichnarčík, Ťavoda, Popela – Podkonický, Brabenec, Puliš – Obdržálek, L. Jurík (C), Sloboda – V. Fekiač, Bortňák, Škvaridlo – Ďaloga, Kentoš, Síkela
    HK VITAR Martin: Dzubina (Čech) – Kolba (A), Matejka, Dvořák, Dlouhý, Lojek, Brcko – Markovič (C), Galamboš, Važan (A) – Török T., Svoboda, Varga – Jokeľ, Pokrivčák, Bílek – Fillo, Dírer, Jurášek

    Rozhodčí: Peter LOKŠÍK – Roman BEDNÁR, Róbert GAVALIER

    Diváci: 1 250
    bahis siteleri