K. Vary – Liberec 6:2 (kon.) | Slavia – Třinec 5:4 (kon.) | HC Plzeň – Vítkovice 8:1 (kon.)
Havířov – Jihlava 4:5 (kon.) | Vsetín – PZ Kladno 7:2 (kon.) | Poruba 2011 – Mladá Boleslav 2:1 (kon.)
Chomutov – Sparta 5:4 (po pr.) | Olomouc – Kladno 7:0 (kon.) | Č. Budějovice – HC Litvínov 1:4 (kon.)
Písek – Letňany 1:6 (kon.) | Pardubice – Kometa Brno 2:1 (kon.) | Hr. Králové – Zlín 3:5 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
6:2 (3:0, 3:0, 0:2)
Bílí Tygři Liberec
Pátek 27.02.2015, 13:00 • KV Arena, Karlovy Vary • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    55:16
    Dvouminutový trest pro tým z lázeňského města v západních Čechách. Na trestnou lavici putuje Milan Davídek, "tříbodový muž" dnešního duelu. Prohřešek – hákování.
     
    51:56
    Liberec právě vstřelil branku!
    MATYÁŠ KAČÍREK se stává druhým střelcem Bílých Tygrů z Liberce v tomto zápase. Snižuje tak stav na o něco málo přijatelnějších 2:6. Asistence: Bez
     
    47:03
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři využívají přesilovou hru a dávají tak svůj premiérový gól v utkání. Snižují na 1:6. Autorem branky je RADEK ŠÍR. Asistence: Matyáš Kačírek
     
    46:02
    Matěj Kurfürst (KVA) je dalším vyloučeným. V zápase bohatém na tresty, si tento mladík odpyká 2 minuty za držení protihráče.
     
    43:11
    Matyáš Kačírek (LBC) si odsedí 2 minuty za napadení, je to už v pořadí 6. vyloučení Liberce.
     
    31:31
    Hráč libereckých Bílých Tygrů Miroslav Hylena dostává trest na 10 minut za nesportovní chování a to jen dokumentuje frustraci hostujícího celku.
     
    28:32
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Dalším autorem branky, tentokráte už šesté, je MILAN DAVÍDEK. Karlovy Vary tak využívají svojí přesilovou hru právě včas. Do jejího konce totiž zbývalo jen 17 sekund. Asistence: Dominik Havlík, Ondřej Pajk
     
    26:49
    Liberec tropí chybu za chybou a hned po inkasované brance, inkasuje i menší trest Petr Wiencek za podražení. 2 minuty oslabení pro liberecké.
     
    26:29
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Karlovy Vary se vezou na vlně skvělé formy. Pátý gól domácích střílí ONDŘEJ PAJK. Asistence: Dominik Havlík, Milan Davídek
     
    24:39
    Liberecký Jakub Mečíř překročil svým chováním rámec pravidel a půjde si sednout na dvě minuty za napadení.
     
    21:23
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Karlovarští navyšují skóre na 4:0 a touž vypadá velmi slibně se šancemi na vítězství v tomto utkání. Autorem branky je MARTIN TRAPL. Asistence: Milan Davídek
     
    19:48
    Za vzájemnou potyčku vyloučeni David Prachař (KVA) a Radek Šír (LIB), oba borci dostávají po menším trestu za hrubost, na počtu hráčů na ledě to ale nic nemění.
     
    18:53
    Hitparáda faulů v podání domácího celku pokračuje a pro Vary teď může být pěkně zle, Petr Vodička (KVA) inkasuje dvě minuty za hákování a celých 58 sekund se budou domácí bránit ve třech hráčích v poli.
     
    17:51
    Tomáš Nguyen (KVA) dostává menší trest za podražení, další přesilovka pro Liberec.
     
    15:51
    Hosté mají šanci vrátit se do utkání v přesilové hře, vyloučen je totiž domácí Petr Vodička (KVA), dvě minuty za hákování.
     
    14:55
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Povedenou pasáž během prostřední části úvodní dvacetiminutovky korunují domácí hráči třetí brankou v liberecké síti, jejímž autorem je RADEK PROŠEK! Asistence: Jiří Janata a Martin Trapl.
     
    12:36
    Přesilovou hru si vyzkouší i liberečtí mladíci, na trestnou lavici usedá Jiří Janata (KVA), který obdržel dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    10:30
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Neuběhlo ani půldruhé minuty od úvodní branky utkání a již vedou domácí hráči o góly dva! Autorem branky je MAREK PASTYŘÍK a energetici si budují slibné vedení. Asistence: Filip Hauzr a David Prachař.
     
    09:10
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Podruhé již domácí výhodou jednoho muže v poli nepohrdají a otevírají skóre dnešního zápasu, když si přesný zásah připisuje na své konto KAMIL SVOBODA! Asistence: Jiří Janata a Petr Vodička.
     
    08:53
    Další početní výhoda pro karlovarské hráče, za katr putuje Martin Starosta (LIB), jenž se provinil sekáním.
     
    03:19
    První přesilová hra zápasu pro domácí tým, Jakub Mečíř (LIB) dostává menší trest za nedovolené bránění.

    Daniel Kubelka

    Jan Volf

    Branky a nahrávky: 10. Svoboda (Janata, Vodička), 11. Pastyřík (Hauzr, Prachař), 15. Prošek (Janata, Trapl), 22. Trapl (Davídek), 27. Pajk (Havlík, Davídek), 29. Davídek (Havlík, Pajk) – 48. Šír (Kačírek), 52. Kačírek


    HC Energie Karlovy Vary: Kuchař (Beran) – Vodička, Vápeník, Hrůša, Beer, Pajk, Havlík, Prachař – Chodounský, Nguyen, Trapl, Svoboda, Pastyřík, Horký, Hauzr, Davídek, Prošek, Kurfürst,, Janata.
    Bílí Tygři Liberec: Žajdlík (Petruželka) – Šuráň., Klinger, Kunst, Mečíř, Velechovský, Starosta – Šír, Sviták, Rubeš, Čermák, Wiencek, Solenský, Černý, Jursa, Kačírek, Chlum, Hylena.

    Rozhodčí: Zubzanda – Schopf, Belko

    Diváci: 54
    bahis siteleri