Tampa – Dallas 5:4 (kon.) | Florida – NY Islanders 4:3 (1:0 po s.n.) | Columbus – Colorado 0:4 (kon.)
Nashville – Winnipeg 1:3 (kon.) | Arizona – Montreal 0:2 (kon.) | Washington – Buffalo 6:1 (kon.)
Toronto – St. Louis 1:6 (kon.) | Los Angeles – Pittsburgh 0:1 (po pr.) | San Jose – Vancouver 2:3 (kon.)
Boston – Detroit 5:3 (kon.) | Carolina – Edmonton 7:4 (kon.) | New Jersey – Philadelphia 5:2 (kon.)
Minnesota – Colorado 2:3 (kon.)
po prodl.
KAC Klagenfurt
5:6 (2:2, 1:2, 2:1 - 0:1)
HC LERAM Orli Znojmo
Neděle 08.03.2015, 17:30 • Stadthalle Klagenfurt • Play-off EBEL
Partner:
    Ondrej ŠEDIVÝ - 5:6
     
    87:24
    Orli právě vstřelili branku!
    Čas 87:24, ONDREJ ŠEDIVÝ skóruje po přečíslení tři na dva, které znojemský tým sehrál skvěle a rozhoduje o osudu tohoto dlouhého duelu! Šedivý zůstal po Bartošově pasu sám před odkrytou brankou a pod břevno skóruje. Asistence: David Bartoš a Adam Havlík.
     
    57:39
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Narůstající tlak domácích končí vyrovnáním po chybě ve znojemském pásmu. Jeden z hostujících hráčů měl puk v moci, ale ten se mu místo vyhození svezl přímo na hůl soupeře. JEAN-FRANCOIS JACQUES nabídnutou šancí nepohrdl a sám před Nechvátalem zavěsil k pravé tyči. Asistence: Kirk Furey.
    Jean-Francois Jacques - 5:5
     
    52:18
    Orli právě vstřelili branku!
    Krása střídá nádheru. Parádní přihrávku napříč středním pásmem narýsoval Lubomír Štach a rozjetý ONDŘEJ FIALA zakončil bekhendový blafák o tyčku do sítě! Znojmo znovu vede. Asistence: Lubomír Štach a Radek Číp.
    Ondřej Fiala - 4:5
     
    43:04
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Znojmo inkasuje lacinější branku. JOHANNES REICHEL po vyhraném buly napřáhl na modré a nepříliš prudkou ranou překvapil Nechvátala mezi betony. Asistence: Thomas Hundertpfund.
    Johannes Reichel - 4:4
     
    35:48
    Orli právě vstřelili branku!
    Zcela jistě tu teď bude hodně horko, ale Znojmo skóruje při přesilovce. DAVID BARTOŠ zůstal volný mezi kruhy, dostal přihrávku od Šedivého a trefuje do horního růžku branky! Důležitá trefa. Asistence: Ondrej Šedivý a Jan Lattner.
    David Bartoš - 3:4
     
    24:14
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno. Za záda znojemské obrany se dostal THOMAS HUNDERTPFUND, z levého křídla mířil na Nechvátala, napřáhl a trefil přesně pod břevno. Asistence: Thomas Koch a Oliver Setzinger.
    Thomas Hundertpfund - 3:3
     
    20:09
    Orli právě vstřelili branku!
    Tak to je famózní start do druhé třetiny, o který se postaral kapitán JIŘÍ BEROUN. Ten využil chyby domácího obránce, dostal se do úniku a přehodil padajícího Tuokkolu! Asistence: Jan Šeda a Aleš Sova.
    Jiří Beroun - 2:3
     
    17:55
    Orli právě vstřelili branku!
    Blesková odpověď Znojma! RADEK ČÍP to vzal na sebe, po pravém křídle projel do útoku a švihem pod břevno nad rameno brankáře nachytal Tuokkolu. Bez asistence.
    Radek Číp - 2:2
     
    16:29
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    V samotném závěru přesilovky domácí přeci jen skórují. Hundertpfundovu střelu od modré šikovně tečuje mezi Nechvátalovy betony JEAN-FRANCOIS JACQUES. Asistence: Thomas Hundertpfund a Jamie Lundmark.
    Jean-Francois Jacques - 2:1
     
    09:29
    Orli právě vstřelili branku!
    Dvou chybějících hráčů KAC dokonale využili Znojemští. Šedivý v situaci dvou na jednoho předložil přesným pasem výzvu ADAMU HAVLÍKOVI, který trefuje přesně k pravé tyči za natahujícího se Tuokkolu. Důležitý moment. Asistence: Ondrej Šedivý.
    Adam Havlík - 1:1
     
    01:55
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Takhle si začátek Orli jistě nepředstavovali. Nedůslednost v obranném pásmu před Nechvátalem potrestal LUKE PITHER, jenž zblízka doklepl volný kotouč k pravé tyči. Asistence: Stefan Geier.
    Luke Pither - 1:0

    Lukáš Peroutka

    Branky a nahrávky: 2. Pither (S. Geier), 17. Jacques (Hundertpfund, Lundmark), 25. Hunderpfund (Koch, Setzinger), 44. Reichel (Hundertpfund), 58. Jacques (Furey) – 10. Havlík (Šedivý), 18. Číp, 21. Beroun (Šeda, Sova), 36. Bartoš (Šedivý, Lattner), 53. Fiala (Štach, Číp), 88. Šedivý (Bartoš, Havlík)


    KAC Klagenfurt: Tuokkola (Swette) – DeSantis, Reichel, Vallant, Pöck, Schumnig, Furey – Setzinger, Koch, M. Geier – Lundmark, Hundertpfund, Jacques – S. Geier, Pither, Harand – Strömberg, Schuller, Ban. Trenér: Doug Mason.
    HC LERAM Orli Znojmo: Nechvátal (Holt) – Bořuta, Sova, Havel, Štach, Pavlikovský, Nemčík, Klimíček, Bača – Beroun, Šeda, Novák – Tomas, Podešva, Rehuš – Šedivý, Bartoš, Havlík – Lattner, Fiala, Číp. Trenér: Jiří Režnar.

    Rozhodčí: Erd, Smetana – Johnston, Smeibidlo

    Diváci: 4636
    bahis siteleri