Detroit – Tampa 4:0 (kon.) | Toronto – Ottawa 4:3 (po pr.) | Carolina – New Jersey 3:1 (kon.)
Montreal – Florida 3:2 (po pr.) | St. Louis – Columbus 2:4 (kon.) | Minnesota – Los Angeles 4:1 (kon.)
Colorado – Buffalo 5:3 (kon.) | Vancouver – Dallas 3:4 (po pr.) | NY Rangers – Washington 2:5 (kon.)
Ottawa – Florida 2:4 (kon.) | NY Islanders – Detroit 5:4 (kon.) | Carolina – Boston 1:2 (po pr.)
Nashville – Calgary 2:5 (kon.)
po prodl.
Montreal Canadiens
3:2 (1:0, 1:2, 0:0 - 1:0)
Florida Panthers
Neděle 29.03.2015, 00:15 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    MAX PACIORETTY - 3:2
     
    62:59
    Montreal právě vstřelil branku!
    Tak to zahráli domácí parádně! P.K. Subban posunul kotouč na pravou stranu k Davidu Desharnaisovi, který se s tím nemazal a nahrál přímo křížem skrz brankoviště na MAXE PACIORETTYHO, který dokázal výborně doklepnout kotouč za bezmocného Luonga! Asistence: David Desharnais a P.K. Subban.
    ALEX GALCHENYUK - 2:2
     
    34:35
    Montreal právě vstřelil branku!
    Hosté ve vedení dlouho nevydrželi a domácí srovnávají. Luongo asi nemá příliš čisté svědomí, když ALEX GALCHENYUK dokázal vyjet zpoza brány a procedil puk mezi jeho rukou a bližší tyčí do branky! Asistence: Tomáš Plekanec a Andrej Markov.
    ALEKSANDER BARKOV - 1:2
     
    33:11
    Florida právě vstřelila branku!
    A hosté další nádhernou trefou otáčejí vývoj dnešního zápasu! Jonathan Huberdeau nastřelil od pravého mantinelu puk přesně na hůl ALEKSANDERA BARKOVA, od které už se kotouč odrazil přesně na stejné místo pod horní tyč jako před malou chvílí! Asistence: Jonathan Huberdeau a Dmitrij Kulikov.
    ALEKSANDER BARKOV - 1:1
     
    26:09
    Florida právě vstřelila branku!
    A hosté srovnávají opravdu parádní akcí! Jaromír Jágr naservíroval puk Huberdeauovi, který z otočky vysunul do samostatné akce ALEKSANDERA BARKOVA. Ten už si připravil bekhendové zakončení, kterým poslal puk přímo pod horní tyč! Price neměl šanci zasáhnout. Asistence: Jonathan Huberdeau a Jaromír Jágr.
    ELLER - 1:0
     
    17:37
    Montreal právě vstřelil branku!
    Přesně s návratem Hayese z trestné lavice se podařilo domácím vsítit první branku utkání! Střela od modré čáry byla zblokována pro hosty tak nešťastně, že se kotouč odrazil přímo k LARSI ELLEROVI, který už jen vypálil tvrdě kotouč do odkryté klece! Asistence: Jeff Petry a Nathan Beaulieu.

    Filip Ardon

    Branky a nahrávky: 18. Eller (Petry, Beaulieu), 35. Galchenyuk (Plekanec, Markov), 63. Pacioretty (Desharnais, Subban) – 27. Barkov (Huberdeau, Jágr), 34. Barkov (Huberdeau, Kulikov)


    Montreal Canadiens: Price (Tokarski) – Subban, Markov, Petry, Jemelin, Pateryn, Beaulieu – Parenteau, Desharnais, Pacioretty – Gallagher, Plekanec, Galchenyuk – Flynn, Eller, De La Rose – Weise, T. Mitchell, Prust
    Florida Panthers: Luongo (Elis) – Ekblad, Campbell, Gudbranson, W. Mitchell, Petrovic, Kulikov – Jágr, Barkov, Huberdeau – Hayes, Trocheck, Pirri – Boyes, Bolland, Jokinen – Kopecký, MacKenzie, Upshall

    Rozhodčí: Pochmara, O'Rourke – Nansen, Pancich
    bahis siteleri