Detroit – Tampa 4:0 (kon.) | Toronto – Ottawa 4:3 (po pr.) | Carolina – New Jersey 3:1 (kon.)
Montreal – Florida 3:2 (po pr.) | St. Louis – Columbus 2:4 (kon.) | Minnesota – Los Angeles 4:1 (kon.)
Colorado – Buffalo 5:3 (kon.) | Vancouver – Dallas 3:4 (po pr.) | NY Rangers – Washington 2:5 (kon.)
Ottawa – Florida 2:4 (kon.) | NY Islanders – Detroit 5:4 (kon.) | Carolina – Boston 1:2 (po pr.)
Nashville – Calgary 2:5 (kon.)
po prodl.
Montreal Canadiens
3:2 (1:0, 1:2, 0:0 - 1:0)
Florida Panthers
Neděle 29.03.2015, 00:15 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    MAX PACIORETTY - 3:2
     
    62:59
    Montreal právě vstřelil branku!
    Tak to zahráli domácí parádně! P.K. Subban posunul kotouč na pravou stranu k Davidu Desharnaisovi, který se s tím nemazal a nahrál přímo křížem skrz brankoviště na MAXE PACIORETTYHO, který dokázal výborně doklepnout kotouč za bezmocného Luonga! Asistence: David Desharnais a P.K. Subban.
     
    62:52
    Vincent Trocheck (FLA) je vyloučen za hru vysokou holí.
     
    59:45
    Price se za vlastní brankou střetl se Subbanem a zůstával otřesený ležet na ledě! Domácí můžou být rádi, že se Panthers nedostali ke kotouči a že rozhodčí přerušil hru.
     
    57:15
    Tak to je neuvěřitelné! Nejprve Jágr dorážel z bezprostřední blízkosti Ekbladovu střelu, ale ani na několikrát vleže neuspěl a na druhou stranu ujížděli domácí. Galchenyuk předložil v přečíslení tří na jednoho jednomu ze svých spoluhráčů naprosto luxusní přihrávku, ale Luongo ještě nějakým zázračným zákrokem zasáhl!
     
    53:14
    Weisse zakončoval ze středu, což Luongo dokázal vyrazit, ale následně hostující brankář vůbec nevěděl, kde puk je a u jedné z tyčí se dostal k dorážce Torrey Mitchell. Luongo se ovšem v brankovišti parádně natáhl a dokázal zabránit téměř jisté brance!
     
    51:59
    Domácí ujížděli ve dvou na jednoho, ale Willie Mitchell se parádně položil na led a vypíchl Flynnovu přihrávku!
     
    51:38
    Barkov přenechal puk na levou stranu Campbellovi a ten vypálil dobře do protějšího růžku, jenže Price se po kotouči ohnal lapačkou a zachytil jej!
     
    48:08
    Jaromír Jágr se nádherně uvolnil od levého mantinelu, obhodil si ležícího soupeře a pokusil se zakončit bekhendem, jenže nakonec skončil na zemi a nedokázal dostat puk za Price!
     
    35:48
    Flynn obdržel před branku vysoký kotouč, který se pokusil dorazit do branky holí a mnoho nechybělo!
    ALEX GALCHENYUK - 2:2
     
    34:35
    Montreal právě vstřelil branku!
    Hosté ve vedení dlouho nevydrželi a domácí srovnávají. Luongo asi nemá příliš čisté svědomí, když ALEX GALCHENYUK dokázal vyjet zpoza brány a procedil puk mezi jeho rukou a bližší tyčí do branky! Asistence: Tomáš Plekanec a Andrej Markov.
     
    33:39
    Dave Bolland (FLA) je vyloučen za krosček.
    ALEKSANDER BARKOV - 1:2
     
    33:11
    Florida právě vstřelila branku!
    A hosté další nádhernou trefou otáčejí vývoj dnešního zápasu! Jonathan Huberdeau nastřelil od pravého mantinelu puk přesně na hůl ALEKSANDERA BARKOVA, od které už se kotouč odrazil přesně na stejné místo pod horní tyč jako před malou chvílí! Asistence: Jonathan Huberdeau a Dmitrij Kulikov.
     
    31:14
    David Desharnais (MTL) je vyloučen za nedovolené bránění.
     
    28:23
    Subban si dovolil obrovskou hrubici v obraně, když přihrál kotouč z rohu přímo před brankoviště na Kopeckého, ale ten celou situaci špatně zhodnotil a přihrál ještě za sebe, kde ale nikdo nebyl!
     
    27:39
    Lars Eller se natlačil až do samostatného úniku, ale na zádech mu zůstal viset Gudbranson, který mu nedovolil zakončit přesněji!
    ALEKSANDER BARKOV - 1:1
     
    26:09
    Florida právě vstřelila branku!
    A hosté srovnávají opravdu parádní akcí! Jaromír Jágr naservíroval puk Huberdeauovi, který z otočky vysunul do samostatné akce ALEKSANDERA BARKOVA. Ten už si připravil bekhendové zakončení, kterým poslal puk přímo pod horní tyč! Price neměl šanci zasáhnout. Asistence: Jonathan Huberdeau a Jaromír Jágr.
     
    23:43
    P.K Subban si výborně počkal na modré čáře, aby neprojel do ofsajdu a následně nabídl bekhendem kotouč na teč Prustovi, ale kus gumy nakonec skončil jen na síťce zvenčí!
     
    22:34
    Pirri nabídl parádní křižnou přihrávku Hayesovi, ale proti tomu se výtečně vysunul Price, který mu tak úplně zmenšil střelecký úhel a zasahuje!
     
    19:51
    Derek MacKenzie (FLA) a Nathan Beaulieu (MTL) jsou vyloučeni za hrubost.
     
    19:51
    A na ledě se znovu strhává mela poté, co Petryho střelu vyrazil Luongo přímo k Beaulieuovi, který u tyče nadvakrát dorážel, ale nedokázal trefit odkrytý prostor!
     
    18:14
    Weise už se snažil jít do kličky a uklidit puk za ležícího Luonga a Jaromír Jágr (FLA) jej tak musel zastavit háčkem, za což si odchází odsedět dvouminutový trest.
    ELLER - 1:0
     
    17:37
    Montreal právě vstřelil branku!
    Přesně s návratem Hayese z trestné lavice se podařilo domácím vsítit první branku utkání! Střela od modré čáry byla zblokována pro hosty tak nešťastně, že se kotouč odrazil přímo k LARSI ELLEROVI, který už jen vypálil tvrdě kotouč do odkryté klece! Asistence: Jeff Petry a Nathan Beaulieu.
     
    17:00
    Subbanova střela ze středu modré čáry prolétla mezi všemi těly před brankou a rozezvučela tyč za Luongovými zády.
     
    15:36
    A Jimmy Hayes (FLA) si odchází odsedět dvouminutový trest za nesportovní chování.
     
    14:13
    Jaromír Jágr obdržel přihrávku, nezaváhal, vytočil se a vypálil od levého kruhu, jenže Carey Price nádherně máchl lapačkou a uloupil letící puk pro sebe!

    Filip Ardon

    Branky a nahrávky: 18. Eller (Petry, Beaulieu), 35. Galchenyuk (Plekanec, Markov), 63. Pacioretty (Desharnais, Subban) – 27. Barkov (Huberdeau, Jágr), 34. Barkov (Huberdeau, Kulikov)


    Montreal Canadiens: Price (Tokarski) – Subban, Markov, Petry, Jemelin, Pateryn, Beaulieu – Parenteau, Desharnais, Pacioretty – Gallagher, Plekanec, Galchenyuk – Flynn, Eller, De La Rose – Weise, T. Mitchell, Prust
    Florida Panthers: Luongo (Elis) – Ekblad, Campbell, Gudbranson, W. Mitchell, Petrovic, Kulikov – Jágr, Barkov, Huberdeau – Hayes, Trocheck, Pirri – Boyes, Bolland, Jokinen – Kopecký, MacKenzie, Upshall

    Rozhodčí: Pochmara, O'Rourke – Nansen, Pancich
    bahis siteleri