HC Litvínov – Cherokees Brno 13:3 (kon.) | Slavia – Karviná - ženy 6:1 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
6:1 (0:0, 3:1, 3:0)
S.K. Karviná - ženy
Neděle 29.03.2015, 16:00 • MEO Aréna, Přerov • Liga žen - Final Four
Partner:
     
    56:05
    Renáta Kytková (KNZ) – 2 minuty – vražení na hrazení.
     
    55:22
    Slavia měla další velkou šanci, ale při přečíslení se hned dvakrát betony vyznamenala brankářka Škodová!
     
    54:04
    Na ledě se strhla bitka. Vendula Přibylová (KNZ) – 2 plus 2 minuty hrubost, Magda Walicová (KNZ) – 2 minuty hrubost, Dominika Forejtová (SLA) – 2 minuty hrubost.
     
    53:56
    Slavia právě vstřelila branku!
    To byla rána jako z děla! Aneta Lédlová nabila na modrou čáru BARBOŘE PATOČKOVÉ, jež vší silou práskla do puiku a trefila neomylně pravou šibenici! Asistence: Aneta Lédlová.
     
    53:52
    Dvouminutový trest obdržela za nedovolenou hru tělem Karolína Kovářová (KNZ).
     
    53:40
    Slavia právě vstřelila branku!
    Troufám si říct, že je o vítězi dnešního utkání a mistru republiky rozhodnuto! Od Adély Jůzkové doklouzal puk mezi kruhy k ANETĚ LÉDLOVÉ, jež si šikovně stáhla puk, udělala si kolem sebe prostor a nechytatelnou dělovkou napasovala puk pod víko! Asistence: Adéla Jůzková.
     
    51:04
    Za nedovolené bránění je na 2 minuty vyloučena Aneta Lédlová (SLA), jež si pomohla za hranicí pravidel před karvinskou bránou.
     
    47:54
    Karolína Kosinová (SLA) – 2 minuty – podražení.
     
    42:53
    Dominika Forejtová (SLA) – 2 minuty – hákování.
     
    42:30
    A S. K. se rovněž málem radoval z kýženého snížení, kotouč nakonec skončil za brankovou čárou, ale už bylo předtím po zákroku brankářky Ramajzlové pískáno!
     
    42:03
    A mohlo být pro Slezanky ještě hůř! Z mírného úhlu na levé straně pálila v ideální palebné pozici Veronika Bucifalová, ale u první tyčky místo nebylo!
     
    41:36
    Slavia právě vstřelila branku!
    Karviná ztratila ve středním pásmu puk a Slavia po jednom ze svých smrtících protiútoků uniká do čtyřbrankového trháku! Z mírného úhlu na levé straně vyprášila betony brankářky Škodové Tereza Vanišová, ale s pohotovou dorážkou pod horní tyčku přispěchala BARBORA PATOČKOVÁ! Asistence:Tereza Vanišová.
     
    40:50
    Michaela Nováková s Dominikou Forejtovou se dostaly do přečíslení dvou na jednu, ale rána druhé jmenované nezasáhla z mezikruží svůj cíl!
     
    39:33
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tohle je hodně nepříjemná rána pro Karvinou, Slavia jde ještě před druhou sirénou do dvougólového trháku! Neskutečné sólo vystřihla TEREZA VANIŠOVÁ, která prošla takřka přes celé hřiště, elegantními kličkami se zbavila svých strážkyň mezi kruhy útočného pásma a přišpendlila puk přesně nad pravé rameno brankářky Škodové! Bez asistence.
     
    38:40
    Za podražení usedá na lavici hanby Klára Hudečková (KNZ) a za nafilmovaný pád Dominika Lásková (SLA).
     
    36:55
    Martina Mašková (SLA) si pomohla sekáním a odsedí si dvouminutový trest.
     
    34:59
    Karviná špatně vystřídala a je potrestána za příliš mnoho hráček na ledě. Dvouminutový trest odsedí Eliška Kosellková (KNZ).
     
    34:03
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražanky se rychle dostaly do útočného pásma a svůj brejk dotáhly do úspěšného konce! Po Barboře Patočkové doputoval kotouč přímo před bránu na volnou ANETU LÉDLOVOU, která nedala brankářce Škodové svižnou ranou k její levé tyčce žádnou šanci! Asistence: Barbora Patočková.
     
    30:50
    Magda Walicová (KNZ) obdržela dvouminutový trest, přesilovka pro sešívané.
     
    30:08
    Karviná právě vstřelila branku!
    Nakonec je po nenápadné akci vyrovnáno! Katka Kaplanová si sjela po pravé straně blíže k brance a z mírného úhlu trefila beton brankářky Ramajzlové, ale pro bleskovou dorážku si dojela VENDULA PŘIBYLOVÁ a zavěsila pod horní tyčku! Asistence: Katka Kaplanová.
     
    29:10
    Slavia si vytvořila další velkou šanci! Tereza Vanišová s Martinou Maškovou se objevily úplně samy před gólmankou Škodovou, ale druhá jmenovaná minula z mezikruží zápěstím tyč!
     
    27:16
    Karolína Kosinová (SLA) – 2 minuty – napadení.
     
    22:28
    Tohle byla slušná šance! Tereza Vanišová z pravého kruhu ještě nastřelila před sebou stojící protiuhráčku, ale Martina Zedníková od modré čáry vzápětí vyprášila beton Blanky Škodové!
     
    20:36
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak to je nástup do prostřední části jako hrom! Při rychlém protiútoku si Tereza Vanišová zblízka ještě vylámala zuby na betonech gólmanky Škodové, ale puk se odrazil přímo před brankoviště k BARBOŘE PATOČKOVÉ, jež se z dorážky už nemýlila! Asistence: Tereza Vanišová.
     
    19:42
    Tereza Vanišová zatáhla puk podél pravého mantinelu až do útočného pásma, rychlou změnou směru jízdy se zbavila protihráčky a předložila dobrý pas mezi kruhy Dominice Láskové, jež z voleje přestřelila!
     
    17:38
    Markéta Výtisková (KNZ) obdržela dvouminutový trest za faul kolenem. Karviná ale nakonec je ráda, protože puk dokonce přešel brankovou čáru. Slavia se však radovala nakonec zbytečně.
     
    14:14
    Nádherné sólo teď předvedla Tereza Vanišová, která přesprintovala na pravém křídle své protihráčky, natlačila se do předbrankového prostoru a v tísni vyprášila betony brankářky Dvořákové!
     
    12:52
    V ochozech to znovu jen zahučelo, při dalším útoku Slavie kotouč projel nebezpečným předbrankovým územím. Martina Mašková (SLA) odpykává trest za příliš mnoho hráček na ledě.
     
    08:42
    Hned tři Pražanky se objevily v dobré pozici mezi kruhy, jenže brankářka Dvořáková vytáhla parádní zákrok, když tvrdou ránu vyrazila betonem!
     
    03:10
    Andrea Nárožná byla za bránou Karviné evidentně podržena Magdou Walicovou (KNZ).
     
    00:28
    Tereza Vanišová (SLA) – 2 minuty – podražení.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 21. Patočková (Vanišová), 35. Lédlová (Patočková), 40. Vanišová, 42. Patočková (Vanišová), 54. Lédlová (Jůzková), 54. Patočková (Lédlová) – 31. Přibylová (Kaplanová)


    HC Slavia Praha: Ramajzlová (Jandová) – Cornová, Erbenová, Lásková, Brotánková, Zedníková, Kosinová – Patočková, Nováková (A), M. Jůzková, Mašková, Bucifalová, Vanišová, Lédlová (C), A. Jůzková, Forejtová, Chadimová, Nárožná
    S.K. Karviná - ženy: Škodová (Dvořáková) – Výtisková, Kosellková, Kovářová (A), Hudečková, Duroňová, Zíková – Hymlárová, Walicová, Lerchová, Němcová, Vozdecká, Kytková (C), Kaplanová, Přibylová, Sadilková

    Rozhodčí: Nikoleta Celarová – Michaela Štefková, Tereza Štreitová
    bahis siteleri