Zürich – Limhamn/Malmö 4:1 (kon.) | Salzburg – Okanagan 3:1 (kon.) | Třinec – Junosť Minsk 5:4 (kon.)
Sparta – Eisbären 7:1 (kon.) | Zürich – Salzburg 7:4 (kon.) | Třinec – Sparta 3:1 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
5:4 (3:0, 1:4, 1:0)
Junosť Minsk
Sobota 11.04.2015, 12:00 • Tipsport arena, Praha • Memoriál Jana Marka
Partner:
     
    53:21
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři dělají výrazný krok k rozhodnutí dnešního zápasu a postupu do semifinále. Po přihrávce Molina totiž prostřeluje ONDŘEJ IMRICH hradbu těl před sebou, Pekarski na puk vůbec neviděl a tudíž nemohl zasáhnout. Asistence: Patrik Hrehorčák.
     
    38:00
    Junosť právě vstřelila branku!
    Během ani ne dvou minut je v Tipsport aréně srovnáno. Střelu Petrovského od modré ještě Ovčaří vyrazil, ale k puku se dostal PAVEL CHARINOVSKI, který číhal u levé tyče a dopravil puk do odkryté části svatyně. Asistence: Jevgenij Petrovski.
     
    36:07
    Junosť právě vstřelila branku!
    Parádní kombinace hostí přináší snížení na jednu branku. Adaškevič z pravé strany přihrál před branku na PAVLA CHARINOVSKÉHO, který se trefuje přesně nad vyrážečku branky Ovčařího. Asistence: Sergei Adaškevič.
     
    31:58
    Junosť právě vstřelila branku!
    Znovu je to jen o dvě branky. ALEXEI SEVERIN potvrzuje roli nejlepšího hráče svého týmu v právě probíhajícím utkání a ranou ze středu útočného pásma propaluje vše, co mu aktuálně stálo v cestě.
     
    29:33
    Třinec právě vstřelil branku!
    Nejenže si Třinečtí hlídají vedení, ale znovu si berou zpět třígólový náskok. Přihrávku přesně na vrchol levého kruhu dostal RENÉ NAJSAR, který poté táhlou střelou překonává Pekarského, jenž loví počtvrté puk ze své klece.
     
    20:42
    Junosť právě vstřelila branku!
    Hosté při návratu prvního vyloučeného třineckého hráče na led využívají přesilovou hru, do černého zamířil ALEXEI SEVERIN. Protože jeho gól padl vteřinu po návratu vyloučeného hráče, bude se pokračovat v pěti na obou stranách.
     
    16:34
    Třinec právě vstřelil branku!
    Nyní se již Třinečtí ujímají dvougólového vedení. Molin našel na středu útočného pásma LUKÁŠE KAUKIČE, který propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Dominik Molin.
     
    14:29
    Třinec právě vstřelil branku!
    V druhé polovině první části odskakují Oceláři svému sokovi na dvě branky, ktdyž Rufer našel mezi kruhy DOMINIKA MOLINA a ten umístěnou střelou překonává Pekarského. Asistence: Filip Rufer.
     
    06:19
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se dostávají po zásluze do vedení, když se střelou z mezikruží prosadil JAN KALUS. Pekarski byl proti jeho pokusu bez šance.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 7. Kalus, 15. Molin (Rufer), 17. Kaukič (Molin), 30. Najsar, 54. Imrich (Hrehorčák) – 21. Severin, 32. Severin, 37. Charinovski (Adaškevič), 38. Charinovski (Petrovski)


    HC Oceláři Třinec: Ovčaří (Loubal) – Hrachovský, Imrich, Valíček, Radzienciak, Adámek, Rufer, Krzak, Marguš – Bárci, Kaukič, Plitko, Mach, Hrehorčák, Kalus, Hladoník, Kvasica, Papaj, Przybyly, Najsar, Molin. Trenér: René Mucha
    Junosť Minsk: Pekarski (Šlykovič) – Kaminski, Petrovski, Gavrilovič, Sviedevski, Rabcevič, Bobrov, Šturma, Antoni, Klimovič – Charinosvki, Adaškevič, Podosetnikov, Kuragin, Severin, Lis, Žylianin, Novosilny, Magerov, Černucho, Tatur, Mokievec, Demiaškevič, Lukutin. Trenér: Vadim Kaminski
    bahis siteleri