Zürich – Limhamn/Malmö 4:1 (kon.) | Salzburg – Okanagan 3:1 (kon.) | Třinec – Junosť Minsk 5:4 (kon.)
Sparta – Eisbären 7:1 (kon.) | Zürich – Salzburg 7:4 (kon.) | Třinec – Sparta 3:1 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
5:4 (3:0, 1:4, 1:0)
Junosť Minsk
Sobota 11.04.2015, 12:00 • Tipsport arena, Praha • Memoriál Jana Marka
Partner:
     
    S konstatováním, že poslední místo ve čtvrtfinále kompletuje Třinec, který vyhrává nad Minskem 5:4, se s Vámi loučí a při semifinálových duelech se s Vámi opět těší Tomáš Lysý. (14:15:44)
     
    Nejlepší hráči:

    Třinec: Patrik Hrehorčák
    Minsk: Sergej Pekarski.
     
    Třinec sice krátce po polovině zápasu vedl již 4:1, ale Minsku se podařilo během šesti minut v rozmezí 32. – 38. minuty srovnat. Nakonec ale Oceláři přece jen postupují, vítězný gól a cestu do semifinále trefil šest minut před koncem Jan Hladoník.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:57
    Zakázané uvolnění Minsku bere běloruskému týmu veškeré naděje na srovnání stavu.
     
    59:13
    Střela Kaluse v pádu z mezikruží si nenašla cestu do branky, ale Oceláře to nemrzí. Vůbec nepouští soupeře do nějakého tlaku.
     
    59:00
    To se jim ale nedaří a Třinec minutu před koncem drží puk, ale i postupové trumfy.
     
    58:28
    Hrehorčák zavezl puk do útočného pásma, ale tam jej získali hráči Minsku a snaží se dostat s toušem na druhou stranu.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny. Záměrně nepíšu celého zápasu, protože ten je od své poloviny nesmírně vyrovnaný.
     
    56:57
    Oceláři mají puk před brankou Pekarského a vůbec nedávají běloruskému týmu šanci na srovnání stavu.
     
    56:19
    Minsk se snaží rozjet další útok, ale snaha Egora Žylianina neměla dlouhého trvání a skončila už na obranné modré.
     
    55:51
    Kaukič, jeden z nejlepších třineckých hráčů dnešního zápasu, si najel s pukem na levý kruh a z této pozice trefuje jen boční síť.
     
    55:36
    Hra se po zakázaném uvolnění Třince stěhuje před Ovčařího.
     
    53:21
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři dělají výrazný krok k rozhodnutí dnešního zápasu a postupu do semifinále. Po přihrávce Molina totiž prostřeluje ONDŘEJ IMRICH hradbu těl před sebou, Pekarski na puk vůbec neviděl a tudíž nemohl zasáhnout. Asistence: Patrik Hrehorčák.
     
    53:05
    Třinec bude znovu hrát přesilovou hru, neboť German Rabcevič (JMI) vystřelil puk mimo kluziště a jde si odsedět dvě minuty za zdržování hry.

    Na vyloučení: 4-5.
     
    52:53
    Hladoník nahrával před branku zcela volnému Janu Kalusovi, který však při zametení puku do volné klece minul kus černé pryže.
     
    52:01
    Běloruští hokejisté nyní udělali to nejlepší, co šlo. Vzali kotouč a vyhodili je přes všechny čáry až k Ovčařímu, který musel puk ztlumit, takže se ani nepíská zakázané uvolnění.
     
    51:01
    Minsk je v pěti, jeden z krizových okamžiků dnešního zápasu přestál.
     
    50:45
    Po pěkné kombinaci Třince získal kotouč mezi kruhy Hladoník, ale ani on a následně jeho spoluhráči neprostřelují při velkém přesilovkovém tlaku Pekarského.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 7. Kalus, 15. Molin (Rufer), 17. Kaukič (Molin), 30. Najsar, 54. Imrich (Hrehorčák) – 21. Severin, 32. Severin, 37. Charinovski (Adaškevič), 38. Charinovski (Petrovski)


    HC Oceláři Třinec: Ovčaří (Loubal) – Hrachovský, Imrich, Valíček, Radzienciak, Adámek, Rufer, Krzak, Marguš – Bárci, Kaukič, Plitko, Mach, Hrehorčák, Kalus, Hladoník, Kvasica, Papaj, Przybyly, Najsar, Molin. Trenér: René Mucha
    Junosť Minsk: Pekarski (Šlykovič) – Kaminski, Petrovski, Gavrilovič, Sviedevski, Rabcevič, Bobrov, Šturma, Antoni, Klimovič – Charinosvki, Adaškevič, Podosetnikov, Kuragin, Severin, Lis, Žylianin, Novosilny, Magerov, Černucho, Tatur, Mokievec, Demiaškevič, Lukutin. Trenér: Vadim Kaminski
    bahis siteleri