Varnsdorf – Ostrava 1:3 (kon.) | Příbram – Plzeň 3:1 (kon.) | Bohemians 1905 – Liberec 0:1 (kon.)
Sparta – Mladá Boleslav 2:1 (kon.) | Jablonec – Dukla Praha 3:1 (kon.) | Brno – Jihlava 4:2 (kon.)
Znojmo – Slovácko 5:0 (kon.) | Táborsko – Č. Budějovice 1:3 (kon.) | Teplice – Slavia 0:2 (kon.)
Třinec – Hr. Králové 3:1 (kon.)
konec
FK Třinec
3:1 (0:0)
FC Hradec Králové
Čtvrtek 16.04.2015, 17:00 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2000 míst) • Juniorská liga
Předzápasové kurzy
     
    89
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí odskakují do dvoubrankového vedení a zdá se, že je rozhodnuto! Zimka vyslal do úniku po pravé straně Gomolu. Ten využil děravé obrany hostů, kteří už vsadili vše na jednu kartu, a poslal míč na MARKA GAJDOŠÍKA, jenž doklepl balon do sítě a dovršil hattrick – 3:1!
     
    87
    Zahraje si ještě také Radovan Melecký, který na hřišti pro poslední minuty vystřídal Dawida Martynka. Do konce utkání zbývá s nastavením okolo pěti minut.
     
    85
    Třinec právě vstřelil branku!
    Po dalším vyhraném souboji Gomoly se domácí dostávají do vedení! Gomola prodloužil hlavou výkop od brankáře Brycha a MAREK GAJDOŠÍK postupoval sám na branku! Přehodil padajícího gólmana a utíkal slavit – 2:1!
     
    80
    Tlak Východočechů pokračuje! Kayamba se prodral do vápna a přihrával na střelu Ptáčkovi! Jeho pokus ve skluzu vyrazil reflexivně Brych, dorážku L. Krajáka zablokovali obránci!
     
    77
    Jakub Kalfas (TRI) na pravé straně zastavil Kayambu ostrým faulem a je dalším hráčem, potrestaným žlutou kartou. Po rozehrávce přímého kopu střílel L. Kraják vedle.
     
    76
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí vyrovnávají! Gomola vyhrál souboj s hostujícími obránci na hranici pokutového území. K balonu se dostal MAREK GAJDOŠÍK, udělal si prostor ke střele a přízemní střelou se trefil přesně k tyči! Jehlička nemohl nic vidět – 1:1!
     
    75
    Marek Langr (HKR) byl zachycen v ofsajdu, ale zbytečně vystřelil mimo branku do reklamních panelů. Za tuto zbytečnost obdržel žlutou kartu.
     
    72
    Hosté potřetí v zápase střídají. Ze hry byl stažen Filip Zorvan a na jeho místo nastoupil Matěj Ptáček. Střídali také domácí a Davida Králíčka nahradil Tomáš Pustka.
     
    64
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Po chybě domácího brankáře se hosté ujímají vedení! Vobejdova přihrávka na útočníky byla příliš dlouhá, Ferenc pouštěl míč na Brycha, který však nepochopitelně nezasáhl rukou! Brychovi proskočil míč pod nohama a LUKÁŠ KRAJÁK i přes Brychovu snahu faulovat zakončil do prázdné brány – 0:1!
     
    55
    Langrův centr stáhl ze vzduchu v pohodě Brych. Další akce Hradce Králové už ale zaváněla gólem! Centr Laciny propadl ke Kayambovi, jehož střelu z bezprostřední blízkosti srazili domácí se štěstím na roh!
     
    54
    Lacina střílel z nadějné pozice po sklepnutí od Kayamby jen těsně nad branku. Hosté pak vystřídali. Odešel Petr Schwarz, na hřišti je nový Lukáš Kraják.
     
    52
    A je tu třetí žlutá karta pro domácí ve druhé půli. Tomasz Gomola (TRI) i v dalším vzdušném souboji trefil tentokráte Zorvana loktem a obdržel žlutou kartu.
     
    49
    Ponechaná výhoda skončila dalším hrubým faulem domácích. Jan Krejčí (TRI) zezadu sestřelil Schwarze a obdržel vzápětí další žlutou kartu.
     
    49
    Po faulu Dawida Martynka (TRI) se ještě pokračovalo ve hře a hosté dostali výhodu. Po přerušení dostal Martynek za faul na Zorvana žlutou kartu.
     
    46
    Hradec Králové střídal pouze jednou. Ze hry odešel Vojtěch Heger a nahradil ho David Lacina.
     
    46
    Domácí třikrát vystřídali. Do druhého poločasu vyběhli Pavol Zimka, Marek Gajdošík a Tomasz Gomola. Ze hry byli staženi Marek Čelůstka, Pavel Malíř a Tomáš Gavlák.
     
    37
    Po chybě Martynka fauloval Schwarze v souboji dvou šestek Peter Kučera (TRI). Schwarz doprovodil svůj pád výkřikem, sudí Vojkovský nakonec udělil Kučerovi žlutou kartu.
     
    24
    Kayamba se Zorvanem umě zakombinovali na pravé straně a poslali míč na Schwarze. Toho ve vyložené příležitosti zablokoval Minařík, Langr později docílil gólu z ofsajdu.
     
    23
    Třinečtí rychle rozjeli útok z levého křídla, Ferenc přiklepl balon na středovou osu Králíčkovi, který střílel z první těsně vedle! Třinec zahodil svou první velkou šanci.
     
    3
    První rohový kop hostů si vzal na starost Schwarz, ve vápně hlavou kraloval Čelůstka. Ke Schwarzovi se ale míč vrátil, poslal jej zpět do ohně a D. Drozd nechal hlavičkou z bezprostřední blízkosti vyniknout Brycha!

    Ondřej Zoubek

    Branky: 76. Gajdošík, 85. Gajdošík, 89. Gajdošík – 64. L. Kraják

    Karty:   37. Kučera (TRI), 49. Martynek (TRI), 49. Krejčí (TRI), 52. Gomola (TRI), 77. Kalfas (TRI) – 75. Langr (HKR)


    FK Třinec: Brych – Kalfas, Minařík, Krejčí (C), Ferenc – Čelůstka (46. Zimka) – Malíř (46. Gajdošík), Kučera, Martynek (87. Melecký), Králíček (72. Pustka) – Gavlák (46. Gomola). Trenér: Kamil Papuga.
    Náhradníci: Orawski – Melecký, Gajdošík, Gomola, Zimka, Bujok, Pustka.

    FC Hradec Králové: Jehlička – O. Kraják, Zezula, P. Drozd, D. Drozd – Vobejda (C) – Kayamba, Schwarz (54. L. Kraják), Zorvan (72. Ptáček), Heger (46. Lacina) – Langr. Trenér: Milan Frimmel.
    Náhradníci: Ordelt – Lacina, Ptáček, L. Kraják, Pago.

    Rozhodčí: Jakub Vojkovský – Radim Duda, Jaroslav Mikeska

    Diváci: 45
    bahis siteleri