RB Lipsko – Darmstadt 2:1 (kon.) | Bochum – Kaiserslautern 0:2 (kon.)
konec
VfL Bochum
0:2 (0:1)
1.FC Kaiserslautern
Pátek 24.04.2015, 18:45 • rewirpowerSTADION (Bochum) • 2. německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    87
    I na druhé straně bylo rušno a mohlo být postaráno o zápletku! Dopředu se z křídla hnal Bulut, jeho únik ale byl zakončen pouze střelou z blízkosti do boční sítě!
     
    86
    A blízko byl i třetí zásah, Demirbay našel skákavým míčem na zadní tyči Hofmanna, ten ale míč v těžké pozici netrefil ideálně a ten skončil nad Lutheho bránou!
     
    81
    Střídání v týmu VFL Bochum: ze hřiště odchází Nicolas Abdat, přichází Timo Perthel.
     
    78
    A Lipsko vede nad Darmstadtem 2:1, takže Lautern už by měl 4 body náskok!
    PHILIPP HOFMANN - 0:2
     
    76
    Kaiserslautern právě vstřelil branku!
    Že by napůl hotovo? Demirbay dostal úžasný míč do křídla, který sice zaváněl ofsajdem, podle opakovačky to ale tak nebylo. Nakonec přišel centr, na který velice špatně vyběhl Luthe, který si to nakonec rozmyslel, do brány se ale vrátit nestačil a navíc zaváhal i stoper Fabian, takže PHILLIPP HOFMANN měl se svojí přesnou hlavičkou úlohu ulehčenou. Přesto to bylo parádní zakončení a zaslouží obrovskou pochvalu!
     
    73
    Střídání v týmu VFL Bochum: ze hřiště odchází Selim Gündüz, přichází Mikael Forssell.
     
    70
    Darmstadt mezitím vedl na hřišti Lipska, za necelé dvě minuty ale bylo srovnáno a Lipsko tak drží v 86. minutě bod! To hraje do karet Lauternu.
     
    63
    Střídání v týmu 1.FC Kaiserslautern: ze hřiště odchází Karim Matmour, přichází Kevin Stöger.
     
    62
    Markus Karl hodně tvrdě zajel do útočícího Teroddeho, sudí mu dává další žlutou.
     
    58
    Sudí musí krotit emoce, do souboje ne útočné půlce vlétl šlapákem Marco Terrazzino, sudí tasí žlutou a domácího hráče tak zklidňuje.
     
    56
    Střídání v týmu 1.FC Kaiserslautern: ze hřiště odchází Simon Zoller, přichází Markus Karl.
     
    50
    Všichni to čekali, přesto byli všichni překvapeni. Gregoritsch vyslal neuvěřitelnou bombu, která div že nedopravila míč i gólmana Müllera do sítě, ten se ale nakonec zapřel nohama a hodně zvláštním způsobem míč vyboxoval mimo bránu! Nakonec to ale neustál a padl k zemi.
     
    A třetí Darmstadt hraje na začátku druhé půle 0:0 v Lipsku, což byl navýšilo hostující náskok na druhém místě už na tři body!
     
    45
    Tak tím střelcem byl Gregoritsch a nebyl daleko od srovnání! Domácí záložník vyslal na bránu Laternu doslova pumelici, ta ale nakonec těsně přelétla šibenici Müllerovy brány!
    SIMON ZOLLER - 0:1
     
    31
    Kaiserslautern právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš! Bochum teď tlačila, jediné co se ale stalo je to, že sama inkasovala! Do křídla dostal parádní míč Schulze, který udělal to, co umí nejlépe! Utekl obráncům a poslal nebezpečný střílený centr do vápna, kam si naběhl SIMON ZOLLER a z první poslal míč na zadní tyč Lutheho brány!
     
    28
    Tak tohle hodně volalo po gólu! Gregoritsch si naskočil na roh nejvýše a tvrdou hlavičkou poslal míč směrem na bránu, tečovat se ještě pokoušel Bastians, na míč ale o půl kroku nedosáhl a ten tak doskákal těsně vedle tyče!
     
    26
    Ze hřiště, asi kvůli nějakým zdravotním problémům (nebo možná kvůli brzké žluté) odešel Tim Heubach, nahradil ho Dominique Heintz.
     
    11
    Těžkou situaci ve vlastním vápně musel řešit na straně druhé Müller, ten nakonec vyběhl a v mele před bránou si našel velice dobrý Teroddeho volej!
     
    10
    Tak tohle překvapilo i mne! Demirbay vyslal celkem nezištně Matmoura, který měl hodně času na střelu, z úžasné pozice na hraně vápna mu ale míč nesedl a končí mimo!
     
    4
    Do míče se nakonec opřel Losilla, který pálil doprostřed brány, jelikož míč ale letěl pouze těsně nad zdí, byla z toho velice nepříjemná situace! Gólman Müller reagoval na poslední chvíli a míč vyrazil mimo svoji svatyni!
     
    2
    Na druhé straně bylo pořádně dusno, dopředu se totiž hnal elitní šutér Terodde, kterého podporoval Terrrazzino, který byl složen hostujícím stoperem Heubachem a ten vidí žlutou! Navíc to bylo kousek před vápnem a je tu nebezpečný přímák!

    Ondřej Hradecký

    Branky: 31. Zoller, 76. Hofmann

    Karty:   58. Terrazzino (BOC) – 2. Heubach (KAI), 62. Karl (KAI)


    VfL Bochum: Luthe – Celozzi, Fabian, Bastians, Abdat (81. Perthel) – Losilla – Bulut, Gündüz (73. Forssell), Terrazzino, Gregoritsch – Terodde
    Náhradníci: Cacutalua, Šesták, Zahirović, Cwielong, Perthel, Esser, Forssell

    1.FC Kaiserslautern: M. Müller – Schulze, Orban, Heubach (26. Heintz), Fomitschow – Matmour (63. Stöger), Ring, Demirbay, Zimmer – Zoller (56. Karl), Hofmann
    Náhradníci: Jacob, Stöger, Klich, Younes, Heintz, Sallinger, Karl

    Rozhodčí: Gagelmann – Jablonski, Gorniak
    bahis siteleri