Arnhem – Heerenveen 5:2 (kon.)
konec
SBV Vitesse Arnhem
5:2 (1:2)
SC Heerenveen
Neděle 31.05.2015, 16:45 • GelreDome, Arnhem • Nizozemská Eredivisie • O Evropskou ligu - sk. A
Předzápasové kurzy
    Jan-Arie van der Heijden - 5:2
     
    86
    Arnhem právě vstřelil branku!
    Doslova exhibiční akce Vitesse! Kazajšvili nahrál před úplně prázdnou bránu JANU-ARIEMU VAN DER HEIJDENOVI, který se také zapisuje do listiny střelců – 5:2.
    Zakaria LABYAD - 4:2
     
    82
    Arnhem právě vstřelil branku!
    Tohle byla fotbalová lahůdka v podání Vitesse! Skvělou práci odvedli všichni tři hráči, kteří se do gólové akce zapojili. Hostující obranu nejprve rozebrala dvojice Traoré – Wallace. Druhý jmenovaný už byl sám v dobré šanci, přesto ještě vrátil míč pod sebe do míst, kam si naběhl ZAKARIA LABYAD a ten z 18 metrů vyslal tak povedenou střelu, že se míč odrazil od břevna za brankovou čáru. Hráči Arnhemu jsou blízko postupu do Evropské ligy!
     
    77
    Arnhem právě vstřelil branku!
    Obrovská radost v GelreDome! Z dálky napřáhl DAVY PRÖPPER a míč, i s přispěním teče bránícího hráče, po zemi zapadl k pravé tyči hostující brány. Nordfeldt se natahoval marně. Arnhem poprvé v utkání vede – 3:2.
    Marko VEJINOVIĆ - 2:2
     
    56
    Arnhem právě vstřelil branku!
    Pokutový kop proměnil střídající MARKO VEJINOVIĆ, který míč poslal k levé tyči. Nordfeldt sice vystihl stranu, ale na dobře umístěnou střelu nemohl dosáhnout.
    Mark UTH - 1:2
     
    24
    Heerenveen právě vstřelil branku!
    A rychlá kombinace, kterou odstartoval právě Nordfeldt, končí druhým gólem hostí! Jeden z domácích obránců ve skluzu nešťastně odehrál míč pouze k MARKOVI UTHOVI, který pohotovým halfvolejem nasměroval míč k pravé tyči Roomovy brány – 1:2.
    Guram KAŠIA - 1:1
     
    11
    Arnhem právě vstřelil branku!
    Z následného rohového kopu je však vyrovnáno! Na centr Labyada si naskočil kapitán GURAM KAŠIA a Nordfeldt na jeho hlavičku nedosáhl.
    Mark UTH - 0:1
     
    4
    Heerenveen právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení a v tuto chvíli by postupovali do Evropské ligy oni! Josh McEachran udělal obrovskou chybu, když si nechal vypíchnout míč de Roonem, jenž poslal do samostatného úniku MARKA UTHA, který udělal kličku brankáři a skóroval do prázdné brány.

    Martin Augustin

    Branky: 11. Kašia, 56. Vejinović (pen.), 77. Pröpper, 82. Labyad, 86. van der Heijden – 4. Uth, 24. Uth

    Karty:   83. Labyad (ARN), 83. Wallace (ARN) – 50. Otigba (HEE), 56. Thern (HEE)


    SBV Vitesse Arnhem: Room – Diks, Kašia (C), van der Heijden, Achenteh – Pröpper, McEachran (46. Vejinović), Kazajšvili – Wallace, Traoré (88. Djurdjević), Labyad (88. Nakamba).
    Náhradníci: Velthuizen – Mori, Vejinović, Djurdjević, Olijnik, Kruiswijk, Nakamba.

    SC Heerenveen: Nordfeldt – Marzo (82. Veerman), Otigba, St. Juste, van Anholt – de Roon (C), van den Berg, Thern (67. Duarte) – Slagveer, Uth, Larsson.
    Náhradníci: De Fockert – Thorsby, Duarte, Veerman, Warmolts, Huizing, Namli.

    Rozhodčí: B. Nijhuis – R. van de Ven, C. Schaap
    bahis siteleri