Karlsruher SC – Hamburg 1:2 (po pr.)
po prodl.
Karlsruher SC
1:2 (0:0)
Hamburger SV
Pondělí 01.06.2015, 19:00 • Wildparkstadion, Karlsruhe • Německá Bundesliga • O udržení
Předzápasové kurzy
     
    Neuvěřitelný odvetný zápas baráže německé Bundesligy je u konce! Karlsruher SC měl zápas výborně rozehraný, nicméně Hamburger dokázal skóre otočit a zvítězil 1:2!

    První poločas na Wildparkstadion nabídl jasnou dominanci hostujícího HSV. Hamburger hned od úvodních minut byl jasně lepším týmem na hřišti a Karlsruher hrozil pouze z rychlých protiútoku. Ve 26. minutě nebezpečně pálil Rafael van der Vaart, jehož přízemní ránu však Orlishausen lapil. O dvě minuty poté zahrozili také domácí. Hiroki Jamada si zpracoval míč ve vápně, bleskově se obtočil a vypálil. René Adler byl však na místě. Dominance Hamburku pokračovala i nadále, avšak žádnou vážnější situaci si hosté již nevytvořili.

    Na první branku zápasu jsme čekali až do 78. minuty, kdy se dokázal prosadit po výborné přihrávce Henningse Reinhold Yabo a přiblížil Karlsruher Bundeslize! Hamburk si poté však vytvořil několik stoprocentních šanci, které nevyužil! V nastavení kopalo HSV standardní sitauci, které se ujal Marcelo Diaz a trefil naprosto přesně! Utkání tak směřoval do prodloužení!

    V závěru prvního prodloužení mohl rozhodnout Dimitrij Nazarov, který však mířil těsně mimo. Ve druhém prodloužení udeřil Hamburk! Stieber našel na levé straně Clebera, který našel za obranou Nicolaie Müllera, ten poslal hosty do vedení! V samotném závěru však domácí kopali po ruce Clebera penaltu, ke které se postavil Rouwen Hennings. Německý útočník však penaltu nekopl dobře a nechal vyniknout Reného Adlera!

    Hamburger SV se tak může radovat z dnešní výhry a setrvání v německé Bundeslize!

    To je z mé strany vše a u dalších onlajnů se těším brzy nashledanou. (21:41:11)
     
    120+3
    Konec zápasu.
     
    120+3
    Neuvěřitelné! K penaltovému puntíku se postavil Rouwen Hennings, který však penaltu nekopl vůbec dobře a René Adler jeho pokus lapil!
     
    120+2
    Penalta pro Karlsruher! Za vápnem se k míči dostal Torres, který vystřelil z první a ve vápně trefil ruku Clebera Reise!
     
    120+2
    Karlsruher zahrával rohový kop a svým centrem našel ve vápně Valentiniho, který se do míče opřel z první. Na brankové čáře HSV zachránil René Adler!
     
    120+1
    Žlutou kartu vidí Pierre-Michel Lassoga za zdržování hry!
     
    120
    Nastavují se dvě minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    120
    Domácí se nakonec dostalo k míči a Rouwen Hennings se pokoušel najít dlouhým centrem Reinholda Yaba. Centr však přesný nebyl.
     
    119
    V pravém rohu byl nyní faulován Nicolai Müller a HSV může opět ušetřit pár cenných vteřin!
     
    118
    Hamburk drží míč na útočné polovině v dostatečné vzdálenosti od branky Reného Adlera. Na pravé straně momentálně kombinuje Müller s Cleberem.
     
    117
    Domácí stoper Daniel Gordon si nyní nedopustil nějakou tu slovní připomínku směrem k hlavnímu arbitrovi a dostává žlutou kartu!
    Nicolai MÜLLER - 1:2
     
    115
    Hamburg právě vstřelil branku!
    Hamburk jde pět minut před koncem do vedení! Zoltán Stieber krásně prošel středem hřiště a předal míč na levou stranu, kde se nacházel Cleber Reis. Brazilský hráč poslal do vápna přesný pas, který našel NICOLAIE MÜLLERA, ten již neměl problém dopravit míč do sítě!
     
    114
    Pierre-Michel Lassoga se dostal k odraženému míči na pravé straně a posílal do vápna střílený centr. Ke smůle hráčů HSV však míč zamířil přímo do rukavic brankáře Orlishausena.
     
    113
    Nazarov se dostal u postranní čáry sám pod tlak a míč mu utekl do zámezí. Hamburger se tak zadarmo dostává k míči.
     
    111
    Druhou střelu v krátkém časovém sledu nyní vyslal Marcelo Diaz. Tato rána však mířila úplně mimo.
     
    110
    Marcelo Diaz vyslal "uličkou" do úniku Ostrzoleka, který Chilanovi míč vracel. Ten však svou střelu poslal mimo.
     
    109
    Rohového kopu se ujal Jonas Meffert, jehož centr směřoval na přední tyč. Zde však vyskočil nejvýše Diekmeier, který míč odhlavičkoval za vápno.

    Jan Havlovic

    Branky: 78. Yabo (Hennings) – 90+1. Diaz Rojas, 115. N. Müller (Reis)

    Karty:   117. Gordon (KSC) – 48. van der Vaart (HAM), 55. Diaz Rojas (HAM), 63. Holtby (HAM), 101. Reis (HAM), 120+1. Lasogga (HAM)

    Neproměněná penalta: 120+3. Hennings (KSC), brankář Adler zneškodnil


    Karlsruher SC: Orlishausen (C) – Max (86. Kempe), Gulde, Gordon, Valentini – Meffert, Krebs (89. Stoll) – Nazarov, Jamada (72. Yabo), Torres – Hennings.
    Náhradníci: Vollath – Micanski, Yabo, Kempe, Sallahi, Stoll, Barry.

    Hamburger SV: Adler – Ostrzolek, Rajković, Djourou, Diekmeier – Diaz Rojas, van der Vaart (C) – Iličevič (86. Reis), Holtby (67. Stieber), Olić (87. N. Müller) – Lasogga.
    Náhradníci: Brunst-Zöllner – N. Müller, Beister, Jiráček, Reis, Marcos, Stieber.

    Rozhodčí: Gräfe – Kleve, Rohde (vš. GER)
    28.05.2015
    Hamburg - Karlsruher SC 1:1

    Branky: 73. Iličevič – 4. Hennings (Nazarov)

    Karty:   26. Westermann (HAM), 61. Holtby (HAM), 83. Diekmeier (HAM), 84. Kačar (HAM) – 13. Valentini (KSC), 77. Peitz (KSC)

    bahis siteleri