Karlsruher SC – Hamburg 1:2 (po pr.)
po prodl.
Karlsruher SC
1:2 (0:0)
Hamburger SV
Pondělí 01.06.2015, 19:00 • Wildparkstadion, Karlsruhe • Německá Bundesliga • O udržení
Předzápasové kurzy
     
    120+3
    Neuvěřitelné! K penaltovému puntíku se postavil Rouwen Hennings, který však penaltu nekopl vůbec dobře a René Adler jeho pokus lapil!
     
    120+2
    Penalta pro Karlsruher! Za vápnem se k míči dostal Torres, který vystřelil z první a ve vápně trefil ruku Clebera Reise!
     
    120+2
    Karlsruher zahrával rohový kop a svým centrem našel ve vápně Valentiniho, který se do míče opřel z první. Na brankové čáře HSV zachránil René Adler!
     
    120+1
    Žlutou kartu vidí Pierre-Michel Lassoga za zdržování hry!
     
    120
    Nastavují se dvě minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    117
    Domácí stoper Daniel Gordon si nyní nedopustil nějakou tu slovní připomínku směrem k hlavnímu arbitrovi a dostává žlutou kartu!
    Nicolai MÜLLER - 1:2
     
    115
    Hamburg právě vstřelil branku!
    Hamburk jde pět minut před koncem do vedení! Zoltán Stieber krásně prošel středem hřiště a předal míč na levou stranu, kde se nacházel Cleber Reis. Brazilský hráč poslal do vápna přesný pas, který našel NICOLAIE MÜLLERA, ten již neměl problém dopravit míč do sítě!
     
    103
    Ve středu hřiště fauloval Cleber, nicméně domácí velmi rychle rozehráli a na levé straně se ocitl volný Dimitrij Nazarov, který se vyhnul Diazovi a vypálil na zadní tyč. Jeho rána těsně minula branku Adlera!
     
    101
    Střídající Cleber Reis si v souboji s Dennisem Kempem počínal nedovoleně a od hlavního arbitra vidí žlutou kartu!
    Marcelo Alfonso Diaz Rojas - 1:1
     
    90+1
    Hamburg právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné!!!! Hamburk v samotném závěru srovnává na 1:1! K rozehrávce standardní situace se postavil Chilan MARCELO DIAZ, který trefil parádně a nedal Dirku Orlishausenovi šanci! Obrovská radost hráčů, realizačního týmu i fanoušků HSV!
     
    90
    Před vápnem se míč odrazil na nohu Rafaela van der Vaarta, který pohotově vypálil! Jeho ránu však zablokoval Gordon rukou! Zajímavá standardní situace pro HSV!
     
    89
    Poslední střídání dnešního zápasu provádí domácí tým. Svou dnešní práci ukončil Gaëtan Krebs, kterého nahrazuje vysoký německý stoper Martin Stoll!
     
    87
    Hosté zahrávali volný přímý kop. Rafael van der Vaart poslal do vápna další skvělý centr, který našel hlavu Clebera Reise. Ten se však hrdinou okamžiku nestal a svou hlavičku poslal těsně mimo!
     
    87
    Střídání v týmu Hamburger SV: ze hřiště odchází Ivica Olić, přichází Nicolai Müller.
     
    86
    Domácí trenér Markus Kauczinski podruhé střídá! Ze hřiště putuje Philipp Max, kterého nahrazuje Dennis Kempe.

    Střídá i Hamburger! Ze hřiště jde Iličevič, kterého nahrazuje brazilský středopolař Cleber Reis!
     
    82
    Hamburk vybojoval rohový kop, který rozehrál Rafael van der Vaart. Jeho centr našel na zadní tyči hlavu Johana Djouroua, který poslal svou hlavičku na vzdálenější tyč. V tomto prostoru se však nacházel Reinhold Yabo, který míč vyhlavičkoval!
     
    81
    Neuvěřitelné věci se dějí na Wildpark stadion! Z levé straně poslal centr do vápna Ostrzolek, na který si naběhl Lassoga, jenže trefil pouze tyč! Míč se odrazil na nohu Diekmeiera, ani ten však míč do branky nedostal!
     
    80
    Velmi nebezpečnou střelu vyslal z hranice vápna Lassoga. Dirk Orlishausen byl střelou evidentně zaskočen, nicméně dokázal zasáhnout!
    Reinhold YABO - 1:0
     
    78
    Karlsruhe právě vstřelilo branku! Karlsruher jde do vedení! Naprostá euforie propuká na Wildparkstadion! Velkou chybu udělal ve středu hřiště van der Vaart, který daroval míč Rouwenu Henningsovi, ten našel krásným "lobíkem" střídajícího REINHOLDA YABA, který překonává Reného Adlera a posílá domácí do vedení!
     
    76
    Tak to může hosty šeredně mrzet! Z levé strany poslal do vápna nádherný centr Matthias Ostrzolek, na ten si naběhl Pierre-Michel Lasogga a poslal pěknou hlavičku! Orlishausen avšak vytáhl krásný zákrok!
     
    72
    Velmi dobrý výkon dnes podal Hiroki Jamada, který dnes dohrál. Japonského reprezentanta nahrazuje na hřišti Reinhold Yabo!
     
    69
    Další velká příležitost pro Karlsruher! Na centr Mefferta si ve vápně naskočil Manuel Gulde, který poslal svou hlavičku na branku. Na brankové čáře nicméně míč odkopl Marcelo Diaz, který tak zachránil HSV!
     
    68
    Do velmi zajímavé příležitosti se dostal Dimitrij Nazarov, který postupoval s míčem po levé straně a ačkoliv byl tísněn Diekmeierem vyslal velmi razantní střelu, která nadělala Adlerovi problémy! Bude z toho rohový kop pro Karlsruhe!
     
    67
    Lewis Holtby dnes dohrál. Bruno Labbadia takticky střídá německého středopolaře, který je nahrazen maďarským záložníkem Zoltánem Stieberem.
     
    63
    Třetí žlutou kartu dnešního utkání dostává německý záložník Lewis Holtby.
     
    63
    Hra však pokračovala a míč se přesunul na pravou stranu, kde byl Enrico Valentini, který poslal před branku Reného Adlera ideální míč. Na centr italského obránce si naběhl opět Nazarov, jenže ve skluzu nedokázal dopravit míč do branky!
     
    62
    Obrovskou příležitost měl nyní na kopačce Dimitrij Nazarov, který se po centrovaném míči dostal na zadní tyči ke střele! Zakončení se mu však vůbec nevydařilo!
     
    55
    Karlsruher se dostal do rychlého protiútoku, který táhl Nazarov. Toho však poslal k zemi Marcelo Rojas DIaz, který za svůj zákrok vidí žlutou kartu!
     
    51
    Hamburger vybojoval rohový kop, kterého se ujal van der Vaart. Jeho centr prodloužil Lewis Hotlby na Lasoggu, který si na desítce opřel do míče, avšak branku přestřelil!
     
    48
    První žlutou kartu dnešního utkání vidi Rafael van der Vaart, který ostře zajel do Valentiniho.
    Nebezpečná rána Rafaela van der Vaarta brankou neskončila
     
    26
    Na levé straně poslal centr do vápna Ostrzolek, který zachytil Gulde. Svým odkopem však našel jen van der Vaarta, který si míč zpracoval a vystřelil. Dirk Orlishausen si však jeho technickou ránu pohlídal!
     
    5
    Tak to byla první zajímavější šance tohoto zápasu! Před vápnem domácích se míč odrazil na kopačku Ivo Iličeviče, který střelou z první vylekal domácího gólmana. Střela však mířila těsně mimo!

    Jan Havlovic

    Branky: 78. Yabo (Hennings) – 90+1. Diaz Rojas, 115. N. Müller (Reis)

    Karty:   117. Gordon (KSC) – 48. van der Vaart (HAM), 55. Diaz Rojas (HAM), 63. Holtby (HAM), 101. Reis (HAM), 120+1. Lasogga (HAM)

    Neproměněná penalta: 120+3. Hennings (KSC), brankář Adler zneškodnil


    Karlsruher SC: Orlishausen (C) – Max (86. Kempe), Gulde, Gordon, Valentini – Meffert, Krebs (89. Stoll) – Nazarov, Jamada (72. Yabo), Torres – Hennings.
    Náhradníci: Vollath – Micanski, Yabo, Kempe, Sallahi, Stoll, Barry.

    Hamburger SV: Adler – Ostrzolek, Rajković, Djourou, Diekmeier – Diaz Rojas, van der Vaart (C) – Iličevič (86. Reis), Holtby (67. Stieber), Olić (87. N. Müller) – Lasogga.
    Náhradníci: Brunst-Zöllner – N. Müller, Beister, Jiráček, Reis, Marcos, Stieber.

    Rozhodčí: Gräfe – Kleve, Rohde (vš. GER)
    28.05.2015
    Hamburg - Karlsruher SC 1:1

    Branky: 73. Iličevič – 4. Hennings (Nazarov)

    Karty:   26. Westermann (HAM), 61. Holtby (HAM), 83. Diekmeier (HAM), 84. Kačar (HAM) – 13. Valentini (KSC), 77. Peitz (KSC)

    bahis siteleri