Nigérie – KLDR 4:0 (kon.) | Honduras – Fidži 0:3 (kon.) | Německo – Uzbekistán 3:0 (kon.)
Maďarsko – Brazílie 1:2 (kon.)
konec
Maďarsko
1:2 (1:0)
Brazílie
Čtvrtek 04.06.2015, 09:00 • Yarrow Stadium, New Plymouth • Mistrovství světa U20 • Skupina E
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní zápas je u konce! Maďarsko mělo zápas výborně rozehraný, avšak Brazílie skóre otočilo a zvítězila 2:1!

    První poločas nabídl opravdu bohatou fotbalovou podívanou! Maďaři šli překvapivě již v osmé minutě do vedení. Chyby brazilské obrany využil Bence Mervó, který vystřelil z ostrého úhlu, nicméně Jean zasáhl tak nešikovně, že si míč srazil do branky. Následně v 15. minutě trefil břevno Forgács. Minutu na to ale Krisztián Tamás přehnal s razancí a dostal druhou žlutou kartu! Po tomto momentu byl na hřišti pouze jeden tým – Brazílie. Kanárci však svou územní převahu nedokázali zužitkovat ve vyrovnávací branku. V 38. minutě mohli opět uděřit Maďaři, když po rohu Kalmára nebezpečně hlavičkoval Mervó. V závěru poločasu ještě nebezpečně střílel Judivan, ale branku netrefil!

    Druhý patřil jednoznačně Brazílii, která na trávníku dominovala. Oslabení udrželi pouze pět minut! Poté se po rohu Andrease Pereiry prosadil hlavou Danilo. Brazílie poté dlouhou dobu dobývali branku Székelyho. Až v 86. minutě prošel do vápna Gabriel Jesus, kterého fauloval právě gólman Maďarska a byla z toho penalta! K té si stoupl Andreas Pereira a s velkým štěstím ji proměnil!

    Brazílie si tak s předstihem zajistila postup do osmifinále! Naopak Maďaři si to v posledním zápase rozdají o postup s Nigérií!

    To je z mé strany vše a u dalšího (nejen) fotbalového onlajnu se těším brzy nashledanou! (11:00:40)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Velkou šanci měl ještě v samotném závěru Gabriel Jesus, jenže Székelyho se mu nepodařilo překonat!
     
    90+2
    Jajá přenechal míč Andreasu Pereirovi, který si opět navedl míč do středu a vypálil. Jeho technická rána však mířila nad maďarskou branku!
     
    90+1
    U rohového praporku zůstal ležet Maďar Talabér, kterého poslal k zemi Gabriel Jesus. Za tento zákrok vidí brazilský mladík žlutou kartu!
     
    90
    Hlavní arbitr nastavuje celkem tři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    90
    Judivan se pokoušel u rohového praporku udržet míč a ušetřit cenné vteřinky, nicméně míč mu utekl do autu a vhazovat budou Maďaři!
     
    89
    Maďaři se ještě pokoušejí vyrovnat a vysunuli napadání, nicméně o deseti to budou mít proti brazilskému týmu velice těžké.
     
    88
    Brazilci provádějí poslední střídání! Velmi dobrý výkon dnes odvedl Boschilia, kterého na trávníku nahrazuje Leo Pereira!
    Andreas PEREIRA - 1:2
     
    86
    Brazílie právě vstřelila branku!
    K penaltovému puntíku se postavil střídající ANDREAS PEREIRA, který penaltu nekompl zrovna dvakrát dobře. Hráč Manchesteru United měl však obrovské štěstí, neboť míč prošel pod padajícím maďarským gólmanem do branky!
    Penaltový zákrok na Gabriela Jesuse
     
    85
    Hlavní arbitr Al Mirdasi právě nařídil penaltu ve prospěch Brazílie! Gabriel Jesus prošel přes dvojici hráčů a následně ho poslal k zemi gólman Székely. Maďaři protestují, nicméně penalta nařízena správně!
     
    84
    Brazilci zahrávali třetí rohový kop v krátkém časovém sledu, nicméně Maďaři se opět ubránili a následně fauloval Danilo unikajícího Zsótéra!
     
    83
    Brazilci v poslední době zahrávali dva rohové kopy. Oba centry však maďarská obrana dokázala odvrátit. Brazilský tlak však sílí!
     
    82
    Další zajímavá střela! Andreas Pereira se na levé straně ocitl osamocený, tak si navedl míč do středu a vypálil. Jeho rána byla tečovaná, nicméně prolétla těsně mimo levé tyče maďarské branky!
     
    80
    Ve středu pole teď Alef nasadil jesličky Forgácsovi a předal míč Boschiliovi, který vytáhl technickou střelu, ta však mířila těsně mimo!
     
    79
    Na trávníku skončil Brazilec Alef, který ve vzdušném souboji s Osváthem ošlivě upadl na záda a potřeboval lékařské ošetření. Nyní je však již Alef připraven se zpět zapojit do hry.

    Jan Havlovic

    Branky: 8. Mervó – 50. Danilo (A.Pereira), 86. Pereira (pen.)

    Karty:   6. Osváth (HUN), 12. Tamás (HUN) – 2. Marlon (BRA), 90+1. Jesus (BRA)   16. Tamás (HUN)


    Maďarsko: Székely – Tamás, Lenzsér, Kecskés (C), Osváth – Nagy, Vida, Forgács, Kalmár (65. Nagy), Sallai (75. Zsótér) – Mervó (66. Talabér)
    Náhradníci: Olah, Németh, Zsótér, Horváth, Dominik Nagy, Talabér, Demjén, Berecz, Popov

    Brazílie: Jean – Jorge, Lucao, Marlon (46. Jajá), Joao Pedro – Alef, Danilo (C) – Marcos Guilherme (46. A.Pereira), Boschilia (88. L.Pereira, Gabriel Jesus – Judivan
    Náhradníci: Marcos, Caju, Malcom, Georgemy, Rodrigo Ramos, Iago Maidana, Leo Pereira, A. Pereira, Jajá, Jean Carlos

    Rozhodčí: Al Mirdasi – Al Shalwai, Al Amri
    bahis siteleri