Nigérie – KLDR 4:0 (kon.) | Honduras – Fidži 0:3 (kon.) | Německo – Uzbekistán 3:0 (kon.)
Maďarsko – Brazílie 1:2 (kon.)
konec
Maďarsko
1:2 (1:0)
Brazílie
Čtvrtek 04.06.2015, 09:00 • Yarrow Stadium, New Plymouth • Mistrovství světa U20 • Skupina E
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní zápas je u konce! Maďarsko mělo zápas výborně rozehraný, avšak Brazílie skóre otočilo a zvítězila 2:1!

    První poločas nabídl opravdu bohatou fotbalovou podívanou! Maďaři šli překvapivě již v osmé minutě do vedení. Chyby brazilské obrany využil Bence Mervó, který vystřelil z ostrého úhlu, nicméně Jean zasáhl tak nešikovně, že si míč srazil do branky. Následně v 15. minutě trefil břevno Forgács. Minutu na to ale Krisztián Tamás přehnal s razancí a dostal druhou žlutou kartu! Po tomto momentu byl na hřišti pouze jeden tým – Brazílie. Kanárci však svou územní převahu nedokázali zužitkovat ve vyrovnávací branku. V 38. minutě mohli opět uděřit Maďaři, když po rohu Kalmára nebezpečně hlavičkoval Mervó. V závěru poločasu ještě nebezpečně střílel Judivan, ale branku netrefil!

    Druhý patřil jednoznačně Brazílii, která na trávníku dominovala. Oslabení udrželi pouze pět minut! Poté se po rohu Andrease Pereiry prosadil hlavou Danilo. Brazílie poté dlouhou dobu dobývali branku Székelyho. Až v 86. minutě prošel do vápna Gabriel Jesus, kterého fauloval právě gólman Maďarska a byla z toho penalta! K té si stoupl Andreas Pereira a s velkým štěstím ji proměnil!

    Brazílie si tak s předstihem zajistila postup do osmifinále! Naopak Maďaři si to v posledním zápase rozdají o postup s Nigérií!

    To je z mé strany vše a u dalšího (nejen) fotbalového onlajnu se těším brzy nashledanou! (11:00:40)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Velkou šanci měl ještě v samotném závěru Gabriel Jesus, jenže Székelyho se mu nepodařilo překonat!
     
    90+2
    Jajá přenechal míč Andreasu Pereirovi, který si opět navedl míč do středu a vypálil. Jeho technická rána však mířila nad maďarskou branku!
     
    90+1
    U rohového praporku zůstal ležet Maďar Talabér, kterého poslal k zemi Gabriel Jesus. Za tento zákrok vidí brazilský mladík žlutou kartu!
     
    90
    Hlavní arbitr nastavuje celkem tři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    90
    Judivan se pokoušel u rohového praporku udržet míč a ušetřit cenné vteřinky, nicméně míč mu utekl do autu a vhazovat budou Maďaři!
     
    89
    Maďaři se ještě pokoušejí vyrovnat a vysunuli napadání, nicméně o deseti to budou mít proti brazilskému týmu velice těžké.
     
    88
    Brazilci provádějí poslední střídání! Velmi dobrý výkon dnes odvedl Boschilia, kterého na trávníku nahrazuje Leo Pereira!
    Andreas PEREIRA - 1:2
     
    86
    Brazílie právě vstřelila branku!
    K penaltovému puntíku se postavil střídající ANDREAS PEREIRA, který penaltu nekompl zrovna dvakrát dobře. Hráč Manchesteru United měl však obrovské štěstí, neboť míč prošel pod padajícím maďarským gólmanem do branky!
    Penaltový zákrok na Gabriela Jesuse
     
    85
    Hlavní arbitr Al Mirdasi právě nařídil penaltu ve prospěch Brazílie! Gabriel Jesus prošel přes dvojici hráčů a následně ho poslal k zemi gólman Székely. Maďaři protestují, nicméně penalta nařízena správně!
     
    84
    Brazilci zahrávali třetí rohový kop v krátkém časovém sledu, nicméně Maďaři se opět ubránili a následně fauloval Danilo unikajícího Zsótéra!
     
    83
    Brazilci v poslední době zahrávali dva rohové kopy. Oba centry však maďarská obrana dokázala odvrátit. Brazilský tlak však sílí!
     
    82
    Další zajímavá střela! Andreas Pereira se na levé straně ocitl osamocený, tak si navedl míč do středu a vypálil. Jeho rána byla tečovaná, nicméně prolétla těsně mimo levé tyče maďarské branky!
     
    80
    Ve středu pole teď Alef nasadil jesličky Forgácsovi a předal míč Boschiliovi, který vytáhl technickou střelu, ta však mířila těsně mimo!
     
    79
    Na trávníku skončil Brazilec Alef, který ve vzdušném souboji s Osváthem ošlivě upadl na záda a potřeboval lékařské ošetření. Nyní je však již Alef připraven se zpět zapojit do hry.
    Boschiliova standardní situace
     
    78
    Zodpovědnost na sebe nakonec vzal Boschilia, který vystřelil dobře, avšak trefil pouze střed branky. V tomto prostoru byl připravený Székely se svými rukavicemi!
     
    77
    Bence Lenzsér v těsné blízkosti vápna "nakopl" Judivana a daroval Brazílii standardní situaci! K míči se staví Danilo, Boschilia i Alef. Uvidíme, kdo nakonec vypálí!
     
    76
    Maďaři se dostali k rozehrávce rohového kopu. Centr Fogácse hledal na malém vápně hlavu Lenzsér. Jeho centr však našel pouze rukavice gólmana Székelyho.
     
    75
    Maďaři provádějí poslední dnešní střídání! Ze hřiště jde Roland Sallai, na jeho místo jde Donát Zsótér!
     
    73
    Pereira předal míč do středu hřiště k Danilovi, který jej následně předal na kopačku Judivana. Pereira mezi tím nabíhal Judivanovi do vápna, ten však s přihrávkou váhal a nakonec poslal pas příliš dlouhý.
     
    72
    Brazilci v posledních minutách střílejí prakticky z každé pozice. To nám před pár okamžiky názorně ukázal Jorge, který měl proti sobě dvojici protihráčů, i tak vystřelil. Samozřejmě, že hned první hráč mu střelu zablokoval.
     
    71
    Brazilci se pokoušeli o nějaký signál. Pereira nerozehrál, rozehrál Boschilia, který hledal vedle zdi Alefa. Ten však očividně myšlenku nepochopil a míč mají Maďaři.
     
    70
    Andreas Pereira znovu v hlavní roli! Nyní maličky Brazilec prokličkoval levou stranou a nakonec byl faulován. Nedovoleným zákrokem se provinil Maté Vida. Pereira tak má šanci na repete.
     
    69
    K exekuci volného přímého kopu se postavil Andreas Pereira. Tomu se však rozehrávka vůbec nepovedla, míč příliš podebral a ten letěl vysoko nad branku Székelyho.
     
    68
    Maďarský kapitán teď v blízkosti vápna zcela zbytečně fauloval Judivana a Brazílie má k dispozici zajímavou standardní sitauci!
     
    66
    Vzápětí přichází i druhé střídání! Svou dnešní práci ukončil střelec úvodní branky Bence Mervó, kterého nahrazuje Talabér.
     
    65
    Maďaři nyní provádějí první střídání. Bernd Storck stahuje ze hry Zsolta Kalmára, kterého nahrazuje Dominik Nagy.
     
    64
    Další brazilskou střelu vyprodukoval Gabriel Jesus, který se skvěle obtočil kolem Forgácse. Jenže jeho rána mířila hodně mimo.
     
    63
    Jenže rozehrávka se Zsoltu Kalmárovi nepovedla a trefil hned prvního bránícího hráče. Evropané se tak musejí rychle vracet, neboť u míče je Judivan.
     
    62
    Velmi ostrým faulem si nyní prezentoval Alef, který poslal zákrokem zezadu k zemi Rolanda Sallaie. Maďař tak mají k dispozici zajímavou standardní situaci.
     
    61
    Středopolař Alef vymyslel krásnou přihrávku do "uličky" na Jorgeho. Jeho centr však odvrátil stoper Lenzsér, kombinace Brazílie však nekončí.
     
    60
    Brazilci nyní kombinují na útočné polovině a předávají si míč ze strany na stranu. K žádnému střeleckému pokusu se zatím nedostali.
     
    59
    Exekuce rohového kopu se opět ujal Jorge, jehož centr směřoval do středu vápna. Székely šel ven z branky, avšak míč nezasáhl. Kombinace Kanárků tak pokračuje.
     
    58
    Alef se pokoušel lehkým obloučkem najít Danilo, nebo Judivana. Ani jeden však na přihrávku nedosáhl. Brazilci však budou zahrávat rohový kop, neboť jeden z maďarů míč tečoval.
     
    57
    Další dalekonosnou střelu vyslal Brazilec Alef. Střela mířila doprostřed branky, nicméně Székely nepředvedl zrovna ukázkový zákrok. Míč mu vypadl, naštěstí pro něj před ním stál pouze stoper Lenzsér.
     
    56
    Maďaři se pokoušeli kombinovat na útočné polovině. Příliš dlouho jim to však nevydrželo, neboť hned druhou přihrávku Nagy špatně zpracoval.
     
    54
    Střídající Perreira opravdu hru Brazílie okysličil! Před malou chvílí vypálil ze střední vzdálenosti a mířil velmi dobře! Székely se však natáhl a jeho ránu vytěsnil!
     
    53
    Útok Kanárků je nyní zastaven, neboť útočným faulem se provinil kapitán hostí Danilo. Lze očekávat, že Kanárci se na útočnou polovinu velmi rychle vrátí!
     
    51
    Na druhé straně centroval do vápna Kalmár. Na jeho centr si naskočil Sallai, který trefil tyčku! Všechno vzrušení však bylo zbytečné, neboť Sallai stál v ofsajdovém postavení.
    DANILO - 1:1
     
    50
    Brazílie právě vstřelila branku!
    Z následného rohového kopu se však již Brazilci prosazují! Andreas Pereira poslal do vápna nadýchaný centr, na který si naskočil DANILO a srovnává na 1:1! Székely byl v tomto případě bez šance!
    Střela Perreiry a krásný zákrok Székelyho
     
    49
    Judivan prošel středem pole a předal míč na levou stranu, kde se nacházel volný Pereira. Hráč Manchesteru United udělal kličku do středu a tvrdě vypálil. Székely však střelu vyrazil!
     
    48
    Teď však kombinace Kanarků lehce vázla. Na pravé straně si vůbec nerozuměl Danilo s Gabrielem Jesusem a míč skončil v autu. Vhazovat bude Davdi Forgács.
     
    47
    Střídající Jajá se ihned zapojil do kombinace a z levé strany poslal zajímavý centr do vápna. Ve vápně byl však velmi důrazný Lenzsér, který míč odkopl za polovinu.
     
    46
    Trenér Kanárků Rogério Micale se rozhodl před startem druhého poločasu pro dvojité střídání. Ze hřiště jde Marcos Guilherme, kterého nahrazuje Pereira. Ze hřiště jde i stoper Marlon, na jeho místo jde Jajá.
     
    46
    Začal druhý poločas.
    Bence Mervó a jeho radost po úvodní brance utkání

     
    První poločas nabídl opravdu bohatou fotbalovou podívanou! Maďaři šli překvapivě již v osmé minutě do vedení. Chyby brazilské obrany využil Bence Mervó, který vystřelil z ostrého úhlu, nicméně Jean zasáhl tak nešikovně, že si míč srazil do branky. Následně v 15. minutě trefil břevno Forgács. Minutu na to ale Krisztián Tamás přehnal s razancí a dostal druhou žlutou kartu! Po tomto momentu byl na hřišti pouze jeden tým – Brazílie. Kanárci však svou územní převahu nedokázali zužitkovat ve vyrovnávací branku. V 38. minutě mohli opět uděřit Maďaři, když po rohu Kalmára nebezpečně hlavičkoval Mervó. V závěru poločasu ještě nebezpečně střílel Judivan, ale branku netrefil!

    Druhý poločas začne na Yarrow Stadium přibližně v 10:03.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+2
    Z levé strany poslal Jorge zajímavý centr do vápna. Zde se však nacházel pouze Judivan, který se k hlavičce nedostal, a tak Székely míč v poklidu lapil.
     
    45+1
    Na trávníku zůstal ležet Maďar Kalmár, který ve vzdušném souboji inkasoval úder od stopera Marlona. Po krátké chvilce se však zvedl a je schopen pokračovat ve hře.
     
    45
    Hlavní rozhodčí Al Mirdasi nastavuje celkem dvě minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    44
    Krásnou individuální akci předvedl ve vápně Gabriel Jesus, který si obešel trojici hráčů, nicméně finální přihrávka na Judivana mu nevyšlo a Brazílie míč ztratila!
     
    43
    Maďaři se po ztrátě Kanárků dostali k míči. Jediné co však udělali, byl odkop za polovinu. Brazílie se tak pomalu přesouvá na útočnou polovinu.
     
    42
    Brazilci zahrozili přes levou stranu, kde zakombinoval Jorge s Marcosem Guilhermem. Prvně jmenovaný nakonec poslal do vápna přízemní centr, nicméně Szekely šel ven z branky a míč lapil.
    Velmi dobrá střela Judivana
     
    41
    Velmi dobrou přihrávku dostal na hranici vápna Judivan a ačkoliv byl tísněn hned dvěma hráči, vystřelil! Jeho střela přízemní střela prolétl těsně vedle pravé tyče maďarské brány!
     
    40
    Brazilci jsou jasně dominantním týmem na hřišti. Maďary zatím prakticky do ničeho nepustili, nicméně Kanárci stále prohrávají 0:1!
    Nebezpečná hlavička Mervá
     
    38
    Maďaři vybojovali další rohový kop, který rozehrál Kalmár! Na jeho centr si na přední tyči naskočil Bence Mervó a jeho hlavička nadělala Jeanovi pořádné starosti!
     
    37
    Rohový kop Maďarů neznamenal pro brazilskou obranu nějaké nebezpečí, ba naopak. Brazilci se dostali málem do rychlého protiútoku, včas se vrátil Osváth.
    Nejistý zákrok Jeana
     
    36
    Na druhé straně získali Brazilci výhodu standardní sitauce, neboť v blízkosti vápna byl faulován Sallai. Standardní situace se chopil Kalmár, který Jeana nepřekvapil svou střelu. Nicméně braziský gólman ukázal, že úplně v pohodě není. Míč mu vypadl z rukavic a Maďaři budou mít k dispozici rohový kop!
     
    35
    Brazilský kapitán Danilo nyní našel ve středu pole volného Boschiliu, který se nerozpakoval a vypálil. Jeho rána Székelyho neohrozila, neboť letěla nad branku.
     
    34
    Domácí rozehráli standardní situaci velmi rychle. Forgács hledal dlouhým nákopem ve vápně Forgácse, kterého našel a dostal se i k hlavičce. Forgácsovo hlavička však byla hodně slabá a Jean ji v pohodě lapil.
     
    33
    Maďaři teď budou mít šanci, se usadit na útočné polovině. Na polovině hřiště byl faulován Kecskés.
     
    32
    Jorge krásně přenesl hru na levou stranu, kde se nacházel Gabriel Jesus. Ten posunul míč do vápna k Judivanovi, který chtěl svému spoluhráčovi míč vrátit patičkou. Ve vápně však byl Maté Vida, který záměr přečetl a míč razantně odkopl.
     
    31
    V ofsajdovém postavení nyní stál Gabriel Jesus, který tak zastavuje útočnou akci Brazílie. Na ofsajdy je ta vyrovnáno!
     
    30
    Marlon procedil přihrávku do středu hřiště na Boschiliu, který se pokoušel vyslat technickou ránu, nicméně jeho mířídla mířily hodně mimo!
     
    29
    Brazílie opět ztratila míč ve středu pole. Zsolt Kalmár se dostal k míči a všiml si, že Jean je venku z branky. Pokoušel se branku trefit, avšak střela mířila vedle. Avšak hezký pokus, Pavel Horváth by měl radost!
     
    28
    Na pravé straně chyboval Gabriel Jesus, který věnoval míč Nagymu. Ten udělal dvě kličky a pokoušel se vysunout Mervá. Střelec úvodní branky byl však schovaný za stoperem.
     
    27
    Jenže rohový kop se Kanárkům příliš nepovedl. Danilo svůj centr velmi odflákl a na zadní tyči jej dokázal odvrátit Lenzsér! Brazílie však pokračuje v kombinaci na útočné polovině.
     
    26
    Lenzsér šel nyní do souboje s Judivanem, který očividně bolel. Nicméně faktem je, že Brazílie bude kopat rohový kop.
    Střela Guilhermeho mířila těsně mimo
     
    25
    Jako bych to přivoval! Na hranici vápna dostal přihrávku Gabriel Jesus, který krásným "lobíkem" přenesl hru na levou stranu, kde byl Marcos Guilherme. Jeho střela z první však zamířila těsně mimo!
     
    24
    Brazílie se momentálně nikam nehrne, neboť ví, že času je dostatek. Nicméně by Kanárci mohli být více aktivní.
     
    23
    Gabriel Jesus dostal ve středu pole opět naloženo, nicméně se po krátké chvilce zvedl a může pokračovat ve hře.
     
    22
    Na útočné polovině se octil s míčem Maďar Kalmár. Bohužel neměl dostatečnou podportu spoluhráčů, a tak se zmohl pouze na slabý centr do vápna, který navíc Jean v poklidu chytil.
     
    21
    Z pravé strany ostře centroval do vápna Joao Pedro. Székely míč jen vyrazil, avšak přímo na nohu Judivana, který však nedokázal míč dostat do branky a trefil těsně mimo!
     
    20
    Maďaři zatím nesáhli k žádnému střídání, což je překvapivé. Místo stopera je velmi citelné a Tamáse by měla přijít adekvátní náhrada.
     
    19
    Brazílie se dle očekávání dostává do kombinace na útočné polovině a můžeme čekat, že Maďaři budou pod velkým tlakem. Hrát o desíti proti Brazílii, to prostě nechcete!
     
    17
    Nebezpečnou ránu nyní vyprudukoval Gabriel Sousa, který dostal přihrávku na hranici vápna. Jeho střelu však Székely lapil a udržel Maďary ve vedení!
    Červená karta po 2. žluté
     
    16
    Neskutečnou blbost teď udělal maďarský stoper Krisztián Tamás, který ačkoliv měl již jednu žlutou kartu, šel velmi ostře do souboje s Gabrielem Sousou a po právu vidí druhou žlutou! To je velké oslabení pro maďarský tým!
     
    16
    Na druhé straně nebezpečně střílel Carlos Jesus, jenže jeho střela těsně minula branku Székelyho!
    Forgács trefil břevno
     
    15
    Maďaří mohli vést již 2:0! Na levou stranu dostal ideální míč David Forgács, který se opřel do míče a trefuje břevno! Velká škoda pro dnes domácí tým!
     
    14
    Rohový kop Kanárkům příliš nevišel, ba naopak. Maďaří se po velmi rychlém přesunu dostali do rychlého protiútoku, který táhl po pravé straně Osváth. Následně předával míč nabíhajícímu Sallaiovi, těsně před ním však míč odpálil Lucao.
     
    13
    Danilo na levé straně předal míč Jorgemu, který si míč popotáhl a vypálil. Jeho rána byla navíc tečována a gólman Székely raději vytáhl míč na branku!
     
    12
    Ve středu pole se nyní prezentoval nedovoleným zákrokem Krisztián Tamás, který poslal k zemi Gabriela Sousu. Za svůj zákrok navíc maďarský obránce vidí žlutou kartu!
     
    10
    Za dlouhým centrem na levé straně šel David Forgásc, který však míč na hrací ploše nestihl. Následuje odkop od branky brankáře Jeana.
     
    9
    Brazilci jsou z úvodní branky evidentně zaskočení, nicméně se hned po rozehrávce dostali ke kombinaci na útočné polovině.
    Bence MERVÓ - 1:0
     
    8
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Maďaři jdou překvapivě do vedení!! Osváth poslal krásný pas za obranu na pravé křídlo, zde obrovsky zaváhal Jorge, který poslal do úniku BENCE MERVÁ. Ten si míč zpracoval a vystřelil, jeho střela mířila doprostřed branky, nicméně Jean zasáhl tak nešikovně, že si míč srazil do branky!
     
    7
    Danilo nyní vymyslel velmi zajímavou příhrávku na pravé křídlo, kam nabíhal Gabriel Jesus. Bohužel pro Kanárky centr byl příliš prudký a Jesus jej již nestihl na hrací ploše!
     
    6
    Attila Osváth nyní zcela viditelně tahal za dres unikajícího Marcoseš Guilhermeho. Zde přichází zasloužená žlutá karta, již druhá v tomto utkání!
     
    5
    Tentokrát však rozehrávka Brazílie nevyšla a k míči se dostali Maďaři. Levý obránce Krisztián Tamás se pokoušel vysunout Mervá. To se mu povedlo, nicméně útočník maďarské dvacítky stál v ofsajdovém postavení.
     
    4
    Alef hledal na pravé straně dlouhým nákopem Gabriela Jesuse. Ten musel jít do hlavičkového souboje, který vyhrál a Kanárci zůstávají u míče!
     
    3
    Standardní sitacui si vzal na starost Adam Nagy, který však svým centrem branku Jeana neohrozil. Maďaří však zachytili míč za vápnem a pokračují v kombinaci.
     
    2
    Poklidnou kombinaci Kanárků přerušila ztráta a následný protiútok do kterého se dostal Mervó. Toho však nemilosrdně poslal k zemi Marlon a vidí hned ve druhé minutě žlutou kartu!
     
    1
    Hlavní sudí Al Mirdasi právě zahájil dnešní utkání! Výhodu úvodního výkopu měli fotbalisté Brazílie. Kanárci začali utkání postupnou kombinací na vlastní polovině.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Maďarsko: Székely – Tamás, Lenzsér, Kecskés, Osváth – Nagy, Vida, Forgács, Kalmár, Sallai – Mervó
    Náhradníci: Olah, Németh, Zsótér, Horváth, Dominik Nagy, Talabér, Demjén, Berecz, Popov

    Brazílie: Jean – Jorge, Lucao, Marlon, Joao Pedro – Alef, Danilo – Marcos Guilherme, Boschilia, Gabriel Jesus – Judivan
    Náhradníci: Marcos, Caju, Malcom, Georgemy, Rodrigo Ramos, Iago Maidana, Leo Pereira, A. Pereira, Jajá, Jean Carlos

    Rozhodčí: Al Mirdasi – Al Shalwai, Al Amri.
     
    Příjemné dopoledne všem fotbalovým fanouškům a fanynkám! Mistrovství světa hráčů do dvaceti let na Novém Zélandu je v plném produ. My se společně zaměříme na utkání skupiny F ve kterém se střetne Maďarsko s Brazílií! Úvodní výkop je naplánován na Yarrow Stadium v 9:00 a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
     
    MAĎARSKO
    Maďarsko jako jeden z mála evropských státu se účastní právě probíhajícího šampionátu. Jako přípravy zvolili Maďaři turnaj "World Youth Festival Toulon". V prvním zápase na tomto podniku se střetli s Čínou, kterou porazili jasným rozdílem 3:0. V dalším utkání však Maďaři byli krátcí na výběr Mexika, se kterým prohráli 0:2. V posledním utkání na turnaji remízoval výběr Němce Bernda Storcka s týmem Francie 1:1!

    V prvním zápase šampionátu se Maďarsko představilo v zápase s KLDR. Stát ze střední Evropy rozhodl o svém vítězství 5:1 zejména brankami ve druhém poločase. Hattrickem se blýsk Bence Mervó. Dnes však na Maďarsko bude čekat daleko těžší soupeř!
     
    BRAZÍLIE
    Kanárci jsou považování za velké favority celého turnaje, nicméně tlak na výběr Rogéria Micaleho je velký a uvidíme, zda-li se podaří tomuto výběru dosáhnout na vysněnou trofej.

    Přípravu zahájila Brazílie zápasem s Katarem, který nekladl odpor a Kanárci vyhráli 3:0. V dalším zápase však již Jihoameričané poznali hořkost porážky. S Hondurasem prohráli 0:1. Další dva zápasy však Kanárci zvládli! Utkání s Portugalskem i Austrálii ovládli shodně 1:0.

    První zápas na turnaji odehrála Brazílie proti Nigérii. Na Yarrow Stadium byl k vidění velmi zajímavý první poločas, kde diváci viděli celkem čtyři branky, dvě na každé straně. O svém vítězství následně rozhodli Brazilci dvěma brankami ve druhém poločase!

    Brazílie je dnes považována za velkého favorita tohoto utkání a po dnešku si již může zajistit postup do vyřazovacích bojů.

    Jan Havlovic

    Branky: 8. Mervó – 50. Danilo (A.Pereira), 86. Pereira (pen.)

    Karty:   6. Osváth (HUN), 12. Tamás (HUN) – 2. Marlon (BRA), 90+1. Jesus (BRA)   16. Tamás (HUN)


    Maďarsko: Székely – Tamás, Lenzsér, Kecskés (C), Osváth – Nagy, Vida, Forgács, Kalmár (65. Nagy), Sallai (75. Zsótér) – Mervó (66. Talabér)
    Náhradníci: Olah, Németh, Zsótér, Horváth, Dominik Nagy, Talabér, Demjén, Berecz, Popov

    Brazílie: Jean – Jorge, Lucao, Marlon (46. Jajá), Joao Pedro – Alef, Danilo (C) – Marcos Guilherme (46. A.Pereira), Boschilia (88. L.Pereira, Gabriel Jesus – Judivan
    Náhradníci: Marcos, Caju, Malcom, Georgemy, Rodrigo Ramos, Iago Maidana, Leo Pereira, A. Pereira, Jajá, Jean Carlos

    Rozhodčí: Al Mirdasi – Al Shalwai, Al Amri
    bahis siteleri