Česko – Švýcarsko 7:0 (kon.) | Česko – Mexiko 10:1 (kon.)
konec
Česko
10:1 (7:0, 3:1)
Mexiko
Pátek 19.06.2015, 23:40 • Estadio Cubierto del Club Provincial, Rosario • Mistrovství světa v inline hokeji • Čtvrtfinále
Partner:
     
    38:39
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak přece jenom jsme tu desítku zvládli, o její završení se postaral elitní útok. Patrik Šebek posunul za brankou Loskotovi, ten vrátil puk MICHALU ŠIMOVI na jeho puntík na vrcholu levého kruhu a naše šestadvacítka seřídila mířidla naprosto přesně – 10:1. První a asi i jediná přesilovka využita! Asistence: Marek Loskot, Patrik Šebek.
     
    37:38
    Pozice čekatele před brankou patřila Tomáši Rubešovi, jeho teč nabídky Jakuba Nováka ale mexickou svatyni minula.
     
    36:58
    Ale nakonec ho dopustili a chvíli před koncem si zahrají první přesilovku zápasu. Daniel Felipe Cano Peréz (MEX) je vyloučen za nedovolené bránění.
     
    35:59
    Patriku Šebkovi teď nebylo před prázdnou brankou přáno. A pumelenici jednoho ze spoluhráčů schytal jen gólman Zamitis.
     
    33:20
    David Sem je dneska v zakončení možná nejaktivnějším českým hokejistou. Ale druhý gól nepřidal ani teď, když byl před Zamitisem sám. Už měl moc velkou rychlost.
     
    32:37
    Tak přece jen bylo, Michal Vich musel vytáhnout pohotový reflex proti střele Cano Peréze.
     
    29:31
    Mexičané střídají brankáře, místo Miguela Lopeze dostává příležitost Rodrigo Zamitis.
     
    26:03
    Česko právě vstřelilo branku!
    Osmibrankové vedení si berou čeští hokejisté velmi brzo zpátky. Když to nevyšlo kombinací, počkali si, až bude mít Miguel Lopez zakrytý výhled. Neviděl na parádní přízemní švihovku LUKÁŠE NOVÁKA, jež se zastavila až o síťku za jeho zády – 9:1. Asistence: Vladimír Kameš.
     
    24:33
    V české obraně přece jenom vládne trochu zmatek, teď byl soupeř dvakrát před Vichem úplně sám. Ale v obou případech zvedl kotouč nad branku.
     
    23:14
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    Jeden z velkých cílů českého týmu, a sice neinkasovat, se nám splnit nepovede. Ale přejme to Mexičanům, protože za své odhodlání si nějakou tu radost zaslouží. Přejeli do útoku ve dvou a JULIAN JAVIER hledal svého parťáka, ale puk se podle všeho otřel o brusli našeho obránce a zapadl k bližší tyčce přesouvajícího se Michala Vicha – 8:1! Asistence: Erwin Aaron Laberdesque.
     
    21:49
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak tenhle kanón značky S.E.M. byl nabitý opravdu ďábelsky dobře. Osmý gól zajistila spolupráce dvou českých hokejistů s nejkratším příjmením. Jakub Cik připravil zpoza brány střeleckou pozici DAVIDU SEMOVI, jenž se do puku opřel parádně a udělal z pavouků v mexické kleci bezdomovce – 8:0. Asistence: Jakub Cik.
     
    21:34
    David Šebek ještě vyšperkoval akci zpětným pasem na Jakuba Cika, ale ten už byl zahnán opravdu proklatě daleko.
     
    Jak trenéři před zápasem avizovali, tak se i děje. Do branky českého týmu nastupuje Michal Vich, Daniel Brabec má za první poločas neoficiálně dva zásahy.
     
    18:37
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je to tady, právě teď se trefil i poslední hráč naší sestavy v poli tady na šampionátu v Argentině! Jako by ze třetí formace nikdo nechtěl zakončit, ale nakonec se LUKÁŠI NOVÁKOVI podařilo protlačit kotouč z velkého úhlu kousek za brankovou čáru – 7:0. Asistence: Tomáš Rubeš, Jakub Novák.
     
    16:44
    Všechny šance národního týmu jsou gólové. Hračička Loskot narazil na Lopeze, který mu kotouč pohotově vypíchl hokejkou, pak dorážka nevyšla Šimovi.
     
    15:21
    Lukáši Novákovi se před Lopezem nepovedl bekhend, na dorážku to mělo jeho dvojče. Ale Jakub poslal ve velké rychlosti kotouč do ochranné sítě.
     
    13:39
    Tak to je neskutečné. Jakub Cik našel za obranou volného Davida Šebka, jenž nestřílel, ale ještě si puk poslal na bekhend. Ani pak se nerozhodl zakončit, místo toho zajel za bránou, kde vymýšlel další kulišárny. Proti dvojici protivníků to však měl těžké.
     
    12:24
    Česko právě vstřelilo branku!
    Krasojízda české inlinové reprezentace pokračuje, vedeme už o šest branek. Ze střední vzdálenosti vypálil DAVID BERNAD do tyčky mexické branky, odkud se puk odrazil do zad brankáře Miguela Lopeze. Ten si ho nešťastně srazil za brankovou čáru – 6:0.
     
    11:11
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ťuk, ťuk, pět nula. Pár sekund stačilo první české formaci, aby si vychutnala kombinaci do prázdné brány. PATRIK ŠEBEK našel křižným pasem Michala Šima, ale ten mu nabídku lahůdkově vrátil a pro Šebka už to bylo opravdu snadné – 5:0. Asistence: Michal Šimo, Marek Loskot.
     
    08:55
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ke čtvrtému gólu měl blízko už David Šebek, jenž ale ze sóla neskóroval. Tak nám to vyšlo střelou z dálky. DAVID SEM nabruslil do pásma, ještě si potáhl puk a potom ho namířil ke druhé tyčce. Trefil se na milimetr přesně a vedeme 4:0! Asistence: David Bernad.
     
    07:48
    Česko právě vstřelilo branku!
    Opravdu je to od začátku tak jednoznačné, jak jsme čekali. Už se trefil druhý útok, pak třetí, a teď i naše elitní formace! Marek Loskot ideálně posunul středem hřiště MICHALU ŠIMOVI, jenž velejemnou tečí poslal kotouč mezi betony bezmocného gólmana – 3:0. Asistence: Marek Loskot.
     
    06:57
    A nyní chyběl Lukáši Novákovi jen kousek, aby krásnou přihrávku Rubeše dopravil do prázdné branky!
     
    06:15
    Už jen jediný hráč z našeho kádru čeká v Rosariu na gól, a mohl se dočkat. Obránce Lukáš Novák však Lopeze neprostřelil.
     
    03:15
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi potřebují rozjet útok až z vlastního pásma, potom se jim podaří obranu soupeře totálně vyšachovat a skórovat. Jakub Novák vrátil svému parťákovi přihrávku a TOMÁŠ RUBEŠ mezi betony Miguela Lopeze vsítil svůj první reprezentační gól na mistrovství světa – 2:0! Asistence: Jakub Novák.
     
    02:54
    Tentokrát si zuby brousila třetí formace, Rubeš vyzval ke skórování úplně volného Jakuba Nováka, ale gólman se bleskově přesunul.
     
    02:16
    Z levé strany to zkusil David Bernad. Jeho střela se otřela o levou mexickou tyčku!
     
    01:15
    Česko právě vstřelilo branku!
    75 sekund nám stačilo, abychom ve čtvrtfinále podle očekávání otevřeli skóre! Postarala se o to fungující dvojice z druhého útoku. Jakub Cik našel na ose hřiště DAVIDA ŠEBKA, jenž viděl v růžku brány velký prostor a také ho neomylně trefil – 1:0. Asistence: Jakub Cik.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 2. D. Šebek (Cik), 4. Rubeš (J. Novák), 8. Šimo (Loskot), 9. Sem (Bernad), 12. P. Šebek (Šimo, Loskot), 13. Bernad, 19. L. Novák (Rubeš, J. Novák), 22. Sem (Cik), 27. L. Novák (Kameš), 39. Šimo (Loskot, P. Šebek) – 24. Javier (Laberdesque)


    Česko: Brabec (21. Vich) – P. Šebek, Strýček "C", Šimo, Loskot – Sem, Bernad, Cik, D. Šebek – L. Novák, Kameš, J. Novák, Rubeš. Trenér: Martin Tvrzník.
    Mexiko: Lopez (30. Zamitis) – Castellanos, Neftaly, Samperio, G.M., Laberdesque, Cano Perez, Javier "C", Grosso Alanis, Olivares Guzman, Chavez, Sanchez Loyo, Ricardo. Trenér: Gerardo Polanco.
    bahis siteleri