Denní liveblog Baku 2015 (27. června 2015) (kon.)
konec
Denní liveblog Baku 2015 (27. června 2015)

Sobota 27.06.2015, 06:30Evropské hry Baku 2015
     
    To je pro dnešek vše vážení, Lukáš Krpálek o půl šesté získal stříbrnou medaili, druhou pro Českou republiku. Lukáš se po zranění vydal na tyto Hry a rychle se dostal zpátky na špičku. Zítra je na programu poslední den EH v Baku. Děkujeme za pozornost a přejeme pěkný zbytek večera. (18:32:23)
     
    Lukáš Krpálek byl sice trochu zklamaný z finálové prohry, ale na odhodlání mu to neubralo: „Doufejme, že si odvetu schovám na ještě větší závod, jakým je mistrovství světa nebo olympiáda!“
     
    18:29
    Je znám i poslední výsledek dnešních Her. Zlatou medaili v kategorii nad 100 kg získal Adam Okruashvili z Gruzie, stříbro patří Oru Sassonovi z Izraele.
     
    18:21
    Druhým bronzovým medailistou se stává Ukrajinec Iakiv Khammo. Dnes nás už čeká poslední událost a to boj o zlato v kategorii judistů nad 100 kilogramů.
     
    18:08
    Judisti v kategorii nad 100 kilogramů právě zahájili boj o stříbrné medaile. V prvním zápase se do vedení 1:0 dostal Rus Renat Saidov a v něm zůstal až do konce. První bronz je udělen, za krátko začne druhý souboj.
     
    Lukáš Krpálek by měl zároveň po oficiálním ceremoniálu převzít i stříbrnou medaili z mistrovství Evropy. V Baku jsou totiž Evropské hry pro judisty spojené právě s evropským šampionátem.
     
    A na plochu už přicházejí medailisté v kategorii pod 100 kg, mezi nimi i Lukáš Krpálek, který za malou chvíli převezme stříbro.
     
    A rozhodnuto už je i o zlaté medailistce! Francouzka Emilie Andeolová zdolala po jasném průběhu Jasminu Kuelbsovou z Německa.
     
    Ázerbájdžánské publikum teď dohnalo tureckou judistku Kayu Belkisovou k bronzu! Diváci při absenci ázerbájdžánských judistů dávají najevo podporu alespoň sportovcům z oblíbeného Turecka. Ve druhém bronzovém zápase uspěla Svitlana Iaromková z Ukrajiny.
     
    17:49
    Ještě než dostane Lukáš Krpálek na krk stříbrnou medaili, proběhnou finálové souboje žen v kategorii nad 78 kilogramů.
     
    Byl to urputný a velice těsný souboj, Lukáš Krpálek ale zůstává krůček od zlata... Ještě čekáme na vyhlášení medailistů, které by se mělo konat během několika desítek minut.
    Díky za stříbro!
     
    Bohužel, Nizozemec si závěr pohlídal a získává zlato... Lukáš Krpálek tak má z Evropských her stříbrnou medaili a evropský titul neobhájí.
     
    Ale jsou tu už tři varování pro Grola... do konce 30 sekund!
     
    Lukáš Krpálek je pochopitelně teď aktivnější a snaží se finálový souboj ještě zvrátit, Nizozemec si ale zatím počíná zkušeně.
     
    Yuko pro Henka Grola! Nizozemec se tak ujímá vedení 1:0 a do konce zbývají dvě minuty...
     
    Čeká ho neoblíbený soupeř – Henk Grol. Toho náš judista dokázal porazit pouze jednou z pěti vzájemných soubojů – ve finále ME v roce 2013. Bude se historie opakvoat?
     
    A na žíněnku už přichází Lukáš Krpálek!
     
    A Maret si spravuje chuť – bere alespoň bronz!
     
    Na žíněnce teď probíhá poslední souboj před finále Lukáše Krpálka! O bronz se přetahuje Němec Dimitri Peters s Francouzem Cyrillem Maretem. Právě toho Lukáš Krpálek dokázal udolat v semifinále.
     
    17:12
    Finiš hlásí i box. Dnes byly rozdány poslední sady medailí, přínášímě Vám výsledky zbylých dvou boxerských kategorií:
    Muži do 75kg: 1. Michael O'Reilly, 2. Xaybula Musalov (AZE), 3. Maxim Kopjakov (RUS) a Zoltan Harcsa (HUN).
    Muži do 91kg: 1. Abdulkadir Abdullajev (AZE), 2. Gevorg Manukjan (UKR), 3. Sadam Magomedov (RUS) a Josip Bepo Filipi (CRO).
     
    17:06
    Finále ženského turnaje vůbec nenavázalo na předchozí dramatické souboje v semifinále i v boji o bronz. Turecké volejbalistky si poradily s Polkami hladce 3:0 na sety (25:11, 25:19, 25:13) a slaví zisk zlatých medailí z prvních Evropských her.
    Lukáše Krpálka čeká finále před zaplněnými ochozy
     
    16:58
    A je konec. Plavecké disciplíny na Evropských hrách mají za sebou i poslední závod. V mužské štafetě na 4x100m polohovým závodem se opět radovalo Rusko, které mělo v cíli náskok více než dvou a půl vteřiny na Velkou Británii i třetí Polsko. To dokonce ztrácelo téměř tři sekundy.
     
    16:55
    V ženské judistické kategorii do 78kg si pro zlato došla Nizozemka Marhinde Verkerková, která po waza-ari porazila Němku Luise Malzahnovou. Bronzové medaile získaly Slovinka Anamari Klementina Velenseková a Nizozemka Guusje Steenhuisová.
     
    16:45
    Na judistickém tatami se nyní 'rvou' ženy do 78kg. Před finálovým zápasem probíhá ještě souboj o bronz mezi Steenhuisovou (NED) a Tcheumeovou (FRA). Po ženách nastoupí na tatami muži do 100kg a po dvou bronzových zápasech přijde na řadu i Lukáš Krpálek!
     
    16:43
    Dánská dvojice Mathias Boe a Carsten Mogensen získala zlaté medaile ve čtyřhře v badmintonu. Ruský druhý nasazený pár Ivanov/Sozonov porazili 21:8 a 21:13 za pouhých 27 minut!
     
    16:41
    Předposlední plavecká discíplína na Evropských hrách byla štafeta žen na 4x200m volným způsobem. S poklidným, více než vteřinovým, náskokem doplavaly na prvním místě Rusky před Nizozemkami a třetími Britkami.
    Když to takhle dopadne i ve finále, zlobit se nebudeme!
     
    16:34
    Zahájen byl rovněž blok medailových bojů v judu. První se na tatami postavili borci do 90kg. Zlatou medaili vybojoval Rus Kiril Denisov, který díky úspěšné technice yuko porazil Gruzínce Varlama Lipartelianiho. Bronzové medaile vybojovali Řek Ilias Iliadis a Nizozemec Guillaume Elmont.
     
    16:31
    Výsledková listina prvních tří kategorií v dnešním boxerském programu:
    Ženy mezi 57-60kg: 1. Katie Taylorová (IRL), 2. Estelle Mosselyová (FRA), 3. Yana Aleksejevnová (AZE) a Tasheena Bugarová (GER)
    Muži do 60kg: 1. Albert Selimov (AZE), 2. Sofiane Oumiha (FRA), 3. Sean McComb (IRL) a Mateusz Polski (POL)
    Muži do 69kg: 1. Parviz Baghirov (AZE), 2. Alexander Besputin (RUS), 3. Josh Kelly (GBR) a Yaroslav Samofalov (UKR)
    Už za méně než hodinu přijde zápas, na který všichni čekáme...
     
    16:24
    Dánové Boe a Mogensen zcela jednoznačně ovládli první set 21:8 a útočí na zlaté medaile!
     
    16:14
    Finále volejbalového turnaje proti sobě staví turecké a polské hráčky. V prvním setu jednoznačně dominovaly Turkyně, které zdemolovaly Polky 25:11.
     
    16:13
    V Baku Sports Hall byl zahájen i poslední dnešní badmintonový zápas, kterým je finále mužského deblu, v němž se střetávají první a druzí nasazení. Dánové Mathias Boe s Carstenem Mogensenem prozatím vedou 5:3 nad dvojkami turnaje z Ruska Vladimirem Ivanovem a Ivanem Sozonovem.
     
    16:10
    Máme za sebou i obě sprinterská finále mužů a žen. Mezi muži na 50m volným způsobem byl nejlepší izraelský plavec Ziv Kalontarov, který zvítězil před druhým Italem Giovanni Izzem a bronzovým Rusem Alekseiem Brianskiim. Mezi ženami na 50m motýlkem vládla Ruska Polina Jegorovová, která si doplavala pro svou šestou zlatou medaili na Evropských hrách! Stříbro patří Rakušance Caroline Pilhatschové a bronz Julii Jensenové z Dánska.
    Dohmat Španěla byl o pár setinek později než ruského plavce.

     
    15:55
    Bronzové medaile v šermu týmů v dalších dvou soutěžích získali Rusové a Rusky, kteří shodně porazili své francouzské soky a sokyně. Rusky se radovaly v šavli, Rusové následně ve fleretu. Nyní čeká na šermířské fanoušky blok tří finálových zápasů, postupně v mužském kordu, ženské šavli a mužském fleretu.
     
    15:54
    Španěl Lozano Mateos mohutně stahoval náskok Rusa Pachomova na trati sto metrů motýlek, ale nakonec na něho nestačil o pár centimetrů a prohrál o 6 setin sekundy. Bronz získal další Rus Antipov.
    Na programu jsou i poslední boxerská finále. Zlato v jediné ženské kategorii získala Irka Katie Taylorová.

     
    15:42
    Trochu v pozadí aktuálního dění proběhl finálový zápas v ženské čtyřhře badmintonu. Vítězkami se po výhře 21:12 a 23:21 staly Bulharky Gabriela Stoevová a Stefani Stoevová, které si poradily s Ruskami Jekaterinou Bolotovovou a Jevgenií Koseckajovou.
     
    15:40
    Plážový fotbal: O páté místo si to zítra rozdají Ukrajinci se Španělskem. Ukrajina porazila dnes Maďarsko 4:2 a Španělsko Ázerbajdžán 3:1. Semifinálové souboje budou v Beach Areně následovat.
     
    15:35
    Němka Maxine Woltersová vyhrála o 41 setin sekundy závod na 200m polohově před Italkou Ilariou Cusinatovou. Bronzová je Britka Abbie Woodová.
     
    15:29
    Po závodě mužů na 200m volným způsobem je jisté, že hymnu si dnes vyslechne i jiná země než jen Rusko. Závod ovlídli dva Britové, Duncan Scott a Cameron Kurle. Až třetí doplaval Rus Elisei Stěpanov.
    Srbky slaví, získaly bronzové medaile.

     
    15:19
    Na chviličku si odpočineme od plavání, bronzové medaile ve volejbale žen vyhrály Srbky! Těm se podařilo otočit vývoj zápas s domácími Ázerbajdžánkami, se kterými prohrávaly 1:2 na sety a poté, co vyhrály čtvrtý set 25:14, dokázaly ovládnout i rozhodující sadu, tentokrát v poměru 15:9 a slaví bronz! Na domácí hrdinky nakonec zbyla pouze bramborová pozice.
     
    15:16
    Čtvrté zlato pro Rusko ve čtvrté disciplíně dnešního plaveckého finálového bloku! Na 100m prsa žen vyhrála Maria Astaškinová o téměř vteřinu před Italkou Giuliou Veronovou. Třetí doplavala další Ruska Daria Čikunovová.
     
    15:04
    I třetí finálovou disciplínu v plaveckém bazénu získává Rusko. Anton Čupkov v novém juniorském světovém rekordu 1:00.65 doplaval na 100m prsa před Litevcem Andriusem Sidlauskasem a Britem Charlie Attwoodem.
     
    15:01
    Na trati 100m znak žen opět dominovalo Rusko! Zlatou medaili získala Polina Jegorovová před krajankou Marii Kamenevovou a Francouzkou Pauline Mahieuovou.
    Souboje o medaile jsou v plném proudu také v šermu, kde zápolí týmy.

     
    14:54
    Skvělý závod plaval Marek Osina, dlouho se držel na pátém místě, vlastně do poslední obrátky, po níž ho bohužel předstihli všichni zbývající plavci a Osina tak končí ve finále na 400m polohově na osmém místě v čase 4:25.50 o pouhých 29 setin vteřiny od páté příčky. Škoda.

    Zlato na této trati vybojoval Rus Sokolov před svým krajanem Balyberdinem a Polákem Zbutowiczem.
     
    14:45
    Bára Janíčková startovala ve druhém semifinále na 50m motýlek a doplavala na děleném sedmém místě společně s Ruskou Česnokovovou v čase 28.13. Celkově tak končí na děleném patnáctém místě a do finále se nepodívá.
     
    14:33
    Domácí volejbalistky za ohromujícího řevu fanoušků vyhrály třetí set 25:17 a nad Srbkami tak vedou 2:1.
     
    14:30
    "Motivaci mám obrovskou. Ještě snad nikomu se nepovedlo, když vynechám Rinera, obhájit třikrát po sobě mistra Evropy," řekl v rozhovoru pro Český rozhlas Lukáš Krpálek. Judo zde na Evropských hrách je zároveň mistrovstvím Evropy.
     
    14:15
    Pomaličku se blíží také odpolední finálový blok v plaveckých soutěžích. Českého fanouška potěší, že při závodech uvidí i naše reprezentanty. Semifinále na padesátce motýlkem Barboru Janíčkovou. Finálovou účast si zajistil na 400m polohovým závodem Marek Osina.
     
    13:59
    Srbské volejbalistky srovnávají na 1:1 poté, co ovládly druhý set 25:19.
     
    13:51
    Bronzovou medaili v kordu mužů vybojoval tým Itálie, který porazil Švýcarsko 44:40 na body.
     
    13:30
    První set souboje o bronz vyhrály ázerbajdžánské volejbalistky 25:21 a ujímají se nad Srbskem vedení.
    Radost Lukáše Krpálka je veliká. Posílá pozdrav i domů.

     
    13:08
    V Crystal Hall se rozběhl dnešní program volejbalu žen. O bronz bojují domácí Ázerbajdžánky se Srbkami. V první setu je prozatím stav 7:7.
     
    13:04
    Soupeřem Krpálka ve finále kategorie do 100kg bude Henk Grol z Nizozemska, který zvítězil nad Portugalcem Jorge Fonsecou díky waza-ari.
    Lukáš Krpálek slaví! Vybojoval si na premiérových Evropských hrách postup do finále!

     
    12:56
    V samém závěru zápasu, ač měl Merit na kontě jedno shido a v tu chvíli postupoval český judista, tak Krpálek nasadil ke škrtícímu chvatu, udržel soupeře 20 vteřin na zemi a postupuje po výhře na ippon! Česká republika díky Lukášovi získá určitě medaili, jaké bude hodnoty se dozvíme až později odpoledne. Proti komu Krpálek naskočí se dozvíme za pár minut.
     
    12:53
    Je to velký boj mezi Čechem a Francouzem. Krpálek byl už velmi blízko bodování, ale nedokázal udržet Francouze a scházely pouhé dvě vteřinky k vedení. Zbývají dvě minuty zápasu. Stav je 0:0, ani jeden z borců si nepřipsal shido.
    Za pár minut to vypukne! Souboj o zlato mezi Krpálkem a Francouzem Meritem!

     
    12:37
    V Baku konečně začaly i medailové boje v šermu. První budou na programu tři souboje o bronz, následně finálové duely týmů.
    Fotka přímo z centra dění, Krpálek po svém vítězství jde podat ruku soupeři.

     
    12:24
    Finálové složení zná již i singl mužů v badmintonu. K Holstovi z Dánska se připojí Španěl Pablo Abian, jenž porazil ve třech setech 20:22, 21:16 a 21:13 Litevce Kestutise Navickase.
     
    12:08
    Belgičan Toma Nikiforov obdržel během pětiminutového duelu s Lukášem Krpálkem jedno varování (shido) a ač utkání skončilo 0:0, tak právě toto shido rozhodlo o postupu Krpálka do semifinále! V něm se střetne okolo půl jedné s Francouzem Maretem.
    Krpálkovi fandí i početný zástup českých sportovců přímo v aréně. Čtvrtfinále sledujte živě!

     
    12:00
    Krpálek se postavil na tatami a jde do souboje o postup do semifinále s Belgičanem Nikiforovem.
     
    11:48
    Lukáš Krpálek by do zápasu proti Nikoforovi měl nastoupil v pravé poledne.
    Souboje na judistických tatami i s účastí Lukáše Krpálka můžete sledovat živě!

     
    11:25
    Dánský badmintonista Emil Holst postoupil do finále mužské dvouhry. Osmý nasazený si poradil ve dvou setech s Němcem Dieterem Domkem 21:14 a 21:15.
     
    11:15
    Velké překvapení se zrodilo v kategorii do 100kg! Předpokládáný největší soupeř Lukáše Krpálka, Ázerbajdžánec Elmar Gasimov, vypadl již v osmifinále po prohře na ippon s Portugalcem Jorge Fonsecou!
     
    11:02
    A již známe také soupeře Lukáše Krpálka pro čtvrtfinále – je jím Belgičan Toma Nikiforov, který porazil Itala Domenica Di Guidu po waza-ari a následně ipponu za necelé dvě minuty.
     
    10:57
    Fantazie! Krpálkovi se podařilo složit Mammadova na lopatky, zaznamenal ippon a postupuje do čtvrtfinále!
    Lukáš Krpálek v akci!

     
    10:56
    Po dvou a půl minutách má Krpálek jedno shido, zatímco Ázerbajdžánec dvě. V tuto chvíli by postupoval Krpálek.
     
    10:54
    Do akce naskočil konečně i Lukáš Krpálek. Tribuny v Baku však fandí velmi hlasitě domácímu borci Mammadovovi.
    "Soupeř byl kvalitní, ale myslím, že průchozí. Byl jsem většinu zápasu lepší, ale v závěru jsem udělal taktickou chybu a prohrál. V judu stačí opravdu málo," podotkl ke své prohře David Klammert.

     
    10:44
    "Jsem naštvaný. Na takovém turnaji nechcete prohrát, ale bohužel to dnes nevyšlo," řekl po svém vystoupení Alexandr Jurečka. "Šel jsem unáhleně do chvatu, který pak soupeř kontroval. Měl jsem si počkat i za cenu šida, soupeř jich měl víc. Bohužel to rozhodlo. Jsem zklamaný, dal jsem do toho všechno."
     
    10:34
    V šermu již skončily vyřazovací boje v soutěžích týmů, od 12:30 začnou jednotlivé medailové souboje. Tři zápasy o bronz a tři finálové duely naplní program zhruba až do 18 hodin českého času. Které souboje nás tedy čekají? Zajímavostí je, že Rusko se hned třikrát střetne s Francií!

    Kord muži – Finále: Rusko – Francie. O 3. místo: Švýcarsko – Itálie.
    Fleret muži – Finále: Itálie – Velká Británie. O 3. místo Rusko – Francie.
    Šavle ženy – Finále: Ukrajina – Itálie. O 3. místo: Rusko – Francie.
     
    10:27
    Druhými finalistami ve smíšené čtyřhře v badmintonu se stali Dánové Niclas Nohr a Sara Thygesenová, kteří otočili vývoj zápas proti Němcům Raphaelu Beckovi a Kiře Kattenbeckové, které nakonec porazili 17:21, 21:10 a 21:15. Ve finále se tak utkají s francouzským párem, který postoupil před necelou hodinkou. Nyní nás čekají mužská semifinále, bohužel již bez Petra Koukala.
    Čeští judisté v bílém bojovali o postup vedle sebe. Oba však pocítili hořkost porážky.

     
    10:19
    Porážku si připisuje i Alexandr Jurečka, který měl solidně rozjetý zápas s Ukrajincem Quedjauem Nhabalim, jenž už měl na kontě tři shida, ale podařilo se mu zaznamenat úspěšnou techniku waza-ari, na což Jurečka nedokázal odpovědět.
     
    10:15
    Dmitrij Gerasimenko ze Srbska porazil českého judistu Davida Klammerta, když těsně před vypršením časového limitu nasadil Srb k technice Ippon, kterou ukončil zápas.
    Těžký los pro Krpálka hned na úvod.

     
    10:03
    Zhruba v 10 hodin a 12 minut by měli na řadu přijít další dva čeští zástupci v judu. V kategorii do 90kg se ke svým zápasům postaví jak David Klammert, tak Alexandr Jurečka.
     
    09:56
    Svého soupeře pro osmifinále v kategorii do 100kg v judu již zná Lukáš Krpálek. A nebude to nejsnadnější zápas, čeká ho totiž domácí Elkhan Mammadov, mistr světa z roku 2013.
    Judistické tatami mají i dnes velmi nabitý program.

     
    09:38
    Irové Sam Magee a Chloe Mageeová trochu překvapivě podlehli hladce francouzskému páru Gaetan Mittelheisser a Audrey Fontaineová 0:2 na sety (12:21, 21:23). Z Baku si tak odvezou pouze bronz, to naopak Francouzi budou bojovat o zlato.
     
    09:26
    Český judista Michal Horák končí hned v prvním kole kategorie nad 100kg. Izraelec Or Sasson dosáhl na jedno yuko a nejtěsnějším možným rozdílem postupuje do další fáze.
    Radost Belgičanky Tanové z postupu do finále.

     
    09:03
    V Heydar Aliyev Arena byly započaty boje na judistickém tatami. Zhruba okolo 9:18 by měl ke svému utkání nastoupit také Michal Horák v kategorii nad 100kg proti izraelskému soupeři Or Sassonovi.
     
    08:49
    V následujících dvou hodinách budou v badmintonu zápolit smíšené debly. V prvním semifinále se střetnou Irové Magee/Mageeová s Francouzi Mittelheisserem/Fontaineovou. V tom druhém poté Dánové Nohr/Thygesenová a Němci Beck/Kattenbecková.
     
    08:43
    Druhou finalistkou ženského badmintonu se stala Belgičanka Lianne Tanová, která porazila Španělku Claru Azurmendiovou 2:1 na sety (16:21, 21:19, 21:13). Tanová, mimochodem, vyřadila v osmifinále českou hráčku Kristinu Gavnholt.
    Druhé semifinále v badmintonu hrají Azurmendiová ze Španělska a Tanová z Belgie.

     
    08:14
    První finalistkou ženského badmintonu se stala Dánka Line Kjaersfeldtová. Poražená semifinalistka Petya Nedelchevová získává bronz, jelikož o třetí místo se v badmintonu nehraje.
     
    08:02
    Dopolední plavecký program je v Baku u konce, pokračovat se bude ve 14:30 českého času. Nyní v Baku probíhají rovněž šermířské souboje týmů a ženské semifinále v badmintonu. Netrpělivě čekáme na začátek judistických soutěží, ve kterých máme žhavé želizko v ohni v podobě Lukáše Krpálka.
     
    7:38
    Je to tak! Marek Osina končí v rozplavbách na 6. místě a ve 14:43 českého času si to rozdá spolu s dalšími sedmi plavci o medaile ve finále.
     
    7:32
    Osinův čas patří v konkurenci ostatních plavců k nejlepším a českému sportovci by tak neměl uniknout postup do odpoledního finále.
     
    7:10
    Marek Osina zaplaval velmi dobře a s časem 4:25,59 vyhrál svoji rozplavbu číslo 3. Na celkové pořadí si ještě musíme počkat.
     
    6:58
    Posledním českým plavcem v dnešním programu je Marek Osina, jenž za několik minut nastoupí do polohového závodu mužů na 400 metrů.
     
    6:54
    Edita Chrápavá dohmátla v čase 28,95, což ji řadí na celkové 34. místo. O kousek lépe skončila Dominika Geržová s časem 28,47 a celkovým 26. místem. Vůbec nejlépe si vedla Barbora Janíčková, kterou čas 28,19 poslal do seimifinále ze 16. pozice.
     
    6:47
    Pokračujeme rozplavbami žen na 50 metrů motýlkem. V této kategorii má česká reprezentace bohaté zastoupení. Na start se postaví Dominika Geržová, Barbora Janíčková a Edita Chrápavá.
     
    6:43
    S časem 23,56 obsadil Josef Moser poslední 10. místo ve své rozplavbě. To na semifinále nestačí. Josef končí na celkově 20. příčce, postup mu utekl o devět setin sekundy.
     
    6:35
    Plavecký program dnes zahájí rozplavby na 50 metrů volným způsobem mužů. Českou republiku na nich bude zastupovat Josef Moser, který poplave v poslední sedmé skupině.
     
    6:30
    Denní liveblog právě začíná.
     
    V Baku nás čeká předposlední den Evropských her. Vrcholit budou soutěže v badmintonu, šermu, o finále budou hrát v plážovém fotbalu, rozdají se medaile ve volejbalu žen, poslední den čekají plavecké disciplíny i s českou účastí a rovněž v judu nás čekají velmi zajímavé kategorie.

    V judu do soutěží vstoupí Lukáš Krpálek v kategorii do 100kg, v kategorii do 90kg nastoupí Alexandr Jurečka s Davidem Klammertem. Michal Horák nastoupí v kategorii nad 100 kilogramů. V plavání čekají závody hned pětici českých plavců. Vše podstatné můžete sledovat s námi na našem liveblogu.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 06:30.

    Michal Kuba

    Jan Vojkůvka

    bahis siteleri