Košice – Poprad 3:0 (kon.) | Prostějov – Frýdek-M. 4:1 (kon.) | Litvínov – Znojmo 2:3 (kon.)
Banská Bystrica – Záhřeb 2:7 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
2:3 (2:0, 0:1, 0:2)
HC LERAM Orli Znojmo
Pátek 07.08.2015, 17:00 • Zimní stadion Ivana Hlinky • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:39
    Orli právě vstřelili branku!
    Tak jsem to zakřikl, Orli se radují! Libor Šulák tvrdě napřáhl od modré, jeho rána se od zadního mantinelu odrazila na hůl BRANISLAVA REHUŠE, který neměl problém zakončit do odkryté klece. Asistence: Libor Šulák.
     
    45:46
    Orli právě vstřelili branku!
    Střelu Lubomíra Štacha nedokázal Michael Petrásek schovat do své výstroje a vyrazil ji pouze před sebe, kde stál připravený MAREK ŠPAČEK a ten bez problému dorazil kotouč za Petráskova záda. Asistence: Lubomír Štach, Jan Lattner.
     
    34:11
    Orli právě vstřelili branku!
    Hosté se dočkali snížení! Marek Biro nahodil od modré kotouč na klec domácích, před níž stál BRANISLAV REHUŠ a dokázal puk stečovat mimo dosah domácího gólmana přímo do brány. Asistence: Marek Biro.
     
    13:39
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Krásná akce domácího výběru! František Lukeš se zmocnil kotouče v rohu kluziště, nezištně ho poslal před bránu na hokejku VIKTORA HÜBLA, který si již se zakončením poradil a domácí vedou 2:0. Asistence: František Lukeš.
     
    11:19
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Rostislav Martynek se ujal kotouče za bránou Patrika Nechvátala, poslal ho před bránu, kde stál dobře postavený PAVEL SMOLKA. Domácí útočník se s kotoučem nemazlil a poslal ho z první hned do sítě! Asistence: Rostislav Martynek.

    Martin Stříbrný

    Branky a nahrávky: 12. Smolka (Martynek), 14. Hübl (Lukeš) – 35. Rehuš (Biro), 46. Špaček (Štach, Lattner), 60. Rehuš (Šulák)


    HC VERVA Litvínov: Janus (30. Petrásek) – Kubát, Kokeš, Sklenička, Pavlík, Pavelka, Černý, Zeman – Lukeš, Hübl, Jánský, Smolka, Hanzl, Martynek, Hořava, Gerhát, Jurčík, Písařík, Piroš, Šrámek.
    HC LERAM Orli Znojmo: Nechvátal (30. Fučík) – Štach, Biro, Stehlík, Šulák, Kousalík, Bořuta, Němčík – Tomas, Podešva, Číp, Šedivý, Bartoš, Novák, Lattner, Pucher, Manushin, Špaček, Rehuš, Šeda, Csamagno.
    bahis siteleri