Slavia – Kladno 4:2 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
4:2 (0:0, 2:1, 2:1)
Rytíři Kladno
Pátek 07.08.2015, 12:15Přípravné zápasy staršího dorostu
Partner:
     
    53:27
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno snižuje na rozdíl dvou branek. Zpoza branky našel volného MATYÁŠE ŠEBESTU Kryll a ten z první prostřelil Pateru. Asistence: Jiří Kryll.
     
    50:19
    Slavia právě vstřelila branku!
    TOMÁŠ VILDUMETZ opět skóruje. Z pravé strany nahrával rozjetému Tomáši Vildumetzovi Matějka. Vildumetz neváhal a střelou zápěstím vymetl pravý horní růžek. Asistence: David Matějka a Matouš Patočka.
     
    44:03
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní navyšují svůj náskok. TOMÁŠ VILDUMETZ obkroužil branku a zasunul kotouč do svatyně Kladna. Asistence: David Matějka a Michal Kovář.
     
    39:03
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté minutu před koncem zvyšují na 2:1. Ševčenko nahrával TOMÁŠI VILDUMETZOVI, který se otočil kolem tyče a překonal brankáře k pravé tyči. Asistence: Igor Ševčenko.
     
    32:22
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia konečně využívá svůj tlak. LUKÁŠ NETOLICKÝ se dostal sám před brankáře a po bekhendové kličce překonává brankáře! Asistence: Tomáš Vildumetz.
     
    20:34
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno se dostává do vedení! ADAM KUBÍK se jako první zorientoval na brankovišti a zasunul puk za bezmocného Pateru! Asistence: Pavel Řepka.

    Lucie Brožová

    Branky a nahrávky: 33. Netolický (Vidumetz), 40. Vildumetz (Ševčenko), 45. Vildumetz (Matějka, Kovář), 51. Vildumetz (Matějka, Patočka) – 21. Kubík (Řepka), 54. Šebesta (Kryll)


    HC Slavia Praha: Patera (Pánek) – Krásný, Török, Vobořil, Melovič, Šantrůček, Šteinocher, Kovář – Vildumetz, Patočka, Matějka, Fiala, Šteiner, Šergl, Bajer, Ševčenko, Netolický, Koliš, Marek, Hnát, Šilhan
    Rytíři Kladno: Kodad (Zázvorka) – Šíma, Kiml, Smrž, Veber, Šebesta, Krill, Řepka, Kubík, Březina, Sagan, Pejchal, Kováč, Kolenatý, Svoboda, Rejzek
    bahis siteleri